Gå til innhold

Slettet-YGj9hz

Medlemmer
  • Innlegg

    120
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Slettet-YGj9hz

  1. Jeg vet det ikke er til hjelp, men vi er i et veldig likt forhold nyskjerrigperen. det jeg har lært er å bare gi litt faen å la partneren leve sitt eget liv.. Kjæresten min er fryktelig mistenksom og ville blitt like sur eller surere om jeg hadde snoket. det vet jeh av erfaring.. Om han har noe å skjule eller ikke får du ikke gjort noe med uansett.. nyt de gode stundene

  2. Dette hørtes veldig kjedelig ut.. Det du kan gjøre er å ta det opp med kjæresten din å legge det frem på samme måte som du har skrevet her. Nå kjenner jo ikke jeg kjæresten din, men han vil nok bli lei seg men samtidig hjelpe deg å finne ut av hvordan dere sammen skal komme dere forbi dette stadiet ditt? En annen ting å gjøre er å sette deg ned å skrive et tankekart, der du fører opp alt du tenker og føler om denne karen. Det vil hjelpe deg å få et helhetsbilde over situasjonen i allefall. kanskje du finner ut at det ikke er noe særlig positivitet rundt han og at du "lander på bakken" igjen?

  3. Kroppsbygning, matvaner etc. som spiller inn. Hvis du er svak men har store muskler er det jo et tegn på at det bare er fett og/eller vann. Ønsker du å bli sterkere må du først bestemme deg for hva slags styrke du ønsker. Anaerob eller aerob styrke?

     

    Siden du har "omrisset" vil det bli enklere for deg iogmed at du har mer fett å omdanne til muskler. For å si det på en annen måte: Du ligger typ 3mnd forran. Vanligvis bruker man ca: 3mnd på å buffe(skaffe omrisset) for så å omdanne fettet til muskler. Men dette har du da allerede.

×
×
  • Opprett ny...