Gå til innhold

Bruker-182606

Medlemmer
  • Innlegg

    163
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bruker-182606

  1. Sorry, men dere har ikke peiling på lyd hvis dere mener H9i var så innmari fantastisk. Sibilanten eller hvislelydene i øverste frekvensområde holdt på å ødelegge ørene mine. Det er en hel tråd på Beoplay sitt forum angående dette hvor de lovte at det skulle fikses med en software oppdatering i mai. Det skjedde selvfølgelig ikke fordi det ikke er mulig.

     

    Skal du ha audiofile trådløse hodetelefoner med støydemping er B&W PX eller Sony WH-1000XM2 sine et mye bedre valg. Eventuelt Audio Technicha eller Beyerdynamic Amiron Wireless (uten støydemping)

  2. Jeg har det siste halvåret fått flere tekstmeldinger som mms hvor jeg må inn på en nettside (ota.xcall.no/mms) og deretter taste inn en irriterende lang pinkode,

    Det største problemet er at jeg får meldingene over en dag senere siden den ble sendt.

     

    Har gått gjennom innstillinger og skjønner ikke hvorfor dette skjer. Jeg har i dag sendt flere tekstmeldinger fra en annen mobil til meg selv for å teste, der alle kom frem uten problem.

     

    Noen som vet hvorfor dette skjer?

    post-182606-0-07542200-1531414303_thumb.jpg

    post-182606-0-65651900-1531414310_thumb.jpg

    post-182606-0-18194600-1531414323_thumb.png

  3. Legg merke til den cymbal-aktige lyden som fremtrer på høyfrekvente vokaler, spesielt ved over middels volum. Mine Beyerdynamic DT770 er regnet for å ha noe skjærende diskant. Disse er mye, mye verre!

     

    Veldig skuffet over disse siden jeg likte alt ved de utenom de høyere frekvensene.

     

    H9i er ikke audiofile hodetelefoner, så enkelt er det.

     

    Disse ble levert tilbake etter 2 uker. Terningkast 3+ fra meg.

     

    Interessant omtale: 

    • Liker 1
  4. Vel, jeg har jo prøvd å snakke med psykolog før. Mulig jeg burde få meg en time med fastlegen å spørre om andre behandlingsmuligheter. Aggresjonen blusser opp spesielt når jeg skal ut av leiligheten og er knyttet til hvordan jeg ser meg selv. Jeg har tidligere slitt med mild til moderat sosial angst og jeg vil si at jeg har høye krav til meg selv på alle arenaer.

  5. Heisann.

     

    Jeg vil si jeg har alvorlige problemer med sinne mitt. Det er svært eksplosivt og jeg kan finne på å si og gjøre ting jeg normalt ikke ville ha gjort eller sagt.

    Jeg har snakket med psykolog før men jeg følte jeg ikke ble tatt på alvor da jeg virker ganske oppegående og intelligent. Hun sa selv jeg hadde hjerne til å ordne opp i problemene mine.

     

    Jeg vurderer kanskje søke hjelp hos en mannlig psykolog. Men jeg er usikker hvor mye samtaleterapi kan hjelpe.

     

    Mann 31.

  6. Jeg skal bl.a gå Norsk for å oppnå studiekompetanse til høsten, noe jeg vil forberede meg veldig på da jeg vet det var det faget jeg mislikte mest på ungdomskolen (muligens pga lærer?)

     

    Noen som har tips til hvordan tolke/analysere tekst, skrive særoppgave etc?

    Er det noen sider jeg burde sjekke ut? Noen bøker kanskje?

     

    Jeg har heller ikke anelse på hvilke bøker jeg skal velge til særoppgaven da jeg har bare lest omtrent en bok, Min kamp, del 1.

×
×
  • Opprett ny...