Gå til innhold

ida93x

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ida93x

  1. Jeg hadde samme problem, og da ringte jeg til Explorius. Og da sa hun jeg snakket med at jeg ikke trengte å fylle ut antall timer jeg hadde hatt faget. Jeg hadde bare 2 norsk karakterer (Hadde ikke nynorsk) og 2 engelsk karakterer. Man bare fyller de inn ved å skrive English/Norwegian Oral eller Spoken og Written. Og om jeg husker riktig så var nynorsk - norwegian 2 (?) :)

     

    TAKK :D Så da skal jeg bare ignorere den greia der det står Hours Per Week :D Nice...

    Jeg lurte på en ting til:

     

    ? / ? U.S. Level ? Hva skriver man der??

    (føler meg litt teit men ja)

     

    I de to første boksene skriver du datoen du har fått karakterene, f.eks. 06/09 (juni 2009) :)

     

    I den siste boksen skriver du hvilket klassetrinn karakterene er fra (tror det er det samme som norske klassetrinn, men er ikke sikker)

  2. Jeg har brukernavn og passord, men på hvilket skjema står ønskede stater? Finner det ikke noe sted.

     

    Når du har logget deg inn på student-management så på toppen der er det forskjeliige kategorier bl. a "Student information", "Educational information" osv. Du skal trykke på den der det står "Inserts", da vil det komme opp en del under kategorier. Så må trykke på "Regional choice" eller "State choice" eller begge.

     

    Bare si ifra om du ikke finner det :)

     

    Hadde jeg bare hatt en kategori som heter Inserts :p

     

    Det som er greia, er at de som skal til USA med Explorius får forskjellige søknader. De som sier de skal ha statsvalg, får Student Management, mens de som søker over hele USA, får ICES. Det har sikkert skjedd en misforståelse, så jeg ville ringt Explorius var jeg deg ;)

  3. Jeg løper med Asics Gel Kayano 14, og har en innleggssåle som har lomme for sensoren. Han jeg løper sammen med, har en liten holder til å feste i lissene.

     

    Hvor får du kjøpt en slik innleggssåle eller den holderen til å feste i lissene?

  4. Vet noen om det er for sent til å reise på utvekslign fra høsten? Jeg er egentlig åpen for alle land, selv om USa er det jeg har mest lyst til..

     

    (klarte å starte et nytt emne, men så etterpå dette forumet...) :blush:

     

    Jeg fikk en mail for noen dager siden om at STS hadde ledige plasser til USA :)

  5. Jeg vurderer sterkt å dra til USA om 1 1/2 år (altså når jeg skal begynne 2. året på vgs.)

     

    Siden jeg har lest så mye dritt om EF, tror jeg ikke at jeg gidder å dra med dem, men jeg vurderer Speak, Aspect, STS eller AFS. Er det noen som har reist med noen av disse? Og i så fall; Har dere hørt noe dårlig, eller opplevd noe dårlig med noen av disse? Noe bra? Jeg vil gjerne ha råd om hvilke jeg skal velge, siden det er viktig å reise med et selskap som behandler meg best mulig...

     

    Hva annbefaler dere?

×
×
  • Opprett ny...