Gå til innhold

Peer Grynt

Medlemmer
  • Innlegg

    85
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Peer Grynt

  1. Jeg har en app på telefonen, men jeg vet ikke hva VPN er. IP-adressen er vel forskjellig på tlf. og pc,en? Brukerkontoen er jo den samme etter hva jeg forstår. Jeg skjønner at problemet er komplekst, kanskje greit å vente en tid til, og se hva som skjer? 🙂
  2. Ja det er samme bruker/konto på telefon og PC. Og siden min er tilgjengelig for andre. Jeg bruker mest FB fra min PC, jeg synes det er best, jeg ssynes det blir for smått på telefonen, særrlig når man skal se på bilder. Kan det være en strategi fra FBs side for at alle skal over til tlf?
  3. Min Face Book side er forsvunnet, dvs. den er synlig på telefonen, men på min PC får jeg kun opp denne beskjeden når jeg prøver å gå inn på min side: "Dette innholdet er ikke tilgjengelig akkurat nå. Når dette skjer, skyldes det vanligvis at eieren enten bare har delt det med en liten gruppe mennesker, har endret hvem som kan se det, eller har slettet det". Imidlertid får jeg opp hyhetssiden, men altså ikke min egen side. Slik har det nå vært i en uke, jeg har skrevet til Face Books tilbakemeldingsadresse, men ikke fått svar. Jeg har ikke skrevet noe som kunne støte noen, og hadde jeg vært svaretlistet av FB så hadde jeg vel ikke kunne se siden på telefonen heller? Er det noe med min PC som er årsaken, eller er det FB som er årsaken? Noen som vet?
×
×
  • Opprett ny...