Gå til innhold

Durmwind

Medlemmer
  • Innlegg

    28
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Durmwind

  1. Så...

    Ikke ett RTS spill(Battle for Middel-earth), ikke ett stealth spill(Gollum), ikke ett action adventure (Shadow of Mordor), ikke ett tekst adventure game (The Shadows of Mordor 1987), ikke ett MMO (LOTR online), ikke ett Hack-and-Slash (The Lord of the Rings: The Two Towers), ikke ett RPG (The Lord of the Rings: The Third Age), ikke ett Tactical RPG (The Lord of the Rings: Tactics), ikke ett FPS (The Lord of the Rings: Conquest), ikke ett MOBA spill (Guardians of Middle-earth) og ikke ett LEGO adventure spill...

    Hva er det igjen da? Middel-Earth sports? Rohan Racing?

    • Liker 4
  2. Vel...

    For min del ser det ihvertfall ut som om Ubisoft har "fikset" det jeg hadde mest problemer med i Origins og Odessy. Nemlig de ENORME områdene som ble fylt med meningsløse loot pickups og at snikangrep ikke alltid var vellykket.

    Håper de får til en bedre kobling til den eviglange konflikten mellom "templars" og "assassins" og mer fokus på at de to sidene ikke egentlig er så forskjellige. Det har vært savnet siden AC3.

     

  3. Seriøst. hvorfor i alle dager skall alle min gamle favoritt serier som "Gjennopplives" bli maltraktert til ett FPS.

    Nå har disse forbanna FPS spillene tatt Fallout serien, X-Com serien og til og med Syndicate...

     

    For meg, hadde det vært bedre om disse bare hadde fått hvile i fred. Denne måten å bringe IP tilbake på er omtrent som å grave opp ett lik og ta nye klær på det.

    Det blir bare ikke bra.

    • Liker 1
  4. Variasjon er fint, og det vil vi ha mer av.

     

    Men viss vi ser det fra mage sitt synspunkt - hvorfor skal en hybrid klasse gjøre like mye skade som meg med likt gear? Hva er da vitsen med å være mage viss jeg kan være shaman å gjøre like bra skade, og i tilegg fylle en annen rolle viss jeg har lyst?

     

    Jeg sier ikke du har feil, men jeg er av den oppfatning at det ikke er feil at en hybrid klasse med likt gear som en ren dps klasse gjør mindre skade.

     

    Kunne ikke vært mer enig Crispin.

    i mine øyne burde hybridene ikke kunne ha det samme outputtet som "Rene" klasser, men heller fylle nisjer. Slik det var før hvor Druid opererte som en buffer, shaman holdt oppe melee, paladin kunne bare heale single target ergo Tanken. Men outputet, selve burst healingen kom ifra presten.

    Nå når Paladinen skal få AoE healing, og mana regen skal bli Nerfet så kommer det desverre til å bli litt, "drit i klassen bare ta med noen", sånn som Ghaundan sier. Og med tanke på hvor enormt mye output noen Paladins har så kommer snart prester til å forsvinne som klasse

  5. Det er for mange som kun fokuserer på å lage nettbaserte spill med månedsavgift for tiden.

     

    Det er for mye fokus på Flerspiller og spilling over nettet generelt sett. Har du sett White Knight Cronicles? ett RPG spill som har integrert Nett spilling. på en slik måte at den ene karakteren din kan du lage selv og han har selvfølgelig ingen stemme, men historien i spillet har ingenting med den karakteren å gjør. Men det er han du spiller i flerspiller.

     

    Jeg savner virkelig spill med en STERK enspiller del, har vært så lite siden AC2 and Batman AA. Krysser fingrene for at Starcraft 2 leverer sakene

  6. Denne anmeldelsen er på cirka samme nivå som Dagbladets anmeldelse av Final Fantasy 13.

     

    For det første så sier du allerede i starten, i TITTELEN på anmeldelsen at dette er ett ræva spill, mer eller mindre. også kommer du drassende med hvordan RPG verdenen har utviklet seg, og fremhever denne utviklene som om den eneste måten å lage rpg spill på er slikt som Fallout 3, Dragon Age og Mass Effect 2 er laget på. La meg bare spør, hater du Megaman 9 og 10 også? eller er det bare kjempe kult fordi de har reklamert med at de skal være Retro?

     

    "Store deler av grafikken stammer rett og slett fra 2000–2002-perioden" Og HVORFOR er dette ett minus? Hvorfor skal SAMTLIGE spill være NØDT til å benytte det ytterste av teknologiens grenser på grafikk? Med mindre det er Indie spill da, de kan ha grafikk fra 1990 uten at noen bryr seg nevneverdig om det.

     

    Men nei da, dette spillet som er laget av ett mindre utvikler firma i Russland skal dras gjennom gjørma fordi spillet ikke benyter den beste grafikken og fordi de ikke har råd til å legge til stemmer til hver eneste karakter(For det er jo det BioWare og Blizzard gjor, hvorfor kan ikke de..... vent litt), så selvsagt er det Vodkaen som har skylda og ikke økonomien.

     

    Det er selvsagt lov med personlige meninger. Men hvis du hadde sett bare ett skjermbilde av spillet, når du selv vet hvor viktig grafikken tydeligvis er for deg, hvorfor anmelde det. Når jeg leser en anmeldelse vil jeg ha en OBJEKTIV forklaring på hvordan spillet oppfører seg. Med andre ord, alt skvipet du har skrevet frem til "Er Dette en spøk?" flott objektiv undretittel forresten, kunne ha blitt redusert til. "Dette spillet benytter seg av grafikk som hører mer hjemme til starten av tiåret enn slutten, og i denne anmelderens øyne holder det bare ikke mål"

     

    Ser du hva som ble gjort der... En OBJEKTIV observasjon, fulgt av en personlig mening. i motsetning til din anmeldelse som stort sett er en gigantisk "Verden bør mene det samme som meg" post.

     

    Håper den gode gamle kvaliteten på Gamer.no sine anmeldelser kommer tilbake snart. Orker ikke å miste enda ett anmeldernettsted.

×
×
  • Opprett ny...