Jump to content

knutae

Medlemmer
 • Content Count

  51
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 :)
 1. Jeg får visst ta jobben som den gamle grinebiteren som er uenig med alle andre. Dansekoreografi faller ganske klart inn under loven om opphavsrett til åndsverk, iallfall i Norge. Ref https://lovdata.no/lov/2018-06-15-40/§2 Å si at dette er bare handler om å "bevege seg" er omtrent som å si at musikk bare handler om å "lage lyder". En kan selvsagt være uenig i loven, men hvis noen faktisk kan bevise at de oppfant bestemte dansetrinn så har de antagelig opphavsretten til disse. Om dette faktisk er tilfellet her har jeg ingen forutsetning for å vite.
 2. Det hadde jeg også tenkt, hvis jeg ikke hadde spilt de forrige Naughty Dog-spillene. Sable ser helt nydelig ut, ja.
 3. De som hadde problemer med å finne bra spill i 2017 bør kanskje finne seg en annen hobby...
 4. Utvikleren har en liten gameplay-video her:
 5. En liten kjepphest fra sidelinjen: Jeg blokkerer ikke annonser generelt, men bruker Privacy Badger (https://www.eff.org/privacybadger), og den blokkerer innhold som sporer brukere på nett. Som en sideeffekt av dette så blokkerer den det meste av annonser på gamer.no. Jeg mener at den typen sporing er kjipt mot brukerene og kommer ikke til å slå av Privacy Badger for gamer.no, selv om jeg gjerne ser spill-annonser. Denne funksjonaliteten kommer forhåpentlig til å bli innebygget i nettleserene med tiden (allerede på vei i Firefox og Safari), slik at annonsører og andre blir tvunget til å slutte med denne utingen. #endrant
 6. Ultima IX. Tror også det er er det spillet som har skuffet meg mest, noensinne. Ja, jeg er gammel. :-)
 7. Det kan de nok ikke, og det er ikke det de prøver på heller. FTC har gått etter Warner Bros fordi de har generert sponset innhold som ikke er klart merket som sponset. At PDP hadde en notis om det er bra, men det burde vært WB sitt ansvar å kreve at alle de betalte opplyste om sponsingen. Det er WB som har ansvaret her. "Under a proposed FTC order announced today, Warner Bros. is barred from failing to make such disclosures in the future and cannot misrepresent that sponsored content, including gameplay videos, are the objective, independent opinions of video game enthusiasts or influencers."
 8. Trials Fusion. Tar tid å jobbe seg opp fra nybegynner til platinum-medaljer på de ekstreme nivåene.
 9. Traileren minner en god del om den svenske TV-serien Äkta Människor, som forøvrig anbefales varmt.
 10. Stor fan av de gamle Ultima-spillene (iallfall 6-7 og Underworld 1-2), men mistet tiltro til Garriott etter Ultima 9. Håper selvsagt det kommer noe godt ut av dette, men skeptisk. Og liker ikke multiplayer-vinklingen.
 11. Mener å huske at første gang jeg spilte gjennom spillet så drepte jeg "bjørnen" og dermed baronens sønn. Går fortsatt an å spille gjennom spillet etterpå.
 12. Hele serien kan kjøpes for en slikk og ingenting på gog.com: http://www.gog.com/gamecard/quest_for_glory
 13. Har stor tro på at Brenda Brathwaite and Tom Hall kan lage et bra rollespill, men dette var ærlig talt en skikkelig rotete og dårlig kickstarter-kampanje. De innså nok dette selv, og kom etter hvert med flere detaljer om prosjektet, og da backet jeg det, men det var nok for sent for mange. Hvis de hadde hatt en klar visjon når de startet tror jeg det kunne gått bra. Satser på at de kommer tilbake om ikke lenge med en bedre 'pitch'.
 14. Flere har nevnt Den lengste reisen, jeg vil heller si Drømmefall. Drømmefall er et flott spill med en elendig cliffhanger-slutt, men det kunne en oppfølger ryddet opp i. Ellers, Gabriel Knight 4. Håper Jane Jensen prøver å skaffe rettighetene til å lage dette. Ultima. Fantastisk serie som dessverre sluttet (som enkeltspiller-serie) med katastrofen Ultima IX. Og Thief 4. Skal liksom være under utvikling, men virker mest som vaporware. I mellomtiden koser jeg meg med Dishonored.
×
×
 • Create New...