Gå til innhold

dfilanpart

Medlemmer
  • Innlegg

    60
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av dfilanpart

  1. enklerer måte å fortelle på?

     

    har fått til dette når med remote desktop, der jeg benytter remote desktop programvaren som fulgte med win 7, også instalerte jeg et program jeg ikke husker navne på i farta på linux'en ;)

     

    men nå er det siste utfordring å det er å få enten mediatomb eller ps3 mediaserver opp å gå, noen som vet hvordan dette funker? jeg har lastet ned og instalerert noe? prøvde å følge litt for skjellig jeg fant rundt om kring , men etterhvert ble det litt for gresk for meg... noen som kan hjelpe?

  2. jeg har kikke litt på denne pakken fra komplett

    http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=746508 med

    http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=627486

     

    det burde vel funke greit?

     

    jeg tror det er dårlig da delene fikk jeg av fattern da det har stått på jobben hans i 5-6 år og vært i drift hjemme hos meg i 2-3 år, det fungerte fint når jeg kjørte ubuntu 8.10, men da jeg oppgraderte til 10.10 så begynte den å henge seg og fryse, også prøvde jeg å reinstalere, men det hjalp ikke. så prøvde jeg å instalerer freenas, men det var jeg ikke særlig fornøyd med, pga mange ting... men jeg har brukt en gamel ide disk som system disk og 4stk 1tb disker som lagrings disker som kjøres på sata.

  3. hei, jeg har nå hatt ganske mange lange kvelder på å prøve å finne ut hvordan jeg skal få satt opp fildeling, printer deling og få styrt serveren min eksternt.

    jeg har kommet så langt at jeg har instaltert linuks server 10.10, med samba, print server, med ubuntu desktop, men der stopper det også... har prøvd å redigere filene i samba ved hjelp av

     

    nano /etc/samba/smb.conf

     

    men det funket ganske dårlig. jeg prøvde også å sette opp mediathomb for å få streama til ps3,en min men den får ikke tilgang til hardiskene hvor alt er lagret pga rettigheter, men jeg får heller ikke koblet meg til de samme hardiskene fra win 7 pc'en min..

     

    er det noen som vet om en guide på dette? eller har noen råd?

     

    jeg er nybegynner som fårstår litt, har gjort dette en gang før, men det er vel snart 6 år siden, så har glemt det meste xD

     

    på forhånd takk!

    Mvh Jørgen

  4. nå har jeg installert GADMIN-PROFTPD 0.4.0 som jeg så som en løsning som kan funke her i huset, men jeg får det rett å slett ikke til å fungere, jeg har fått oppretta en bruker, men får ikke til resten har prøvd å lese help, men jeg skjønner fint lite av det som står der.. noen som har noe er faring med dette?

  5. jeg trur du burde sanakke med en elektrikker om det.. for kabler er enten laget for å ligge i jord, åpen instalasjon, i rør eller luftstrekk.. og da er det en viss antal grader de tårler når det går en maxstrøm gjennom den og kan den fort bli for varm og bli overopphetet og kansje smelte..

×
×
  • Opprett ny...