Gå til innhold

UneFleur

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av UneFleur

  1. Hei :)

    Jeg har problemer med den eksterne hardisken min og jeg begynner og bli desperat.

    Det er en WD Elements. Når jeg plugger den i så syntes den ikke under min datamaskin den syntes heller ikke under diskbehandling, men den syntes under enhetsbehandling - diskstajoner, der står det at den fungerer og at den er på plassering 0, jeg har ingen anelse om hva dette betyr eller hvor dette er(hvist det er et sted i det hele tatt.)

    Jeg har prøvd alt fra og dra ut strømmen, bytte usb port og avinstalere driveren. Når jeg starter den på nytt begynner det og lyse og det høres ut som noe som snurrer, så som om det klikker og så som om det snurrer igjen.

     

    Kan noen hjelpe? Jeg har gjort alt jeg kan med mine ussle kunskaper på dette feltet.

  2. Jeg mener at dere gutter bør være ærlige. Men om dere har sagt at hun begynner og legge på seg så bør dere også forklare at dere er glad i henne akuratt som hun er. (Hvis dette er tilfellet såklart) Mange jenter vil bare ha en bekreftelse på at de fortsatt er gode nok, andre vil ha et ærlig svar. Gå den gyldne middelvei. Vi er faktisk ikke så kompliserte som dere skal ha det til. ;)

  3. Jeg svarer selv om jeg er jente, jeg. :p

    Jeg vet hvordan det er å prøve og innlede et forhold med gutter som er sjenerte, jeg er heller ikke så modig, men det som alltid har hjulpet meg er og gasse på. Kyss ham. Og ikke tenk på situasjonen du er i, som nevnt over det finnes sjeldent det perfekte kyss. (Det kan lønne seg og unngå et sted med publikum, doe.) Gjør du ikke noe nå så kommer dere til og forbli i vennefasen. Det er ikke noe og bekymre seg for, jeg er ganske så sikker på at han liker deg.

    Jeg gleder meg til og lese den lykkelige slutten (Vist du vil dele den da ;) )

  4. Jeg koser meg ikke i nynorsk timene, og jeg er ikke spesielt glad for at jeg må lære det. Jeg har sittet mange timer og argumentert for og bli kvitt sidemålet.

     

    Men etterhvert har jeg sett at nynorsk farger språket vårt, spesielt når det gjelder kultur. Teater og film ville ikke vært det samme uten nyanser innen språket.

    Men jeg må si at jeg er ikke enig at alle trenger og lære det.

×
×
  • Opprett ny...