Gå til innhold

weibye

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av weibye

  1. Hei Jeg er ganske desperat nå. Jeg har prøvd å redigere en film i HD kvalitet, men alle videoredigerings programmene mine bare klikker, låser seg og krasjer helt uten videre. Jeg har brukt både Sony Vegas og Pinnacle Studio 10.

     

    PC-en min er relativt ny og er brukbart kraftig. Så det skulle egentlig ikke vært noe problem.

     

    ER det noen som har tips eller råd når det gjelder HD-video redigering?

     

    på forhånd takk

  2. Hei. Jeg har et problem med å få micen min til å funke. Når jeg bruker ASIO4All, som lyddriver, ser jeg at micen funker, men jeg kan ikke høre noe lyd. Hvis jeg bruker PrimærLydDriver, kan jeg høre musikken / lyden (som eventuelt er tatt opp) men miccen funker ikke.

     

    Når jeg åpner ASIO "panelet" ser jeg at "OUT"-linja ikke funker. *Unavailable* står det.

     

    Noen som vet noe som kan hjelpe meg på rett vei?

    Som for eksempel hvordan jeg kan får out-kanalen til å bli litt mere available enn denn er nå?

     

     

    btw: Har prøvd dette på begge maskinene mine; en 64-bits Vista og en 32-bits XP.

     

    Har lest noe om 64-bits problemer, men det skal da allikevel funket på Xp-en min.

     

     

     

    på forhånd takk

    -Weibye-

  3. Jeg har en USB penn (SanDisk Cruzer Micro 4GB)

     

    På skolen har jeg MAC Leopard og jeg får ikke til å skrive filer på den. Det står at den er skrivebeskyttet. Men jeg får til å lese filer.

     

    Hjemme har jeg Vista, og har reformatert USB penna for å få NTFS filsystem på den. Jeg har U3 programmet på den ennda, så jeg tror kanskje dette er problemet.

     

     

    Jeg har fått denne penna til å virke med MACen min tidligere, men det har skjedd nå nylig.

     

     

    noen forslag til løsning? Jeg trenger virkelig denne penna til å virke på MACen min.

  4. Jeg er 17 og har tenkt akkurat det samme, for en stund siden. Jeg har funnet mange forskjellige programmer for å lage spill, men uansett hva du tenker på å lage, så ikke tro at du kan laste ned noe, 3 - 4 klikk og du har et spill. :p

     

    Du har programmer som DX Studio og FPS Creator, men hvis du tenker på programmering, anbefaler jeg deg å lære deg C++, som er det kodingsspråket de fleste dataspill blir skrevet på. Du har også mange andre "programmeringsspråk" som Actionskript 1.0, 2.0 og 3.0 (Blir brukt i Flash) Java, Lua, Sun, Moon, og mange andre. C eller C++ er nok det som er kraftigs og raskest.

     

    Bra side for å lære deg C++

    Her er det mange programmer for å lage spill

     

    Spill som World of Warcraft er skrevet i C++ og Lua

    Spill som Runescape er skrevet i Java

    Flash spill er skrevet i Actionscript

  5. Jeg trenger hjelp til å finne et 3D program som er kraftig men samtidig lett å lære seg. Jeg har lyst til å lære meg 3D modelering og animasjon (på et basic nivå) men jeg greier ikke bestemme meg for hvilket av de jeg skal velge.

     

    Jeg har prøvd Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya og Cinema 4D. Men jeg må nesten holde meg til ett og lære meg det.

     

    Noen tips?

    Rams opp alle sammen, både gratis og betalings versjoner.

  6. Til tegnefilmer bruker man ofte 3D programmer nå til dags. Som f.eks. serien South Park, er laget i 3D programmet Autodesk 3Ds MAX (http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/index?siteID=123112&id=5659302) For å få denne "tegnefilm" effekten, brukes det shadere, du kan få tak i mange forhåndslagde Toon-shaders eller lage dem selv.

     

    Igjen, det er vanskelig å lære seg et program som det. Jeg vet ikke hvor gode ferdigheter du har med sånt fra før. Og i tilleg koster det en god del for fullversjonen og jeg antar ut i fra ditt ståsted, gidder du ikke bruke så mye penger for noe som er et hobbyprosjekt.

    Du kan laste ned en prøve versjon av programmet da, men hvis du er ny på dette, kommer du antagelig til å bruke opp de 30 dagene for å lære deg det.

     

    På en annen side kan du gjøre dette i photoshop, å tegne vært eneste bilde for seg og så animere dem i en serie. Dette tar ufattelig lang tid. (hvis det skal bli bra)

     

    Et tredje valg er å bruke flash. Her kan du animere figurer i større grad, men det er vanskelig å få det som "Pokemon".

     

     

    Det finnes utallige andre animerings programmer, men uansett hva du finner ut til slutt, så kommer noe sånt til å ta lang tid..

  7. Tja, jeg for min del bruker photoshop og det funker fett, men igjen dette koster penger og kanskje mer enn nødvendig også.

     

    Hvis du snakker om å få hvitfargen i et bilde av en hvit T-skjorte ennda hvitere, kan du lett gjøre dette i Photoshops "Levels" eller justere hvitbalansen / fargene.

     

    Gimp skal funke veldig bra det også, men jeg har ikke prøvd det selv. Jeg har den tro på at det funker bedre til tegning enn til bilde redigering.

  8. Ut i fra det jeg ser her på bildet, ser det ut som dette er laget i et 3D program og renderet med bruk av bare ett lys.

     

    Uansett, du kan gjøre dette i photoshop også, ved å bruke Levels (Ctlr+L), Curves (Ctrl+M) og Brightness / Contrast (Image --> Adjustments --> Brightness / Contrast)

     

    For å bare endre noe av bildet, kan du bruke en av de mange måtene å velge et omeråde, bruke feather og så gjøre noen av nevnte verktøy.

×
×
  • Opprett ny...