Gå til innhold

Toucan

Medlemmer
  • Innlegg

    99
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Toucan

  1. Så du mener at Amobil skal endre hele testen basert på én persons personlige mening? Det er strengt tatt ikke deres feil at du foretrekker et utdatert operativsystem i et utdatert stykke hardware. Men siden du selv eier denne så gjør det deg blind for kritikk, og du ønsker dermed ikke å lytte. Jeg anbefaler deg å ta en tur på butikken og se hva andre produsenter lager idag. Blant annet så blåser Huawei Honor denne og N8 ut av vannet, og den koster like lite som en hyggelig tur på byen.

    Utdatert i din verden, ja. Tør jeg også minne deg om at N8 fortsatt regnes som kameraverstingen blant mobilene? Til tross for alle dere som applauderer keiserens nye klær, og til tross for Amobils journalister som ikke lar en eneste anledning gå fra seg til å fordømme Symbian, så er det mange av oss som lever godt med både N8 og andre flotte mobiler med Symbian OS. Og ikke føler vi oss spesielt utdaterte heller.

  2. Enig med To be honest her. Det er som å skrive "BREVIKS SISTE ORD FØR SLUTTEN" og så handler artikkelen om noe han sa til en kamerat i WoW en gang i 2004 før han logget ut.

     

    Den korrekte tittelen på artikkelen burde ha vært "Netcoms mest solgte mobiler". Jeg tviler på at Netcom alene representerer bildet av det totale mobilsalget.

     

    Men i mellomtiden kan jo de dypt fornærmede eplegutta krangle med androidfolket, til stor forlystelse for oss som flirer av hele greia. :tease:

  3. Mor med tenåringsdatter overhørt sist lørdag på Expert Alnabru, Oslo: Datter "...jamen, alle har jo iPhone...". Mor: "Det er ikke noe argument! En ting er ikke nødvendigvis bra fordi ALLE andre har den!".

     

    Men som vi alle nå smertelig vet: For some people Apple can do no wrong. Men var det ikke Samsung som i USA i en reklame for en av sine Galaxy-modeller sier bl.a. "It's YOUR phone. Do what YOU want"..... :cool:

  4. .......

    Symbian^3 er mye mer fleksibelt og kraftig enn Android og iOS, men man kan ikke stikke under en stol at det er mer knotete også. For meg har dette ingenting å si, men for mange har det det.

     

    Helt enig i det du skriver! Har hatt telefonen i 2 uker og er storfornøyd. Joda, Symbian^3 kan være litt "knotete" men er på ingen måte "utdatert" slik enkelte journalister og hardcore Androidfans gnåler om hele tiden.

  5. Det er da ikke rart... ingen vil kjøpe Symbian lengre, og de få trofaste Nokia-kjøperene sitter vel på gjerdet og venter på mango-telefoner.

    Bedre å selge de billig nå, enn å ikke få solgt de i det hele tatt.

     

    Ingen vil kjøpe? Tja, N8 og C7 selger jo rimelig bra. Og selv kjøpte jeg E6 forrige uke. En alldeles utmerket telefon! :)

  6. Hvem gidder å kjøpe N8? Det er for meg en gåte. Symbian i år 2011.. HALLO! Kjøper nok ikke noen Nokia før de kan slå seg på brystet med noen heftige WP7-telefoner, og det når WP7 blir modent når det gjelder apps.

     

    Skal sies at den ser ikke så verst ut da.

     

    Jeg har nettopp kjøpt N8! Og kameraet er bare helt rått! Ja - det ER faktisk noen som "gidder" å kjøpe N8; du skulle bare visst hvor mange vi er! :cool:

  7. Android telefonene du har prøvd er jo ikke blant de android telefonene som har imponert mest ...

     

    Symbian er ikke dødt, men på god vei. Tallene snakker for seg selv, og Nokia's overgang til WP7 vil ikke gjøre det bedre.

     

    Neida, enig i at det ikke akkurat var toppklasse over Androidene jeg har prøvd. Men Symbian vil jo holde det gående noen år til. Og hvem vet hva som kan skje? For to år siden var det knapt en kjeft som visste hva Android var.... :cool: Men jeg vil tviholde på Symbian så lenge jeg kan! (Oldis...).... :blush:

  8. Er så lei den elendige batterilevetiden og touch. Back to basic sier bare jeg, skal også bli en befrielse med batterilevetid lenger enn 16 timer.

     

    110% enig! Jeg har prøvd 3 forskjellige mobiler med Android; X10 Mini (makan til overhypet søppel har jeg aldri vært borte i, "X-faktor"???), X8 og HTC Wildfire hvorav sistnevnte vel var den "beste". Men hver bidige gang går jeg tilbake til min N97, riktignok en murstein av en mobil, men allikevel fullt brukbar for mitt behov.

     

    Det synes som om noen "hippe" mobiljournalister har bestemt seg for at Symbian er død og står nærmest siklende over hver bidige Android som spyttes ut i et stadig økende tempo. Jeg har testet Nokia C7 med Symbian 3 og synes den var utmerket. Symbian er annerledes, men jeg mener at det verken er utdatert eller vanskeligere enn de hundreogørten innstillingene, konto-meg-her-og-konto-meg-der som Android skal ha for liksom å få "fullt utbytte". Og ikke minst er det deilig å måtte slippe å gå rundt med lader i lomma!

  9. til heineoen, ja nokia nokia n97 har ikke symbian3 man jeg snakker om n97 MINI som har symbian 3, og menyene er helt forferdelige etter min mening.

    men noe som suger med alle telefoner bortset fra iphone er at man ikke kan stille inn proxy, trenger det for å koble til nett på jobb osv.

     

    Sorry, men N97 Mini har samme OS som N97, altså "gamle" Symbian. Første med Symbian3 her på bjerget var nok N8.

     

    Forøvrig synes jeg slettes ikke menyene i min N97 er så forferdelige som enkelte skal ha det til. Litt mange valg til tider, men alt blir en vane.

  10. Vel, smak og behag, noen liker mora osv... For meg var det nesten en befrielse å gå tilbake til min N97 (riktignok en murstein av en mobil) fra HTC Wildfire og et OS som liknet på noe som var snekret sammen på gutterommet en fredagskveld. Men jeg ser jo selvfølgelig fordelen med alle mulige (og umulige) apps som forteller deg om hvordan været er akkurat nå, hvor mange skritt du har gått siden du stod opp, ørten måter å skrive sms på osv.... :cool: Etter å ha testet C7 er jeg enda mer fornøyd med gode gamle Symbian, dog i ny drakt men ikke bra nok for all the geeks. :thumbup:

    • Liker 1
  11. Hvis du skal anskaffe en mobil med trykkskjerm så tror jeg nok det er lurest å holde seg unna mobiler med android, tatt i betraktning brukerens unge alder.

     

    Det finnes en rekke gode og rimelige touchmobiler, f.eks. LG T320 Cookie samt den rimeligere og enklere LG T300 Cookie Lite. Eller du kan f.eks. vurdere Samsung Star S5230. Alle disse er rimelige og gode mobiler som ikke krever all verdens kunnskaper.

  12. I de fleste tester på forskjellige fora så har 6700 Slide fått en heller grei bedømmelse. Pluss for byggekvalitet samt at S60 tross at gjør seg bedre på en konvensjonell telefon enn på en touch. Minus for bl.a. batteritid som muligens kunne vært bedre, men som tross alt er milevis bedre enn alle disse androidmodellene hvor man i beste fall kan klare å tyne fonen en hel dag uten å måtte bruke laderen. Noen har også nevnt at 6700 er slapp i avtrekkeren når man aktiverer kameraet.

     

    Personlig foretrekker jeg Symbian fremfor Android, men det er en helt annen diskusjon.

  13. Jeg har aldri - rpt ALDRI - blitt mer irritert over en telefon enn X3-02! Det var komplett umulig å kople den til mitt trådløse nettverk, noe jeg aldri har hatt problemer med før når det gjelder mobiler. Selv min murstein av en N97 var mer enn samarbeidsvillig i så måte. Dernest var det den såkalte trykkskjermen, en utrolig trist historie egentlig. Som trådstarter skriver så er det totalt umulig å dra ikoner nedover samtidig som skjermen oppfatter alle bevegelser som valg så det fyker opp menyer i øst og vest. Selv en 2 år gammel LG KP500 er en drøm i forhold til dette makkverket her. Etter 2 -to- dager fikk telefonen det den fortjente: et velrettet og solid slag med en snekkerhammer, etterfulgt av inntak av en øl og akevitt. Og dett var dett! :thumbup:

  14. Konklusjonen er vel at Nokia ligger langt etter på software men står til gull på hardware. Men da gleder vi oss til nokia kommer med windows phone telefoner.

     

    Gjør de egentlig det? Problemet med E7 er vel først og fremst tregheten. Og en treg mobil er irriterende uansett software. Selv foretrekker jeg Symbian fremfor det litt uferdige og gutteromsaktige Android.... :hrm:

×
×
  • Opprett ny...