Jump to content

flubtubber

Medlemmer
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt
 1. Møberg. Ja jeg kan forstå at det kan være ett fint kort å dra opp, synes bare det er litt tidlig for det. Selv om jeg vet at det hadde fungert (mest sansynlig), vi har akkurat mistet en person og har igrunn alt for mye å gjøre alle sammen. Dersom jeg hadde sluttet på dagen så hadde det vært fullstendig krise der. Taurean: Jeg er fullt klar over at jeg må holde nivået oppe, jeg er veldig glad i jobben min og kundene, så jeg vil gjøre alt for dem som jeg gjør i dag. Jobber i helger dersom det trengs, tar møter når jeg har fri og selv når jeg måtte jobbe litt på julaften. Vi skal ha ny prat om 6 måneder, så da får jeg heller holde meg i skinnet til da. Jeg har jo gitt beskjed om at jeg ikke er helt fornøyd. PS: utrolig godt å kunne lufte litt, samt få gode svar og tips.
 2. Takk for svar! Jeg jobber utenfor oslo, men ikke helt øde. Jeg kunne ikke p-språket men flere språk som ligner veldig. Er enig at det høres rart ut å forlange dette etter kun ett år, men grunnen til at jeg føler det slik er at jeg ser hva jeg bidrar med og jeg får også beskjed om at det jeg gjør er veldig bra. (beste ansettelsen vi har gjort, sier de). Skal nok klare å svelge den kamelen også og gi det ett år, men alle sier "Starter du med en dårlig lønn kommer du deg aldri opp". Jeg vil bare opp på et nivå som gjør at jeg hvertfal er på snittet og slipper å måtte tenke på det mer. Jeg ser på statistikken at utdanningen i seg selv ikke har så mye og si for lønn, og jeg skjønner at jeg normalt sett skal ha mindre enn en med master. Men det viktigste må jo være hva jeg bidrar med, ikke hva det står at jeg har fullført av skole, er jo svært lite av dette som faktisk er gjeldende for jobben jeg gjør. Men det virker som dere er litt uenige, men ingen er helt på en side, så da tenker jeg vel kanskje at jeg bare burde vente å se. Får heller bytte jobb etter 2 år dersom det ikke blir bedre.
 3. Hei. Litt historie: Jeg har ingen formell utdanning, har gått bachelor men mangler et par fag for å fullføre (jobber med saken på si). Har i 3 år jobbet for meg selv som utvikler i et enkeltmannsforetak og gjort det helt middels. Jeg ble lei av dette, ville få en fot innenfor arbeidsmarkedet og tok en Junior Systemutvikler stilling. 415 000,- i året. Hadde ikke vært borti det de driver med, heller ingen erfaring med programmeringsspråkene (minimalt), men mye som ligner. Jeg solgte meg inn med at jeg har vært borti mye forskjellig og lærer raskt (klisterhjerne, elsker programmering). Jobben har gått strålende, etter 2 måneder utviklet jeg mitt første store "verk" for firmaet og etter 6 måneder fikk jeg Systemutvikler tittel, 15 000 i lønnsøkning samt delvis prosjektleder for noen av våre største kunder. Har heller ikke tatt noe tid fra de andre ansatte til opplæring, minimalt isåfall. Jeg har nå vært der i 1 år og har på denne tiden fått veldig mye ansvar (et lite firma som går godt økonomisk). Jeg har fått veldig mye skryt av sjefen og de andre ansatte. Jeg har fått veldig mye kundeansvar samtidig som jeg gjør mye utvikling. Jeg fakturer på lik linje med de ansatte som har vært der lenge, og jeg har hjulpet til med opplæring på 2 andre, en reell junior og en fyr med mastergrad og 3 års erfaring som begynte likt som meg. Etter lønnssamtalen har jeg riktignok gått litt i kjelleren. Så for meg at min nye lønn skulle reflektere det jeg bidro med, ikke minst det faktum at jeg driver opplæring på en som tjener 110 000 i året mer enn meg. Han prøvde seg først med 15 000 opp som jeg sa var alt for lavt, endte opp med at han kunne strekke seg til 460 000. Jeg ser at 45 000 opp på et år er veldig bra, jeg begynte på en lønn som sikkert var fair før de visste hva jeg var god for, men nå føler jeg at den startlønnen ikke burde ha noe og si for den lønnen jeg skal få nå. Er strålende fornøyd med jobben ellers, og hadde egentlig forventet at sjefen skulle gi meg et godt tilbud. Jeg godtok tilbudet men sa at jeg var litt skuffet, men nå kjenner jeg at det virkelig tærer på motivasjonen og jeg har lyst til å ta en prat med sjefen igjen. Er jeg urimelig?
 4. Brukernavn: aRne2k Har spilt Minecraft i noen måneder nå, ikke så mye online. Spilt mye offline, vært på et par engelske servere. En kompis som nevnte at denne serveren var veldig bra for Norske Minecraft spillere. Serveren virker god å seriøs, håper det er litt skikkelig folk der som vet å oppføre seg, å det virker det som det er også etter hva jeg har hørt. Jeg er veldig glad i å lage produktive og realistiske bygninger i Minecraft, som for eksempel farms eller mines, er også veldig glad i å leke med redstone wiring og minecarts. Har lest reglene og er 100% enig.
 5. Jeg er en smule frustrert for øyeblikket, la meg fortelle. Jeg har nå testet pcen min direkte på bredbandsboksen å måler da 15mbits linje inn, dette stemmer, så kobler jeg routeren til bredbandet og pcen min til routeren. Da måler det plutselig 1.5-2.6 og all nedlasting går ikke over 100kb sekundet. Jeg har akkurat lagt inn nytt firmware på routeren, fortsatt ingen forbedring. Er det noen som har en Idè på hva dette kan være eller skal jeg bare mose hele dritten å kjøpe meg ny router?
×
×
 • Create New...