Jump to content

Zapmi

Medlemmer
 • Content Count

  188
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kjørte Memtest86 via usb, og på steg 7 så frøs pcn da også slik som den gjør ellers inne i windows...
 2. Tenker jeg skal prøve å kjøre memtest86 via usb å se hva som skjer da. Hadde jo vært typisk om driverne til headset, tastatur eller mus var problemet..
 3. Slik ser programmet ut. Trykker bare "Begin Test".
 4. Såpass! Hørtes ekstremt kjedelig ut å måtte la det stå så lenge.. Lot Memtest64 stå å kjøre i ca 1t30m uten å følge med på skjermen. Når jeg nå så, så var begge skjermene helt svarte (på, men svart), og oppgavelinjen var mørkegrå uten noen ikoner på. Datamusen hakket veldig og hoppet når jeg rørte på den, og jeg fikk ingen respons når jeg trykte windows-knapp eller ctrl+alt+delete. Vinduet til memtest var blitt helt blankt, og jeg klarte å krysse det ut, men skjermene kom ikke tilbake og musen hakket fortsatt i et minutt før jeg bare skrudde av maskinen med power knapp. Vil dette si at ram er ødelagt?
 5. Takker! Skal la memtest stå å kjøre en stund, så får dere vite.
 6. Det er ikke et program man kan bruke for å sjekke ram? Mener jeg har sett noe sånn før. Reinstallerte windows for noen mnd siden.
 7. Legger ved bilde av disk management. Da jeg ikke kan gjenskape problemet, tenker du jeg skal fjerne en ram brikke og vente? Det kan fort gå både en og to dager før problemet kan skje.
 8. Har brukt OpenHardwareMonitor den siste uken for å se på temperaturer; og jeg har ca 72 grader under max load på cpu og ca 82-84 grader under max load på gpu. Har lagret logg som jeg legger ved, men jeg sliter personlig med å lese denne da jeg ikke kan ordne noe i excel. Prøvde å kjøre crystaldisk, men får ikke opp noe status, bare at den leser og skriver til diskene..? Gjør ikke noe spesiellt nei. Det skjer uten mål og mening.. Det kan være rett etter jeg starter opp pc, det kan være når jeg bare surfer internett, det kan være når pc står uten å bli brukt og det kan skje når jeg kjører full load under dataspill.. Får også opp masse under "Event Viewer" om dette er noe dere kan lese. Legger ved bilde av siste events. Det jeg ikke skjønner her er at under "disk" så står det bare "Disk 4 has been surprise removed.", "Disk 5 has been surprise removed.", "Disk 6 has been surprise removed." og "Disk 7 has been surprise removed." Har bare 2 HDD og 2 SSD i pcn.
 9. Da har jeg funnet ut at de randome restartene jeg fikk var pga at maskinen fryser -helt-. Og da startet den seg på nytt pga den instillingen som jeg deaktiverte. Jeg måtte nå starte pc på nytt selv pga freeze. Noen måte å se hvorfor pc'n fryser?
 10. Supert! Da lar jeg tråden stå en stund og ser ann om det blir flere tilfeldige reboots! Takk så lenge
 11. Sliter litt med å finne det du ber om da jeg også har engelsk windows. Kan det være "Automatically restart" som er merket av her?
 12. Dette kan skje fra 0-3 ganger per dag. Kan ikke huske å ha gjort noen endringer på pc i forkant. Har avinstallert et program som jeg kan huske å ha installert i forkant etter jeg skrev denne posten og da etter siste tilfeldige reboot. Ennå ingen reboot til nå, men da jeg ikke kan gjenskape årsaken for reboot, så vet jeg ikke om det fungerte. Har ikke flyttet på pc i forkant. Asus Strix Z270H Gaming/K1, Socket-1151 Intel Core i7-7700K Kaby Lake Prosessor ASUS PCE-AC68 Nettverkskort (Men bruker kabel) Corsair Vengeance LED DDR4 3200MHz 16GB Samsung 850 EVO 500GB 2.5" SSD SAMSUNG SSD 2.5" 1TB 860 EVO SATA 3 Seagate Firecuda 2TB 3.5" SSHD EVGA GQ 750W Hybrid Modular 80+ PSU Corsair Hydro Series H100i v2 CPU Kjøler Gigabyte GeForce GTX 1080 Ti OC Black EDIT: Ønsker du skjermer, tastatur, mus, kamera o.l?
 13. Har et problem med at pc med Windows 10 Home restarter seg selv ved ujevne mellomrom. Det som skjer er at pc'n freezer helt i noen sekunder, så skrur den seg av og deretter på igjen. Klarer ikke å finne en fellesnevner som jeg gjør hver gang den starter seg på nytt. Er det noen her som vet om noen logger som ligger på pc'n som jeg kan poste her som dere kan forstå? Håper på en logg e.l før jeg må starte å feilsøke hele maskinen..
 14. Hei, Reinstallerte windows 10 i dag, og av en eller annen grunn så får jeg tastelyd for hver tast jeg presser ned på tastaturet. Akkurat slik som det er på telefoner. Har prøvd å google meg fram til det, men finner ingen løsninger på det. De fleste løsningene tar utgangspunkt i at jeg bruker touch, og det har jeg ikke. Og siden jeg ikke har touch, så har jeg heller ikke de alternativene for å velge touch under settings. Hjelp! Jeg blir gal!
 15. Prøvde dette tidligere uten at jeg får tilgang til disken. Men den er tydeligvis blitt en GPT disk. Legger ved bilde som viser info. Den nye disken er 1TB SSD "Disk 3 \ Disk 0 partition 3"
×
×
 • Create New...