Jump to content

hiphopopotamus

Medlemmer
 • Content Count

  50
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 :)
 1. Helt øverst i koden din (etter <?php) kaller du funksjonen: mail($to, $subject, $msgBody, $headers) I dette tilfellet må du fylle ut verdiene selv istedet for å bruke variablene. Dette vil forsøke å sende en e-post med en gang siden lastes. Du kan også slå på error_reporting under utvikling så du får se PHPs feilmeldinger
 2. Det har du helt rett i! Ble litt forvirret på liten skjerm her.
 3. Gjorde det akkurat og da kom feilmeldingen Failed to send message. Innholdet i $response er jo ikke noe jeg har tilgang til herfra, da dette ligger på serveren. Fungerer mail()-funksjonen om du kjører den uten å bruke skjemaet?
 4. Slik jeg forsto det får han feilmeldingen "Failed to send the message." og det betyr denne ikke blir sann. if($response->success){ Så innholdet i $response er nok nøkkelen her.
 5. Googles API kommer med feilkoder dersom noe går galt, så jeg ville sjekket hvordan $response ser ut etter json_decode().
 6. Du skal høre mye og hele tiden på nye sanger for at det skal lønne seg, så for de fleste vil det ikke utgjøre en forskjell. Det utgjør absolutt en forskjell. Music Freedom gjør at jeg fort bruker mye mindre hver måned. Spotify har en fin funksjon som heter Autoplay som gjør at den fortsetter med ny musikk etter en spilleliste er ferdig. Og ikke glem podcaster.
 7. Enig med Sampson. Sverget tidligere til Logotech, men etter jeg gikk for Sensei, ser jeg meg ikke tilbake.
 8. Dersom F9 ikke fungerer er det også mulig og gå til høyre side av skjermen -> Strøm og holde inne Shift mens du trykker "Start på Nytt"
 9. Veldig enig med forslaget ditt. ST50 er uten tvil den TVen med best bildekvalitet til under 20 lapper. Har selv 50" ST50 og bildet er veldig bra. Angående oppdateringsfrekvens har denne TVen egentlig bare 100 "ekte" hertz, men den tegner egne bilder for å fylle inn hullene slik at det oppleves som 2000Hz. PS3en din sender bare 60Hz inn til TVen uansett. På Panasonicen kalles dette "Intelligent Frame Creation" og du kan velge hvor kraftig denne skal være. Selv skrur jeg dette av når jeg ser film, hvis ikke ser det veldig falskt ut. Til vanlige TV-sendinger og sport synes jeg det er helt ok. Husk at Plasma gir en del refleksjoner og det egner seg derfor best i rom hvor du har mulighet til å stenge ut/slå av det meste av lyskilder foran skjermen.
 10. Hva så om det er en oppgradert versjon av 4S? Dersom Apple hadde beholdt samme størrelsen og designet, bare slengt inn den nye innmaten ville jeg fremdeles kjøpt den. Fordi det er en sabla god telefon. Kanskje den ikke har like stor skjerm som TVen min, eller like kraftig prosessor som Pcen, men det er fremdeles en jævlig god telefon som ligger godt i hånden, meget smooth operativsystem og generelt lite prakk med den. (dersom man også har en Mac selvfølgelig)
 11. DMTech har jo hatt en slik BT-Dock lenge og den får du til halvparten av prisen
 12. Denne skal kjøpes. Blir jo i undrerkant av 800 om man velger 95$ reward og slenger på litt ekstra til frakt. Og ja, det er en fullt overkommelig pris for en dresskjorte.
 13. Skal ikke uttale meg om Black Ops II før jeg har prøvd flerspillerdelen i et par timer. Enspillerdelen bryr jeg meg fint lite om.
 14. http://www.martinandziegler.com/Pages/Ergo_Duet68_Electrically_Height_Adjustable_Desk/Ergo_Duet68_Electrically_Height_ajustable_Desk.htm Dette er min nye PC-pult.
×
×
 • Create New...