Gå til innhold

Not Impressed

Medlemmer
  • Innlegg

    122
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Not Impressed

  1. Jeg har ikke helt bestemt meg enda annet en at jeg ikke gikk for Samsung-tilbudet. Jeg har ikke pleid å få utført noe mer avansert kalibrering det man kan gjøre selv med anbefalte innstillinger man finner i ulike youtube-videoer eller artikler fra lyd og bilde-eksperter/magasiner. Tanken jeg har med Dolby Vision er om det vil bli en viktigere og viktigere del av teknologien i årene fremover. Ellers er det lav inputlag og 4 stk. 2.1 hdmi porter som gjerne skiller TVer fra de andre. 

     

  2. Dessverre var C2 77" ikke tilgjengelig i nærheten til den prisen. Jeg var ivrig på Samsungen først, men det mest fornuftige er nok å vente på at en LG C-serie blir tilgjengelig til en fornuftig pris. Det er selvsagt andre produsenter der ute, f.eks. Sony, men de virker å ikke nå helt opp i testene jeg leser. 

    Dolby Vision er tydelig noe jeg bør få med meg. Planen er å beholde TVen noe år.

  3. Hei!

    I dag har Elkjøp Samsung TQ75QN85C 75" på salg til kr. 19 990,-. Som gamer så sikler jeg på LG C3, men synes at prisen er for høy for øyeblikket. Regner med at det kan komme noe salg på black week/friday. 

    Jeg skal ha en TV som hele familien kan bruke. fra alt med streaming, film, tv-titting og spilling. LG C3 og Samsung TQ75QN85C har sine svakheter. 

    Samsung TVen får trekk med at det ikke har Dolby Vision. Hvor tungt bør dette vektlegges med tanke på bruksområdene for TVen? Er Dolby Vision såpass mye i bruk og viktig for årene fremover at TV uten Dolby Vision er noe man skal holde seg unna? 

     

    Link til TVene: 

    Samsung QN85C (QE65QN85C) Review | Trusted Reviews

    Samsung QN85C Review: Mini LED Marvel - Tech Advisor

    85" Class Samsung Neo QLED 4K QN85C | Samsung USz

    LG C3 (OLED65C3) OLED Review | Trusted Reviews

    LG C3 OLED - Test - Tek.no

  4. Guttungen på 10 går på trommekurs (ikke korps) og vi ser behovet for å oppgradere fra puter til trommer :grin: Med rekkehus og romstørrelse så ser jeg for meg at elektriske trommer hvor headset kan brukes, samt kompakt størrelse hadde vært fint. 

    Det er flere ulike merker og prisklasser der, men dette er hans første trommesett og han har aldri spilt instrument før. 

    Jeg har sett litt på Roland TD-1K V-Drums, spesielt på grunn av størrelsen. Disse virker derimot dyrere enn en del andre merker Alesis, Gear4Music, osv. Jeg har selv aldri spilt instrument og har null peiling på hva som er fornuftige sett. 

    Jeg har sett litt på utvalget på finn på Roland TD-1K, men da er settene gjerne 6 år ++. 

    Har dere tips til merke og modell, og gjerne tanker om hvor gammelt et sett kan være?

  5. Noen som har erfaring med bruk av foreldrekontroll på Playstation og kan hjelpe med at jeg ikke får godkjent guttungen til å spille Plants vs Zombies Garden Warfare 2 på PS4 og PS5 pga. restriksjoner på kommunikasjon?

    PS4 står på gutterommet og er hovedmaskinen til guttungen. I stua står en PS5 som jeg benytter. Kontoen min er satt som forelder til guttungens konto. 

    I familieadministrasjon er dette valgt:

    På aldersnivå for PS4 har jeg økt aldersnivået for å være høyere enn aldersgrensen på spillet, til og med satt som "ikke begrens" uten at det hjelper. Aldersnivå for PS5 får jeg ikke økt høyere enn alderen på kontoen, altså 9 år.

    På «Nettverksfunksjoner» -> «Kommunikasjon og brukergenerert innhold» har jeg satt «ikke begrens».

    På «Tillatte spill» gjelder «Spilling» denne innstillingen gjelder kun for PS5-konsollen. Selv med "Deaktiver PS5-koonsollbegrensninger midlertidig" aktivert så får jeg melding om at "You are too young or don't have the correct permissions to access online features". På PS5 har jeg fått godkjent Rocket League, men får ikke godkjent Plants vs Zombies Garden Warfare 2 verken på PS4 eller PS5.

    Noen forslag?

     

     

  6. Bare være obs på forsikring. Reiseforsikringen min dekket skade på PC etter at niesen min var uheldig på hytta. Hadde det derimot vært meg eller en i min faste husstand ville ikke reiseforsikringen dekket det. Egentlig skulle niesen min sin reiseforsikring dekket det, men siden hun var såpass liten så gikk det greit. På innbo er det også relevant hvem som står bak uhellet. Jeg har brent meg ett par ganger på at noe jeg tar som en selvfølge dekkes av forsikring, nettopp ikke gjør det. Jeg har plussforsikringer hos Gjensidige. 

    Men nå drar vel dette litt vel lang vekk fra emne i tråden.

  7. Kanelbollemannen skrev (3 minutter siden):

    Forklarte hvorfor i meldingen litt tidligere i tråden. Men vil egentlig bare ha det for å være sikker på å kunne ha konsollen i 3 år uten problem. 

    Hvis man leser i papirene som følger med maskinen så gir vel Sony 1 års garanti på produktet. Derimot står Norges forbrukerkjøpslov over Sony sin garanti. I Norge har man 2 år garanti og 5 år reklamasjon på spillkonsoller (og masse annet).  Feil som skyldes svakheter ved produktet, f.eks. at maskinen slutter å lese disker og grafikkort ryker ved forventet/normal bruk, Xbox sin Red ring of death, etc dekkes både av garanti og reklamasjon. Altså, er det en fabrikasjonsfeil eller du har ikke fått det du har betalt for, skal selgeren ordne opp. Alt skal være som selgeren har sagt gjennom annonsering, i butikken og andre steder, og du skal ha fått all viktig informasjon.

    Hvis du kjente til feilen, eller den skyldes noe du har gjort, eller et uhell, må du ta regningen selv. Du kan eventuelt sjekke om du har en forsikring du kan benytte.

    Her kan en supportavtale dekke. Jeg erfarte at min PS2 plutselig ikke klarte å spille av disker -> reklamasjon og OK. Guttungen mistet telefonen min ned trappa så telefonen døde. Det var ikke garanti eller reklamasjon, og gikk heller ikke på innboforsikringen. Her ville en supportavtale kunne ha dekket. 

     

    • Liker 1
  8. ekeleee skrev (25 minutter siden):

    Ved forrige slipp, 22.02, var det lignende aktivitet hos NoN som vi så i går. Diskversjonen ble tatt ut av sortimentet (skjedde i går), så ble den tilgjengelig på bedriftssidene (skjedde ikke i går), så ble den lagt ut igjen en halvtime før slippet kom.

    Tidsforløpet sist var at den ble tatt ut av sortimentet, lå som utilgjengelig under en time. Ifølge kommentarer lenger bak i denne tråden kom konsollen tilbake i sortimenter rundt 10:23, og ble lagt ut for salg kl. 10:53. Se side 381 og bakover i denne tråden.

    Var det da sånn at det kun var diskversjonen som ble lagt ut, og ikke digital? Slik at vi nå kan anta at det kun er digital som blir tilgjengelig da diskversjonen ikke tatt ut av sortimentet i går?

     
  9. Jeg prøver å overvåke nettbutikker som cdon, obs og coolshop for PS5, men får ikke treff på konsollen når jeg søker. Vet dere om jeg må bare følge opp disse med å søke hver gang, eller er det mulig å finne butikkens spesifikke produktside for PS5 så jeg kan sette et varsel i Distill der? Regner med de alle har hatt en egen side for PS5 når de har hatt de på lager.

  10. Jeg har Nintendo konto og en aktivert Nintendo Swith online abonnement. Jeg har kjørt en test connection og fått opp bra fart og NAT type B. Jeg får fint spilt Mario Kart over nett. Problemet er at en kompis og jeg nå vil spille Minecraft sammen over nett. Jeg får opp at han er online og spiller Minecraft, men problemet oppstår når vi skal spille sammen. Velger jeg at jeg skal bli med å spille, starter Minecraft, men får etter hvert error melding. Når jeg starter opp spillet utenom så er eneste alternativ nede til venstre "login on Microsoft account". Jeg får ikke invitert kompisen til verken en ny bane eller en jeg allerede har da menyområdet for å invitere venner fra vennelisten er grått og ikke lar meg velge noe der. Det står at jeg ikke er innlogget på nintendo kontoen. 

     

    Så jeg har to spørsmål:

    1. Kan noen hjelpe eller komme med tips på hvordan dette kan fikses? 

    2. Er det mulighet å opprette en Microsoft konto og spille med kompisen som har Nintendo konto for å unngå problemet med Nintendo kontoen min i Minecraft?

     

  11. Svar fra Bergsala/Nintendo:

     

    "Nintendo /bergsala har ikke reserve utstyr til labo og hvis du mener det mangler noe i pakken må du reklamere til butikken der du kjøpte det.

     

    Nintendo tar bilder av alle deler som blir pakket i labo esker samt at ferdige esker blir veid før de blir sendt ut slik at feilprosenten er egentlig null når det gjelder det at det mangler noe i en eske.

     

    Da må i så fall esken ha blitt åpnet i butikk og at det er fjernet noe før salg, men da er jo også forsegling brutt."

     

    Så da var det avklart. 

     

    Ser at noen har kjøpt reflekstape for å erstatte refleksarket. Så prøver det før man vurderer å kjøpe et nytt sett.

  12. Hei.

     

    Jeg og guttungen tok fram Nintendo Labo vehicle kit for å fortsette å bygge etter en lang pause. Da finner vi ikke igjen verken svampearket eller refleksarket :( De er streket rundt på bildet. 

     

    post-179335-0-10369900-1560162829_thumb.png

     

     

    Det er tydeligvis ikke lett å oppdrive reservedeler til Nintendo Labo. Nærmeste er Nintendo store i USA som kun sender til USA eller Canada, se https://store.nintendo.com/ng3/browse/productDetailColorSizePicker.jsp?productId=prod1000097&categoryId=cat970106.

     

    Kjapt søk på Amazon og Ebay gir ikke treff. 

     

    Noen som har forslag eller vet løsninger på hvordan man kan få skaffet seg nytt svampeark og refleksark? 

     

    Hilsen desp. forelder.

  13. Jeg har prøvd flere apper som skal ta opp telefonsamtaler, men etter at telefonen min ble oppgradert til Android 9/Pie så er det kun jeg som blir tatt opp. Har prøvde flere, men kun to klarer det, og da er lyden fra motparten ekstremt lav. Meg selv blir tatt op på normalt lydvolum og vil vel sprenge høytaleren om jeg skal høre motparten.

     

     

    Er det noen som vet om apper som funker til Android 9 Pie, eventuelt den siste versjonen av Android 8 Oreo, 8.1.0.? Vet ikke om Oreo versjonen vil fungere.

  14. Begge joycons er dårlige, men hos meg er den høyre verre. Antar jeg må reklamere på den. Er det mulig å ta backup av saves? Hvis jeg må levere tilbake hele konsollen.

    Jeg kjøpte via Elkjøp og brukte åpent kjøp garantien. Var ingen enkel måtte å overføre save games, så kjøpte en ny maskin, overførte brukere (hvor save games følger med) fra gamle til nye, og leverte den gamle. Latterlig måte som garantert gjør at save games vil ende opp med å forsvinne for noen. 

     

    https://en-americas-support.nintendo.com/app/answers/detail/a_id/27394/~/how-to-transfer-user-and-save-data

×
×
  • Opprett ny...