Gå til innhold

fersking

Medlemmer
  • Innlegg

    129
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av fersking

  1. Hei.

    Dersom eg leier ut en bolig må eg da skatte av leieinntekten?

    Er det noe forskjell på å leie ut privat eller som firma?

    Vis eg bruker firma må eg først skatte 28% av månedsleien og deretter nye 28% om eg ønsker å ta ut ett tenkt overskudd?

  2. Hei.

    Trenger ett enkelt tegneprogram der eg kan hente inn pdf fil eller dwg filer som det kan sittes symboler og tekst på, altså det skal settes symboler og tekst oppå eksisterende tegning. Mye av det som trenger symboler etc er typiske plantegninger. Programmet må være enkelt og raskt. Vet ikke om adobe pro fikser dette? Eventuelle link til billige program eller gratis program mottas med stor takk :)

  3. Hei.

     

    Er ferdig med teknisk, og har fylt kravene for å kunne ta installatør prøven(praksis osv)

     

    Noen her ute som har planer om å ta den?

     

    Eller er det noen som har tatt den og ønsker å dele sine erfaringer med hva som bør leses og hva vi bør tenke nøye gjennom?

     

    No er det jo også komt en felles prøve for alle elektrofag, fint vis noen som har prøvd seg på den siste prøven deler noen få ord...

     

    Kvalifiseringsprøven har eg hørt att er like vanskelig, stemmer det?

     

     

  4. hei.

     

    noen som har en ide til valg av vern når kortslutningstrømmen i hovedtavlen blir målt til 35KA ? grunnen til att den er så høg er att trafo er plassert i rom 10m unna?

     

    Tar imot alle løsninger med stor takk :)

     

    NB: NH patroner kan ikke brukes då det er krav til att anlegget skal bestå av en form for automat sikringer!!

  5. Er i relativt dårlig form kondisjonsmessig.. Skal sykle bergen-voss om 5mnd, har kun hatt noen få timer på setet og dette var i 2012 før vinteren kom...

     

    Trenger hjelp til ett opplegg som gjør att eg kommer i god nok form for å kunne fullføre ett sånt løp...

     

    På forhånd takk...

  6. var en bra video det der, der kom det vertfall frem hvordan eg skal designe det i programmet i forhold til hvordan vi viser signalet inn, altså ved hjelp av brytere!! Men denne telle måten skjønte eg ikke, 101=5?? hvorfor?? og vil 101 si att eg har høyt,lavt høyt signal eller er eg helt på jorde no??

  7. mulig att det stemmer, det ligner vertfall på noen eksempler som eg har sett tidligere. Men når vi skal tenge dette i ett "kretsprogram" og vise kortid vi får høy og lav på utgangene, kva bruker vi da til å gi høyt signal inn på A1, B1, A2,B2 osv, blir det da tegnet brytere på hver inngang?? utgangene tenkte eg å bruke en probe som lyser det kommer høyt signal. Og hva gjør vi vis vi skal addere 101+001 inn i kresten f.eks?? Eller rettere sagt, kva betyr 101+001???

  8. har denne oppgaven F= (A+B)(A'+C)(C+B') forenkler med karnaugh diagram og fikk då AB+C, stemmer dette? Litt usikker i forhold til å sitte inn i en sannhetstabell der vi har 3 variabler men bare 2 av variablene er i bruk i ett utrukk som i f.eks (C+B') skal då alle mulige gi høy (1) som inneholder disse to variablene sjøl om A eller A' ikke er med i utrykket, men står på samme linjen i sannhetstabellen? var du med på den??

     

    Har du forresten ett program eller noe til å fylle inn i sannhetstabell og karnaughdiagram som er kompatibel med word??

  9. har du forresten en god forklaring på den andre oppgaven eg la ut i første innlegget mitt og?? den består av brøker som er opphøyd og opphøyd igjen... hadde vert fint med en forklaring av fremgangsmåte og gjerne en fremvisning av hvordan dette gjøres. Ett annet spørsmål er, dersom X=3/4 oppgir vi svaret i brøk eller som X=0,75 ??

×
×
  • Opprett ny...