Gå til innhold

rune89

Medlemmer
  • Innlegg

    1 777
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Innlegg skrevet av rune89

  1. Har ikke prøvd online enda, though.

     

    PS: Bestilte LE fra PK. De sendte tidlig igår, og eg fekk det idag. Eg bur i Norges vestligste by, så dei er raske med leveringen. Vanligvis pleier det å ta 3 dager før eg får noe som er blitt sendt.

     

     

    Det gjorde jeg, free roam. Spawna midt i en skuddveksling. Hehe!

    PK sendte på 1 dag her også :)

    Jeg fikk brukt koden i går på LE, men greide å drepe hesten min i det jeg hoppet utenfor et stort fjell. Så nå er den borte, teit :whistle:

  2. Så, da har jeg valget mellom å spille med den beste grafikken på 360 - alene - eller å spille online med venner på PS3. Det må enten bli det ene eller det andre og det er irriterende å måtte ta et sånt valg i det hele tatt.

     

    Hehe, er ikke bare bare bare og eie to konsoller. Godt å vite hva man skal ha :rolleyes:

  3. Wohooo!!

     

    Leveringsbekreftelse fra PK kom nettopp på mail :)

    Nå er det bare å vente på posten :\

     

    Stemmer, herlig! Regner med å få det på fredag, tviler på at det kun tar 1 dag opp hit, (vet ikke hvor du bor da, men om du ikke bor innerst i Finnmark skulle vel spille være fremme senest på fredag) men kanskje heldig og får det i morgen i og med at de sender såpass tidlig på dagen.

  4. hehe ja eg vet det egentlig bare er et salgs triks, men det lyder veldig pent når de sier det :p

     

    uansett, 429 er en ganske god pris for limited edition.

     

    Ja, ikke sant :rolleyes: 429 er billig i mine øyne. Kunne fort ha endt opp med en pris på 529 som andre spill. Dessuten er jo spillet full av ting å gjøre, så 429 er en helt greit pris.

  5. uansett bestillte limited edition hos www.game.no kor de skulle ha 429kr for den med gratis frakt.

     

    At det er gratis frakt er bare en salgstriks. Jeg betalte samme sum på PK. altså 399 for spillet og 30 kroner i frakt. Men uansett så taper du ingenting på det, men at frakten er gratis er bare tull :D

  6. Noen som har fått kontoen sin på wow hacket? Ble utsatt for det i dag, fikk først en mail om at passordet var byttet så fikk jeg en mail om at konton var permament suspedendert en time senere. Oppdaget det først et par timer etterpå da jeg ikke hadde anledning til å sjekke mailen før.. Noen som vet hva jeg evt kan gjøre?

  7. Men uansett, blir Örlund førstekeeper, så kommer Jarstein til å dra om 6-12 måneder, og da er vi faktisk tilbake til der vi var før vi henta Örlund.

     

    Det vil jo alle spillere, var jo slik RBK fikk hentet Rade Prica, han ble benksliter og gadd det ikke. Så det gjelder jo alle spillere omtrent, på det nivået.

×
×
  • Opprett ny...