Gå til innhold

Vixtruz

Medlemmer
  • Innlegg

    65
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Vixtruz

  1. Har tenkt å trekke nettverkskabler gjennom trekkekabler i det nye huset jeg skal flytte til. Dette er et trekkerør med diameter på ca 1-2 cm.

     

    I dette trekkerøret ligger det en kabeltv-kabel. Her kommer spørsmålet. Vil det bli forstyrrelser på enten nettverkskabelen eller kabeltv-kabelen om de ligger side-ved-side i 20-40 meter?

  2. Har siden februar i år hatt en HTC Titan med windows phone 7.5 (Firmware: 7.10.8773.98 - siste versjon pr i dag). Frem til den senere tid har denne fungert fint mot min Jensen Air:Link 1000G v1 (Firmware 1.18 - siste versjon pr idag).

     

    Problemet er at telefonen ikke klarer å browse nettet. Den står bare å laster før den sier at den ikke kan vise nettsiden.

     

    Det fungerer fint på jobb wifi og over 3G.

     

    Telefonen har vært på service 2 ganger hvor den har byttet motherboard begge gangene av forskjellige årsaker.

     

    Alle andre trådløse devicer fungerer fint.

     

    Jeg har prøvd å kjøre factory reset uten at det hjelper. Etter siste service har telefonen siste firmware som firmware ved reset.

     

    Har også prøvd å oppgradere firmware på routeren til den versjonen som er nevnt over.

  3. navnet er Amund-NOR

     

    Har snakket med han, men du har fortsatt flere personer du har stjelt fra og bygget du skadet var ikke bygd av han. Du har forsatt en del på listen og vil forsatt være bannet for denne grunnen.

     

    Reaksjon kan tas på PM!

     

    Kan du pleas unbanne meg? det er ikke jeg som har gjort noe. det er broren min. pleas.

     

    ta kontakt med de som bannet deg på PM! (Personal Message)

  4. Har spurt en gang før, men fikk ikke noe særlig svar. Har observert at folk liker dårlig at man går inn på tomter og i hus og kikker seg rundt osv, så det sluttet jeg raskt med. Ser likevel ikke problemet med dette?

     

    Er ikke noe av poenget å bygge at andre skal se det, og kanskje bli inspirert av det?

     

    "Privat område" høres liksom litt prippent ut. Men hva tenker dere? Synes dere at det er ille at en fyr tar seg en titt i huset du har bygget f.eks.?

     

    Selvfølgelig har man ikke noe i mot at andre inspireres av sine bygg. Problemet her ligger mest i at man ikke ønsker at hvermansen flyr gjennom hovedbygningen sin hvor alle verdiene ligger. Har man mye er det også vanskelgiere å oppdage griefing... Jobber man også med prosjekter man ønsker å holde hemmelig til det er ferdig laget er det også en ting man bør tenke på.

     

    Problemene ligger da også i store farmer, hvor man ikke ønsker at alle skal forsyne seg.

     

    Også må vi ikke glemme at noen av oss er paranoid å redd for å bli drept! :D:D

     

    kom på et lite forslag. hva med å innføre "bøter" for mindre overtredelser, slike som i dag bare medfører advarsler? Hva med feks 5 g om man beveger seg inn på "privat" område, eller snoker på andre måter som ikke er "så" alvorlig?

     

    Bøter betales til den som har blitt utsatt for overtredelsene, eller stab. Vet ikke hva som ville blitt best :p

     

    Eller er ikke dette forslaget så smart?

     

    Jeg syns ikke det, hva gjør vi hvis personen ikke har verdier? for eksempel en ny bruker, vi kan ikke kjøre et samfunn hvor brukere kanskje vil stå i gjeld, og jeg vil ihvertfall ikke at de som da eventuelt må ut med gull betaler en viss andel til den som eide området, det blir feil og strider imot "hardwork", her skaffer man verdiene sine ved salg eller gruvedrift. Advarsler er for å bli, bøter via penge-avstraffelser er ikke en god Idé.

     

    På en RP server derimot kunne kanskje et sånt system fungert, men med tvil. For å ikke snakke om et utrolig innviklet system og ekstra arbeid det vil medføre for vakter og stab.

     

    Poenget mitt var mer at dette skulle brukes som en større skremsel, som gjør at folk kanskje oppfører seg mer. En advarsel er kanskje ikke noe folk bryr seg om. Men igjen, er dette et teit forslag, dropp det, var bare et innskudd uten mange baktanker :)

  5. Ja jeg ser den ifht nye spillere, men er vel noen mer erfarende som også er litt slepphendte?:p Uansett bare ment som en oppfrisker, slik at miljøet kanskje blir mer rolig :p

     

    Og om det skulle være nye spillere som gjør slike ting blir man nødt å betale når man får skaffet midler.

     

    Som sakt, mulig dette er et skikkelig teit forslag, men tok det bare opp for brainstormingens del :p

  6. kom på et lite forslag. hva med å innføre "bøter" for mindre overtredelser, slike som i dag bare medfører advarsler? Hva med feks 5 g om man beveger seg inn på "privat" område, eller snoker på andre måter som ikke er "så" alvorlig?

     

    Bøter betales til den som har blitt utsatt for overtredelsene, eller stab. Vet ikke hva som ville blitt best :p

     

    Eller er ikke dette forslaget så smart?

     

    Tanken slo meg hvertfall at folk kanskje hadde blitt litt mer obs på hva de gjør.

  7. Stått opp på feil side av senga med feil fot i dag eller? Donasjoner er en ting, men det var ikke utgangspunket til at de satt opp serveren. Selvom det ikke er vanlig at online servere krever noe tilbake, er det ensbetydende med at man skal ta alt admins gjør forgitt? Er det grunnlag for kritikk å bare vise at man synes at det de gjør er en bra jobb, uten å måtte kritisere dem i samme slengen? Synes vakt/stab har fått nok mas de siste dagene. Er det noe konstruktivt jeg kommer på, så kommer jeg med det også, og nå har jeg et konstruktivt råd til deg, slutt å sutre når folk kun prøver å være positiv.

     

    Beklager om du har allergi mot positive tilbakemeldinger, du synes tydeligvis ikke det er noe greit å få vite at folk synes du gjør en god jobb. Si det til sjefen din neste gang han forteller at du har gjort en knakande god jobb: "Dette er bare ukonstruktiv smisking!!". Lykke til.

    • Liker 3
  8. * Brukernavn: sponsen

    * Hvor lenge du har spilt Minecraft: 6 mnd

    * Din erfaring innen Minecraft: Har vært veldig aktiv på mc.griznah.net

    * Hvordan du fant serveren: gjennom div aktive mc spillere

    * Hvorfor du vil spille på serveren: Nudelpudel er der :)

    * Hva er din største styrke?: å grave gruver å finne materialer

    * Har lest reglene.

     

    Hei!

     

     

    Mitt brukernavn er: sponsen. Jeg har spilt Minecraft en stund. Kjenner nudelpudel å skal joine hans legendariske Bed Rock chithey!

  9. Vet ikke om det er aktuelt for deg, men utifra bilder jeg har sett på nettet så virker det veldig vanlig å ha oppsettet på soverommet...dette kan jo da komme i konflikt med andre aktiviteter, men då må man jo prioritere riktig... :-)

     

    Har forresten gått for en mye bedre løsning selv: Kjøpte ny TV og slo ned ned i kjellerstua. Win - Win.

     

    Soverommet er uaktuelt.. :p Kjellerstue blir vanskelig når vi bor i en leilighet på ett plan ^^

  10. Trenger hjelp til å få inn ratt å pedal-sett i stua, OG samtidig bevare husfreden i ei middels lita stue ( ca. 5x6-7 meter )

     

    Har noen greid dette?

     

    Har sett noen si at Table Mate er tingen, men finner ikke noen som selger dette i Norge. Noen av dere som vet om noen leverandører, og om dette er bra?

     

    Uansett, alle tips taes imot med takk!

  11. bare spørsmål for neste rundes konkuranse. Hvor mye synes dere er en ok inngangsum?

     

    tenkte jeg nemlig skulle prøve en odds som er summen av antall deltagere - 1. Så om det kommer 7 stk, blir ogsen 6. Tenkte også at kanskje en fast ingangssum er best, for å få best mulig odds.

     

    Så om inngangsummen er 2, blir premien 12, men hvis den er på 1, blir premien bare 6 :p

     

    hvaa syns dere?:)

  12. I kveld blir det ods-konkuranse for første gang!

     

    Ods-konkuranse er så enkelt at du må betale en ingangssum for å delta. Vinneren får tilbake det han har betalt ganger odsen. I kveld er odsen 4!

    Valuttaen på inngangbiletten er diamanter. Du kan komme med 1-4 diamanter. I tilegg til dette kan gold, iron og redstone også puttes i potten. Men som sakt må alle deltagere frem med diamantene! :)

     

    (redskaper kan også godtas, men man mister en i verdi. så en diamanthakke er verdt 2 diamanter)

     

    Så som et eksempel:

     

    Betaler du 4 diamanter som inngangbilett og vinner, får du 16 diamanter i premie! wuhuuu! :D

     

    Om du selv ikke ønsker å delta kan man satse diamanter på en annen deltager. Odsen for de som ikke selv deltar er i dag på 2. Om man skulle ønske dette må man si fra til meg ingame eller si fra her før kl 19:50 i kveld.

     

    Det eventuelle overskuddet går videre til neste konkuranserunde, og jo større overskuddet er, desto høyere setter jeg odsen :) Håper på 10 i ods etterhvert.

     

     

     

    Så litt om konkuransen. Møt opp ved Eiffeltårnet mitt, ved Hantypen's hotell, kl 20:00. Der vil jeg informere om hva konkuransen går ut på. Nå vil jeg ikke røpe mer en at det er snakk om hurtighet, svimmelhet, desorientering og kanskje litt panikk! ;) Det er totalforbud mot å ødelegge noe som helst i konkuranselokalene, selvom du fikser det etterpå!

     

    Konkuransen vil bli delt inn i 2 puljer om det kommer mer en 6 personer. Vinnerne fra hver pulje (eller 1. og 2. plass om det bare er en pulje) vil møtes i en finale. Etter denne finalen blir premie utdelt.

     

    Questiooons?

  13. Grei side det :) Noen andre eller? Er også litt på utkikk etter kvadratiske bilder å (feks 50x50 cm)

     

    Har fått levert flere plakter på 60x40 50x75, 50x50 etc fra Japanphotoxxl.no, så langt veldig for nøyd med kvaliteten, hvordan de er på små aner jeg ikke

     

    I testen til digital foto-bladet faila japan photo totalt på småbilder :p

     

    Har prøvd begge, foto.com og japanfoto på plakater.

    bra begge to, foto.com har litt bedre pris, men jeg merket litt mørkere utskrift fra foto.com med samme bilder jeg har printet fra japanfoto, og fotoboken fra japanfoto er kjempebra, ganske nøyaktig likt rett fra pcskjermen. så kanskje tommelen litt mer opp til japanfotoxxl for min del.

     

    Nice! Bra med erfaringer:) Shal try it ooout!

×
×
  • Opprett ny...