Gå til innhold

PBre

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av PBre

  1. Jeg er 19 år (gikk vgs på to år) og bor hjemme. Jeg skal dra til Stobritannia i september for å studere, og kommer til å bo hjemme fram til jeg drar (litt over 3 mnd). Nå krever moren min at jeg må betale 2.000 kroner per mnd for å bo hjemme. Jeg syns det er helt latterlig siden jeg nå sparer penger jeg får fra jobben til studiene. Hva skal jeg gjøre? Har moren min rett i å kreve 2.000 kr per mnd for at jeg bor hjemme?

  2. Mistet/glemte iPoden min på lørdag 28. mars på Cinemateket, Filmens Hus Dronningensgate i Oslo...

    Inne på den store kinosalen ved kl. 17 filmvisningen...

    Det satt en person ved siden av meg med Outland bærepose, og den personen kan ha tatt iPoden for den var ikke i resepsjonen på Cinemateket...

     

    Håper noen kan hjelpe!

  3. 2 valg:

     

    Bestille reperasjon på xbox.com

     

    eller

     

    Ringe inn og bestille.

     

    Det skal være gratis!

    Reperasjonsprosessen:

     

    En reperasjon blir bestilt på en konsoll, vi sender ut en tom eske med UPS (kommer med posten om UPS ikke kjører i det området), du pakker ned xboxen i den esken uten HDD, uten kabler og uten noe annet utstyr(spill etc). Du leverer eksen tilbake til UPS (be de vente om de kom på døra, ringe de opp om de ikke ventet eller levere den tilbake til posten om den kom i posten. Bruk "returservice Mottaker: UPS OF NORWAY INC" klistremerket for å levere med posten).

     

    I eksen er det 3 invoice papirer. Ser ut som en faktura mot deg, er ikke det. Spar på 1 som en "kvittering" og la de 2 andre følge med eska.

     

    pass på å få en kvittering på att UPS (evt posten) har tatt imot eska fra deg.

     

    Vent 2-3 uker så er Xboxen tilbake.

     

    Lykke til :)

     

     

    Hvor mye må jeg regne med å betale?

  4. Det er lett å komme unna.

    Si at du ikke er motivert og/eller at du er pasifist.

    Hæren er, som mange andre, i nedgangstider nå og sliter økonomisk. Dvs. at det var snakk om å faktisk ikke ta inn noen rekrutter i år i det hele tatt.

    Om du skulle bli meldt tjenestedyktig, så bare skriv et brev om at du ikke har lyst. Du kan da legge ved evt. legeattester hvor det står at du ikke kan gjennomføre av helsemessige årsaker. Også kan du si at du har andre planer for fremtiden.

    Selvom mange sier at det er et spennende år med flotte opplevelser og vennskap, så er det mange andre måter å få en slik opplevelse på. Et år på folkehøyskole, dra på interrail, bo i India...mulighetene er mange...

  5. Hei, var på intervju hos PK forrige uke.

    Man får masse spørsmål. Mye om musikk, og middels mye om film og spill.

    Man får vanlige spørsmål, multiple choice, man må ringe rundt svar, matche svar (eks: artist med album, sang med artist, regissør med sjanger, etc.), bilde av album/spill/film cover og spillfigurer hvor man må skrive hvilken artist/film/spill/figur det er.

    Spørsmålene er ofte slik: nevn ett album....hvilken band spilte han i på 70-tallet....nevn en av hovedrollene....

    Jeg synes musikk delen var svært vanskelig. Det kom spørsmål om ny musikk, gammel musikk, og forkjellige sjangere, norsk og utendenlands musikk. Det ble spurt om band medlemmer, sang/album/gruppe navn, osv.

    Film delen var ikke så vanskelig. Det ble spurt om film som er et ute nå, litt om regissører, forksjellige skuespillere og rollefigurer.

    Spill delen var heller ikke så vanskelig for meg. Her ble det spurt om nye spill og kommende spill.

    Men alt i alt en ganske vanskelig test. Husk at testen er ikke avgjørende. Meningen med teste er å luke ut de som ikke kan noe om musikk, film eller spill. Svarer man relativt greit på testen, pluss at man har en god søknad og CV så har man gode sjanser...

    Jeg har ikke blitt ringt opp etter testen, men så er det ufattelig mange som søker jobb hos PK. For det er jo sikkert en skikkelig artig jobb! Lykke til!

×
×
  • Opprett ny...