Gå til innhold

fabio

Medlemmer
  • Innlegg

    86
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av fabio

  1. Jeg har et lignende problem.

     

    Jeg formaterte dataen idag og instalerte k-lite mega codec pack. Men istedet for de vanlige valgene ble jeg overivrig og valgte å installere mesteparten. Dette har gjort at WMP er blitt forvirra eller noe og viser mange videofiler i rare farger. Jeg har prøvd å uninstalle og installe codecene med mindre valg men det funker ikke, virker som om alt ligger igjen siden jeg klarer å kjøre filene selvom codecene skal være uninstalla...

     

    Er det noen som har noen ide til løsning? kanskje slette codecfilene fra sin plassering dersom noen vet hvor de ligger?

     

    Jeg har VLC så jeg får kjørt filene men jeg foretrekker windows media player og vil ha den til å funke...

  2. Dell leverer alle mulige slags disker. Ikke kun Toshiba. Det er forøvrig meget enkelt å skifte harddisken som flere har sagt før, spesielt på disse Dell pc'ene. La meg gjette, det sitter en Hitatchi disk i den nå?

    5990449[/snapback]

    nope, ein Toshiba 30GB. Men tilbake til spørsmålet; blir det problem å oppgradere til meir enn 80GB (som altså er det dell (salgsperson) sier)?

  3. Ingen problemer kan oppstå..bare husk å ta av adapteret fra den originale hd for bruk på den nye.

    5985279[/snapback]

     

    flott! fikk svar av dell no om at max GB er 80 på 510m dell; og eg klarer ikkje heilt å stole på salgspersonalet. Er det fordi toshiba ikkje lager større IDE-disker (og dell vil eg skal kjøpe ein slik), eller vil rett og slett maskina gå under og ikkje taklar så stor kapasitet?

  4. Kommer vel an på hvilken type bærbar du har. Med Dell bærbare har det alltid vært lett å bytte disk. Du skrur ut to skruer og så kan du bytte disken.

     

    5938281[/snapback]

     

    maila Dell for å dobbeltsjekke ka grensesnitt eg hadde på harddisken min fordi den er defekt og må byttes ut. Da sa dell

     

    "Dette er en standard 9.5mm IDE-HDD, men for at den skal kunne passe i maskinen din må den monteres i en ramme som kun leveres ved kjøp fra oss. Jeg kan tilby deg en 40GB HDD til kroner 925,- inkl frakt og moms"

     

    Så spør eg:

    "Kan eg ikkje bare putte den i den ramma til den forrige harddisken då?"

     

    og svaret ble (selvfølgelig):

     

    "Jo, det kan du.

    Vi tar da ingen ansvar for evt feil som måtte oppstå som følge av dette."

     

    Ka problem er det som kan oppstå? Er det egentlig noe problem å skifte ut?

  5. Har det ikke vært veldig få omtaler av PC-spill? Ihvertfall dersom man sammenligner med antall omtaler av konsoll-spill?

     

    Mener også å huske at det var en poll for en tid siden hvor majoriteten av leserne stemte på at de ville se mer PC-spill omtaler på siden.

     

     

    Ellers vil jeg bare si at jeg syns gamer.no er en fabelaktig side og en god ressurs til alt om spill!

     

    Arild

  6. Hei

     

    Jeg skal handle ny discman og håper på å få litt hjelp til å finne en som kan passe. ..

    Jeg hadde en Sony DEJ100SC før men var ganske misfornøyd med denne pga det lave nydnivået (selvfølgelig med AVLS av).

     

    Det jeg trenger er en helt vanlig discman med bra lyd. Jeg kommer bare til å spille originale cder i den så mulighet for å spille av mp3, line-out og slik er ikke en nødvendighet. En prislapp på rundt 800kr er vel så langt jeg kan strekke mitt allerede tynne studentbudskjett.

     

    Er det noen som har noen anbefalinger eller erfaringer eller linker?

     

    Takk

  7. Hei,

     

    Jeg har nettopp formatert HDen og oppretta denne gangen en egen windowspartisjon. Jeg tenkte å klone windowspartisjonen og lagre den som backup på den andre partisjonen slik at jeg enkelt og greit kan gjenopprette windowspartisjonen når jeg skulle føle for det. Problemet er at jeg ikke har programvaren så jeg lurte på om noen av dere der ute har peiling på bra freeware eller shareware som er enkelt og greit å bruke?

  8. Fargene i windows media player er helt på bærtur. Alle fargene blir bytta ut til grønt, rødt og andre farger i en psykedelisk suppe. Problemet gjelder kun filmer man ser online (streaming?). Dette skyldes sikkert at jeg en gang la inn k-lite mega codec pack men jeg uninstallet det uten å bli kvitt problemet...

     

    Noen som vet hvordan jeg kan fikse dette?

  9. Funker moddet catalyst? Da jeg skulle legge inn drivere for etpar uker siden fikk jeg ikke til å legge inn de modda driverene.

     

    Jeg fikk til å modde/legge in catalystdrivere da jeg formaterte dataen for noen måneder siden men tror det var en annen catalyst versjon da?

     

    Vel, la tilslutt inn omegadrivere og er fornøyd med dem.

×
×
  • Opprett ny...