Jump to content

Joachim_F

Medlemmer
 • Content Count

  11506
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

555 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Fly hvor du vil i hele verden, i denne spektakulære simulatoren. ANMELDELSE: Microsoft Flight Simulator
 2. Trenger du noen taktiske utfordringer i livet ditt? Her er spillet for deg. ANMELDELSE: Unity of Command II
 3. Norske Moons of Madness er ikke så veldig skummelt, men det er likevel et underholdende lite spill. ANMELDELSE: Moons of Madness
 4. Isles of Adalar slippes på PC til neste år. Nytt rollespill vekker minner om klassiske Morrowind
 5. Får klassiske Red Faction endelig en verdig arvtaker? Fullstendig ødeleggbar voxel-verden i nytt indie-spill
 6. Lær deg å programmere sammen med de ravende gale rabbids-figurene. Ubisoft vil lære barna å kode
 7. Flysimulatoren ser fortsatt skikkelig flott ut. Lekre videosnutter fra Microsoft Flight Simulator
 8. Er bare å legge det inn via minnepenn, i motsetning til andre produkter i samme gate er både TheC64 og TheC64 Mini åpne for slikt.
 9. Den klassiske datamaskinen får fullskala-replika med 64 innebygde spill og fungerende tastatur. Commodore 64 blir født på ny
 10. Det kan faktisk se slik ut. Jobber Divinity-utvikleren med Baldur's Gate III?
 11. Blood: Fresh Supply har akkurat blitt sluppet på nettet. Nittitallsskyteren Blood har fått nyversjon
 12. Men GOG har også mistet spill på grunn av dette. Phoenix Point skulle komme til GOG frem til Epic grabbet det, for eksempel.
 13. PC Classic skal være en minikonsoll med over 30 innebygde MS-DOS-spill, og muligheten til å kjøpe flere. Frister det med en MS-DOS-mini i stua?
 14. Nei, det var noe jeg installerte på min maskin etter at jeg merket problemet. Men nå ser problemet ut til å ha stoppet av seg selv. Jeg prøvde selvsagt å skru av og på det meste av utstyr og maskiner da det pågikk, så jeg vet ikke hva som fikset det senere. Alt tyder på at databruken Oppgavebehandling viste ikke var reell, så ... aner ikke hva som har skjedd, men virker ikke som det har så mye hensikt å fortsette å bruke masse tid på å komme til bunns i det.
 15. Hei, Har et merkelig problem her. Grafen i Oppgavebehandling viser at datamaskinen mottar cirka 1.5 Mbps kontinuerlig. Men i ressursovervåkning er det knapt noe aktivitet utover alt det vanlige småtteriet Windows hele tiden holder på med. GlassWire viser heller ikke noen unormal aktivitet, og ikke bare det - når jeg bruker GlassWires Firewall-funksjon til å blokkere alle apper, så ser jeg en klar reaksjon i Ressursovervåkning, men Oppgavebehandling fortsetter å motta 1.5 Mbps. Hva skjer? Viser oppgavebehandling feil? Se vedlagt bilde (her er det ikke lenge siden jeg deaktiverte & aktiverte ethernet-kortet). Streken markerer bare at de to vinduene til høyre hører til oppgavebehandling mens de andre ikke gjør det, alt er på samme tidspunkt. Så egenskaper for Ethernet sier jeg har mottatt 6,9 MB, oppgavebehandling sier over 100. Edit: Kan nevne at når jeg går inn i prosesser i oppgavebehandling, så er det heller ikke noe spesielt å se der. 0.1 Mbps på et par ting, nå og da. Edit 2: Tror det må være noe med ruteren, en annen maskin på nettverket viser samme uforklarlige databruk. Modemet viser ikke noe utenom det vanlige. Jaja. Merkelige greier, men sikkert ikke så farlig.
×
×
 • Create New...