Gå til innhold

HelenaN

Medlemmer
  • Innlegg

    2 960
  • Ble med

Innlegg skrevet av HelenaN

  1. Hei! Fint vær idag, så jeg tok toget til Hommelvik og gikk til Muruvik.
    Dessverre oppdaget jeg at det nå er forbudt å gå ut på den yttre holmen. Dessuten fant jeg veldig lite å fotografere i Muruvik nå.


    Hvis dere vil dit likevel i helga så er det selvfølgelig greit og jeg blir med, men jeg tror at det da trengs å dra til noet annet sted også.

    (Neste uke og helg er jeg i Sverige hos mine foreldre. Hvis dere tar fototreffet da istedet er det selvfølgelig også OK. 🙂 )

  2. Hei! Synd du ikke kan bli med på lørdag for jeg har allarede avtale med en dame fra kameraklubben TKK om å møtes ved Studentersamfundet lørdag kl 11. Hun synes det er greit å kombinere det med fototreff med dere, så hvis noen vil bli med går det greit å bare dukke opp (men skriv gjerne her i tråden, så jeg vet at vi skal vente).

    Hvis det er mye å fotografere kan jeg evt bli med på søndag også.  😊 Vi får se om flere kan bli med og hvilken dag de foretrekker.

  3. Så bra at vi får til fototreff! Håper det blir så pent vær som YR sier det skal bli.
    Går gjerne til Lavollen etterpå.

    Takk Yngvardo! Hva med Leutenhaven parkering (den store som er bak Trøndelag teater)? Eller om du foretrekker det kan jeg møte deg ved Lademoen kirke som når vi dro til Forbordsfjellet.

    Spiller ingen roll for meg når vi drar. Det får dere bestemme.

  4. Leit at Linepusle ikke kan bli med lørdag, men regn på Forbordsfjellet blir nok ikke hyggelig, så gjerne lørdag.

    Å møtes kl 11 imorgen passer bra for meg. Vi kanskje kan møtes ved Skatval kirke istedet (det er der man kjører opp på fjellet)? Skatval kirke er ca 7km lenger nord langs E6 etter Stjørdal.

    Har ikke bil, så sitter gjerne på med noen.

×
×
  • Opprett ny...