Jump to content

Sunseeker

Medlemmer
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. http://www.biltema.no/products/product.asp?iItemId=90833 Jeg har brukt dette stativet fra Biltema i mange år, og det fungerer perfekt. Det løser også problemet med manglende lufting på undersiden, da det er helt åpent. Ikke verst for en femtilapp...
 2. Rangeringen av hva du skal forholde deg til er: 1. Trafikkpoliti 2. Trafikklys 3. Trafikkskilt 4. Vegmerking 5. Vegtrafikkloven Dersom trafikklysene er ute av drift og det ikke er vikeplikt- og forkjørsveiskilt, er det vegtrafikkloven (høyreregelen) som er gjeldende.
 3. Windows Defender har en oversiktelig liste over hva som starter opp med Windows, og muligheter for å deaktivere dem. (Menyvalg: Tools -> Software Explorer) http://www.microsoft.com/athome/security/s...re/default.mspx
 4. Høres ut som en defekt toppakning. Hvit røyk tyder på vann i eksosen, noe som skjer når toppakningen ryker.
 5. Huk av checkbox'en for "Terrain"... 3D effekten blir også bedre hvis du "tilter" med den høyre vertikale spaken.
 6. Hvor skalaen på speedometeret slutter spiller naturlig nok ingen rolle. Sommerdekk må ha en hastighetsmerking som er minst like høy som bilens toppfart. Dette gjelder så vidt jeg vet ikke vinterdekk (M+S)
 7. "Clone Stamp" verktøyet i PS er som noen nevnte best til sånne jobber. Vedlagt eksempel tok 5 min, men det blir bedre jo mer tid man bruker.
 8. Det er utrolig plagsomt med folk som slenger ut feil informasjon om ting de ikke har greie på. Det kan i ytterste konsekvens føre til at lesere som følger rådene gjør ting verre. Her er en god side om batterier og hvordan de skal brukes/lagres for å sikre lengst mulig levetid. http://www.batteryuniversity.com/
 9. 9(!) orddelingsfeil (inkludert selve firmanavnet) på forsiden trekker ned seriøsiteten til et firma, og er nok minst like avgjørende som designet på siden.
 10. Jeg tror du tenker på 0 Kelvin.....det er -273,15 Celcius
 11. Nettopp... Mange påstander her som blir slengt ut med den største selvsikkerhet - noe som kan få konsekvenser for folk som velger å følge (de dårlige) rådene. I dette tilfellet stemmer imidlertid påstanden, og som alltid er det veldig lurt å dokumentere påstander slik at all tvil blir fjernet.
 12. Hvis du opplever at S-Video/Composit fra skjermkortet blir "for dårlig" er vel sjansen til stede for at du har gjort en feil en plass. Angående kabellengde på S-Video fant jeg dette innlegget på http://www.cinematography.net
 13. Min erfaring er at hvis man avslutter Azureus (høyreklikk->Exit i System tray) før man slår av/rebooter pc'en, så blir ikke filene kontrollert ved neste oppstart.
 14. Jeg har lurt på det samme... Jeg har tenkt på å mekke en form for stang med stativfeste i den ene enden og et relativt tungt lodd evt en vektskive i andre enden. Kameraet kan da holdes i stanga. I følge mine beregninger vil "momentet" i loddet jevne ut de "humpete" bevegelsene som vanlig håndholdt filming skaper. Har ikke prøvd dette ut i livet enda, men det er jo en tanke.
×
×
 • Create New...