Gå til innhold

tore_paa_spore

Medlemmer
  • Innlegg

    27
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av tore_paa_spore

  1. Nei, du er nødt til å ha en ekstern disk med en viss overføringshastighet. Opptak på usb-minnepinne vil for eksempel ikke virke på enkelte samsung-tv'er.

     

    Disk over trådløst blir for tregt, det kan du bare glemme.

     

    Generelt så vil nok de fleste eksterne usb2 disker fungere som opptaksenhet.

    Takk for svar. Er det nokre harddiskar eg bør halda meg vekke frå? Kva meiner du er dei beste ?

  2. Hei. Har tenkt å kjøpe meg ein ekstern harddisk, men har lite peiling. Nett kjøpt meg nytt tv:

     

    http://www.elkjop.no/product/lyd-bilde/tv/42PFL7676T/philips-42-3d-led-tv-42pfl7676t

     

    og tenkte å legga film og bilde over på ekstern harddisk for so å kobla den rett til TV'en. Har også ps3 som eg kunne tenkt å gjere det samme med. Er det enkelte HDD dette ikkje er mulig å få til ? Eg ser etter ein HDD med 500 gb til 2 tb. Noen som har erfaringar med trådløse HDD? Kom med forslag! :thumbup:

  3. Bruker du recovery-cd når du prøver å legge inn Windows XP? Det kan virke som om XP mangler en driver for å finne harddisken. Har du en driver-CD som fulgte med maskinen når du kjøpte den? Det kan nok lønne seg å se litt på den, for å finne HD-drivere der. Disse kan du nok legge på en diskett/USB-drive/benytte CD'en. Deretter må du velge å legge inn ekstra drivere helt i begynnelsen av installasjonen av Windows.

     

    Det var ein cd som var med maskina. Har brukt cd'en til å installere xp på ein gammal win 2000 maskin, så då skal den vell fungere? Men skal se nærmare på cd'en.

  4. Hei!

    Har hatt Vista på min Fujitsu-Siemens Amilo M1437 Series, men måtte bytte til Ubuntu. Maskina kom med Xp,men når eg no skal prøve å installere Xp kjem det opp

    "Installasjonsprogrammet fant ingen harddiskstasjoner på datamaskina.

     

    Kontroller at harddiskene er slått på og koblet til datamaskina, og at maskinvarekonfigurasjonen er riktig. Du må kanskje kjøre diagnoseprogram eller installasjonsprogram fra leverandøren"

     

    Kva skal eg gjera?

  5. [quote name='Tommy-' date='25/01-2009 : 15:07' post='12934052'

    ja, er det ikke mulig å sikkre rutern? med passord?

     

    Trur eg veit halvegs kva du m[ gjera. Klikk start, skriv inn cmd i sokefeltet. trykk enter og saa skriver du inn ipconfig/all. der skal det staa gateway address eller liknande. Dei tala som som staar der kopierer du og lime inn i adressefeltet i den nettlesaren du bruker. Kanskje maa du ha brukernamn og passord. Det staar kanskje paa routeren din. Du maa so gaa gjennom nokre greieog saa velga mellom vpa 2, vpe og liknande. Etter du har fiksa det maa du hogreklikka paa internett tilkoblinga, trykk saa paa egenskaper og der velge du den instillinga du har valdt og det passordet du har valdt.

     

    Dette var kanskje feil og daarlig forklart, men du kan prova

  6. Ja, sett inn i cd'n og start pc'n på nytt. Men husk at PC'n må boote fra CD-rom, dette ordnes i BIOS.

     

    Eg setter cd'en i, trykker på f12, so kommer det på cd/dvd og noko ant. Trykker på cd og så byrjar den å arbeide. Den laster inn filer eller noko sont, etter det trykker eg enter der det står "vil du installere XP" men så kommer det opp dette.

     

    Installasjonsprogrammet fant ingen harddiskstasjonerpå datamaskinen. Kontroller at harddisken er slått på og koblet til datamaskina, og at maskinvarekonfigurasjonen er riktig. Du må kanskje kjøre et diagnoseprogram fra leverandøren.

    Installasjonsprogrammet kan ikke fortsette. Trykk F# for å avslutte.

  7. Du endrer ikke BIOS. Du endrer en innstilling i biosen (det er en haug med ting du kan stille på der). Hvordan det gjøres, varierer fra hovedkort til hovedkort.

     

    Eg skriv BIOS i Start Søk, men BIOS kjem ikkje opp. Vil det sei at eg ikkje har BIOS, eller er eg heilt på jorde. Og går det an å lasta ned BIOS?

     

    Du kan bare starte opp bios like etter at du har startet opp PC'n din, men vær forsiktig med hva du gjør der. Trykk på startknappen på PC'n og vent 3-5 sek. før det kommer opp en liten beskjed en eller annen plass hva du skal trykke. Er som regel F8,F10, DEL eller noe. Lykke til.

     

    Går det ann å bruka recovery cd'en fra xp til å reformatere?

×
×
  • Opprett ny...