Gå til innhold

bonito

Medlemmer
  • Innlegg

    174
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av bonito

  1. Mitsubishi Grandis ser jo fæl ut synes jeg.. og navnet er jo det teiteste som er lansert i Norge. S-Max'n ser jo finere ut, og har tydeligvis bedre kjøreegentskaper også.

    6436678[/snapback]

    Jeg er ikke enig. Den er etter min mening en av de fineste blandt varebilene en kan få kjøpt i Norge i dag, ser mer ut som en stasjonsvogn enn kassebil. Vurderer seriøst denne bilen med 2 ltr TDI

  2. EDIT: bonito: hvor kommer avataren din fra? Jeg tror jeg har lest en 80-talls sci-fi novelle med noe som ligner, kan det stemme?

    5903135[/snapback]

     

    Takker for svar.

    Jeg kan feste den med bøyle og 2 skruer. men synes det ser litt skrøpelig ut til å holde den store kjøleren.

     

    Avataren min kommer fra en logo Matrox brukte sammen med G400 serien skjermkort.

     

    Øystein

  3. Har Thermaltake Tower 102 og Asus A8N32-SLI Deluxe hovedkort. I følge manualen til kjøleren skal den monteres med 4 hull i hovedkortet, men mitt hovedkort har ikke det. Er det noe gunstig å montere denne kjøleren med kun de to orginalskruefestene som sitter på hovedkortet?

    Noen som har prøvd denne eller lignende løsning?

     

    Øystein

  4. det du skriver ser fornuftig ut det, men jeg ville brukt mer tid på det og funnet grensen til alle komponentene i systemet skilk jeg har vist i guiden og deretter finnet ut hva som er høyeste fornuftige 24/7 setting...

    5696346[/snapback]

    Skal selvfølgelig bruke en del tid på testing, men dette var mere et teoretisk forventet oppsett.

    En annen ting. Har ikke bygget noe nytt på en stund nå, så er ikke helt oppdatert. Må en bruke parvise minnebrikker på A64 systemer, eller går det an å bruke feks 1 stk 1Gb brikke?

    Hvis dette går, hvor mye dårligere ytelse blir rsultatet?

     

    Øystein

  5. Har nå lest hele tråden, i tillegg til mange andre tråder på forumet, og har det enda ikke helt for meg hvordan klokkingen skal foregå. Har bestilt følgende maskinvare som enda ikke er i mine hender:

     

    - ASUS A8N32-SLI Deluxe

    - AMD Athlon 3700+ San Diego

     

    Har fra før 2x Twinmos PC 3200 DDR med winbond dips (3 år gamle)

     

    Har som mål å nå 2600Mhz, og vet at RAM'en min kan være en flaskehals, men vil gjøre et forsøk.

    Slik jeg har forstått denne guiden, vil jeg derfor sette opp instillinger i BIOS slik:

     

    - Minnet til 166 Mhz

    - FSB til 237

    - Multiplier 11

    - Divider til 4

     

    Vil da CPU havne på 2607Mhz, HTT på 948, og RAM på 203Mhz ?, eller tar jeg feil.

     

    Edit: skrivefeil.

     

    Øystein

  6. Ut fra alle som sier at de skal gå over til linux regner jeg med det blir mange rare spørsmål på linuxforumet......neppe det.

    Dette er storm i et vannglass.

     

    Det koster å drive utvikling av programmvare og når M$ i tillegg driver butikk så er det helt legitimt at de forlanger penger for produktene sine.

    At Microsoft har mange penger er den dårligste unnskyldningen som finnes for å benytte pirat windows.

     

    OEM windows har alltid vært tenkt å være bundet opp til en manskin.

    5642713[/snapback]

     

    I alle andre deler av pc industrien har framskrittene og store volumsalg gitt lavere priser. I dag får man dele til en ny pc uten skjerm ned i 2000 kr. Prisen på software burde stå i stil med resten av maskina. Eneste grunnen til at windows er så dyr som den er er fordi det ikke er konkurranse, microsoft har et reelt monopol.

    Å kopiere opp windows koster minimalt. Med det volumet windows har blitt solgt i burde prisen gått radikalt nedover, tull å forsvare den høye prisen med store utviklingskostnader. Windows er overpriset

  7. Denne endringen vil gå ut over alle hjemmemekkere som liker å skru egen pc, og som stadig prøver og bytter til ny maskinvare. Løsningen slik jeg tolket artikkelen blir å juge hver gang man skal ringe for å produktaktivere sin OEM windows med nytt hovedkort, og si at det gamle har tatt kvelden.

    Å kjøpe fullversjon til kr 3500 er vel neppe noen løsning.

    5642416[/snapback]

     

    Piratkopieringa blir løsninga for de aller fleste som ikke gidder betale 3 ganger så mye tipper jeg. Jeg kan vhertfall med hånda på hjertet si at det blir løsninga her. Når man kan få et bedre produkt når betaler for det enn når man piratkopierer, ja da skal jeg vurdere det.

    5642479[/snapback]

     

    Nå har som mange på forumet sikkert har merket Microsoft gjort det litt mere ugunstig å benytte en ulisensiert windows ved å hindre bruk av windows update og en iriterende popup som sier at windows versjonen er piratkopi. Man kan unngå meldingen ved å la være å oppdatere maskinen, men i lengden er det ikke noe alternativ da patching er nødvendig for å holde maskinen sikker mot trusler.

     

    Jeg vil oppfordre alle, hver for seg å skrive en epost til Microsoft hvor det saklig argumenteres for andre lisensbetingelser, og en langt lavere pris enn det vi har i dag. jeg mener personlig at Windows ikke bør koste mere enn 15% av en maskins totalverdi, og i dag får man deler til en komplett pc uten skjerm for ned mot 2000 kr. Windows burde da hatt en pris på ca 300 kr

  8. er selv catch kunde /nå bluecom whatever..  med et såkalt pro abb  med lovet respons på support innen 2 min....

     

     

    men nå etter bytte til bluecom...  er responstiden på 10 minimum + at de ikke får ordnet opp i problemene..  de har strupet min 2200/640*som fungerte ypperlig* linje til 1800/384

     

     

     

    Enig

    Jeg kunne ikke få fullrost supporten til catch nok tidligere, ingen ventetid på support og teknikere som faktisk kan noe. Sist jeg ringte bluecom support ga jeg f**n etter 15 min i kø. Ble litt småfrekk og ringte det gamle catch support nummeret og fikk svar umiddelbart.

     

    Jeg er ikke glad for denne utviklingen.

     

    Øystein

  9. Ser ikke no reklame jeg..

    Bruker Firefox sin adblock i tillegg til AdMuncher.

    Jeg skjønner at bedrifter trenger å markedsføre seg, men synes nå reklame har tatt en litt for stor plass i vår hverdag, uansett hvor man snur seg i samfundet er det grelle plakater som skal dytte på deg noe. Er for nøktern informativ reklame, men avskyr blinkende flash reklamer.

    Blir reklamer for iriterende tror jeg de får motsatt effekt på sikt, man legger så merke til de at man rett og slett begynner å bevisst misslike de, og gjør som meg, bruke AdBlock.

     

    Øystein

  10. Har et hybelnettverk med vanlig fildeling, og firewall satt til å tillate trafikk fra adresser innenfor samme subnett.

    Problemet er at andre maskiner blir nektet aksess til mine sheare. Dette skjer helt til jeg browser vedkommendes maskin, da kommer han inn. Dette skjer hele tiden og er veldig iriterende. Har bannet litt over Microsoft i denne sammenheng. Noen som har en ide hva dette kan komme av?

     

    MVH Øystein

×
×
  • Opprett ny...