Jump to content

true_ninja

Medlemmer
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. @Agentspoon Får nok ikke tak i Q70R, men mulig jeg får tak i noe brukt Q9F. Ser at du nevnte Q9FN. Hva er forskjellen mellom disse modellene og er Q9F noe jeg bør gå for?
 2. Skal se om jeg kan få tak i Q70R. Hvis ikke ligger det noen Q7F og Q7FN på Finn.no. De er vel 2018 modeller? Klarer de å matche dagens marked på kvalitet?
 3. Er fullstendig klar over at det er litt feil tidspunkt, men har ikke noe valg. Ser at Q70R ligger hos Elkjøp til 11 990. Er dette et godt kjøp? Trodde man måtte opp til Q8 for å få noe bra? @Agentspoon
 4. Hallo folkens, Ønsker å kjøpe en ny tv. Tvn skal brukes mest til strømming av sport og noe til Netflix, Youtube og lignende. Ønsker 65” rundt 10K men er villig til å strekke meg opp til 15K hvis det er mye bedre alternativer rundt den prisen. Noen forslag? Takk på forhånd for all hjelp
 5. Hei! Jeg går på 2. VGS og trengte litt hjelp til denne oppgaven, har ingen anelse til den her, finner ingenting på nettet heller: Er det noen som har en løsning som jeg kan få eller noen tips:)??? Hanne Mo er 19 år og enslig mor. Hun bor i egen leilighet, men har vært arbeidsledig siden hun fikk barnet sitt for to år siden. Hannes mor, Anita Mo, var også svært ung da hun fikk Hannes to år eldre søster, Marte. Anita og far til døtrene, Kristian Mo, giftet seg før Hanne ble født. Anita husker godt hvor dårlig økonomi de hadde de første årene. Anita arver kr 800 000 etter en tante. Hun bestemmer seg for å gi kr 600 000 til Hanne på 20-årsdagen, slik at hun skal slippe å ha økonomiske bekymringer som alenemor. Kristian og Marte mener at Anita ikke har lov til å gjøre dette. Kristian viser til at de har felleseie. Han mener derfor at hun bare kan disponere over sin del, som er halvparten av arven etter tanten. Uansett hevder Kristian at han i hvert fall har krav på fire ganger grunnbeløpet (4 G). Marte viser til arveloven, som sier at søsken har rett på like stor arv. Hun mener derfor at hun har rett på halvparten av de pengene Hanne skal få. Hvis hun ikke har det, skal i hvert fall det beløpet Hanne får nå, regnes som forskudd på arv. Ved arveoppgjøret etter foreldrene når de en gang dør, betyr det at hun da har krav på det samme beløpet som Hanne får nå. Anita avviser alt og sier at hun er fast bestemt på at Hanne skal få kr 600 000 på 20-årsdagen. Verken Marte eller Kristian trenger pengene, mener hun. Kristian tjener godt som ingeniør. Marte er snart utdannet sykepleier og vil ikke ha problemer med å få seg godt betalt arbeid. Dersom du mener det er aktuelt å bruke folketrygdens grunnbeløp (1 G) i besvarelsen, kan du sette det til kr 50 000. Drøft de rettslige problemene som har oppstått i familien Mo. Takk på forhånd:)
×
×
 • Create New...