Gå til innhold

Øyjor'n

Medlemmer
  • Innlegg

    739
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Øyjor'n

  1. Øh. Det eneste jeg har å si til det er: "well, duh :huh:"
    Det du sier er at du er enig med meg.Men når du ser hvor mye Canon har forbedret sitt nye 24-70mm II (MTF charts) i forhold til det gamle som fortsatt er utrolig bra, så er det lov å håpe at Nikon er i stand til å lansere et objektiv med så ekstrem brennvidde men som likevel tar gode bilder.

     

    Den tar nok gode bilder, er ganske få Nikkor objektiver som ikke tar gode bilder. Men du kan jo se for deg selv: hvis dette 18-300mm skulle hatt optikken til en 24-70 hadde prisen vært over det meste noen hadde betalt for et "all-round" objektiv med 3.5-5.6.

  2. Ah, da var den i idèen i dass. Alienware er oppkjøpt av Dell, så det er de jeg må henvende meg til isåfall, men får hørre med dem hvor mye de skal ha...

     

    Jeg visste det ikke var like lett å skifte som på stasjonær, men jeg har utrolig nok skiftet hovedkort på alienwaren. Gikk helt fint med problemer underveis!

     

    Takk for kjapt svar :-)

  3. Hei!

     

    Etter to år har skjermkortet på min Alienware M15x blitt utdatert, pga. BF3. :thumbdown:

     

    Jeg har aldri kjøpt eller installert komponenter selv.

    Er det samme skjermkort for desktops som til laptops?

     

    Kan du anbefale et ikke for dyrt, men som kan kjøre det meste av spill? Det er kun spill og film jeg bruker den til.

     

     

    På forhånd, takk! :thumbup:

  4. Jeg kjøpte meg nettopp et GoPro HD2. Jeg har ikke prøvd det før, men en trengte ikke være noen atom fysiker for å finne ut hvor record knappen var.

     

    Når jeg la filmene inn på macen og åpnet dem i QuickTime er det akkurat som om det er noen av bildene den hopper over. Filmen lagger litt.

     

    Første jeg tenkte var at filmen ikke hadde buffret ferdig, men det var samme feilen uansett hvor mange ganger jeg prøvde og hvor lenge jeg ventet.

    Jeg visste at minne korte også er kjapt nok, det skriver 45mb/s, og er på 16gb.

    Når jeg la filmene inn på en PC, og spilte av i WMP fungerte filmen som den skulle.

    Det ser ut for at det er kun WMP den fungerer i, ikke quicktime eller VLC.

     

    Noen som kan ha noen idè om hva som kan være feilen?

     

     

    Øyjord.

  5. GoPro er uten tvil det mest populære av hjelmkameraene, i det minste. Det betyr ikke nødvendigvis at det er det beste, men det beste i sin pris.

     

    Jeg vet du kan få kjøpt det i alle Japan Photo butikker, med alt av forskjellige accesories.

    Du kan feste kameraet på hjelmen på forskjellige måter. Med alle pakkene følger det med 3/4 fester som du kan feste hvor du vil - også på hjelmen.

  6. Ser det er mange her som bruker pc, og dermed avskyr Apples produkter til det ytterste, uten å prøve systemet skikkelig.

    Apple har et system hvor alt går så og si av seg selv. Alt henger sammen, og flyter sammen til en stor herlig epleverden.

    Det flere savner med apples system er snarveier for å gjøre ting på sin egen måte. Dette er jo fyfy i epleverden.

     

    Selv bruker jeg iMac, MB Pro, iPhone 4 og iPad 2. Og selvsagt flyter alt dette sammen.

    Men bruker også PC(Alienware, bare fordi det er kult å si det) til det som Apple ikke tillater, som spill, koding, osv...

  7. Svarte. I dag våknet jeg heldigvis av at hunden bjeffet, så jeg forsov meg ikke mer enn 10min, men nå har 4'eren min også bejynt å forsove seg!

     

    Pokker...

     

    EDIT: Når det gjelder sending fra Apple.no bruker de som sagt forskjellige metoder.

    Jeg kom hjem et kvarter etter at de hadde vært på døra hos meg, da ringt jeg dem og de sa jeg kunne hente den på nærmeste "post i butikk". Dvs. jeg fikk den samme dag! :new_woot:

  8. Jeg har fått min Pixelskin HD(jeg tror det er den). Veldig gode knapper, godt å holde, veldig god beskyttelse på sidene og bak. Jeg hadde opprinnelig ikke tenkt å ha noe beskyttelse på, den er jo så fiiiin :O !

     

    Jeg mistet den i bakken en god del ganger de første ukene, men når jeg mistet den på asfalt med masse småstein oppå oppsto to(såvidt synlige) riper på front skjermen.

    Det som er så greit med casen jeg har nå, er at den dekker rundt og bak iphonen, men allikevell så hindrer den at frontglasset treffer bakken, hvis du skulle være heldig. Den ligger 1-2mm fra bakken.

×
×
  • Opprett ny...