Gå til innhold

Alcoh0l_2

Medlemmer
  • Innlegg

    38
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Alcoh0l_2

  1. Lurer på hva som var årsaken til at europeerne dro ut for å utforske og dermed fant Amerika. Kilder/linker hadde vært fint.

     

    Columbus reiste ut etter oppdrag fra et eller annet land jeg ikke helt husker. Tror det var Spania. Anyway, de ville finne veien til India. Da Columbus oppdaga Amerika, trodde han jo at han var i India, derav "indianere".

    Basically, de ville ha spenn/finne veien til India for å åpne handelsruter ved å kjøpe div. ting, som krydder og stoffer (til klær, ikke dop) osv.

  2. Jeg er en sånn fyr som har forskjellige sko til forskjellige spilltyper, eller til de forskjellige typene humør jeg er i. Hvis jeg føler aggresiv og har lyst til å skyte mye, tar jeg på meg Nike T90 Laser eller Laser II.

    Hvis jeg føler meg oppfinnsom, tar jeg på meg Adidas Predator Absolute.

    Hvis jeg føler meg som en driblefant, tar jeg på meg Nike Mercurial Vapor IV.

    Hvis jeg føler meg defensiv, får jeg på meg Adidas Tunit +f50.7

     

    Har du virkelig alle de fotballskoene?

     

    Har nok det, ja :)

    Det har hevet spillenivået mitt betraktelig siden jeg fikk den "samlinga" av skoa.

    Det er veldig mange som mener at alt ligger i huet. Det er helt riktig, men jeg får mer motivasjon hvis jeg bruker de riktige skoa. Jeg har ikke peiling på hva dette kommer av, men det bare er sånn :p

    Skoa hjelper meg veldig mye. Foreldrene mine tenker at jeg ikke har noe som helst behov for så mange sko, men det gjør meg, med hånda på hjertet, til en bedre fotballspiller :)

  3. 1. Spill alltid med følelse. Aldri (aldri og aldri) spill som laget ditt vil ha deg til å spille (hvis det finnes andre spillere til den posisjonen som egner seg bedre enn deg), fordi da mister man som regel motivasjon. Dette er i alle fall tilfellet hos meg. Hver gang jeg har spilt i den rollen som treneren min vil ha meg til å spille i, men som jeg ikke er komfertabel med, sier jeg at jeg ikke kommer til å prestere. Det ender opp med at jeg blir satt i den rollen jeg føler jeg kan prestere mest i, og jeg blir faktisk ganske regelmessig matchvinner. Dette varierer fra forsvar til angrep, fra venstreback til offensiv midtbane, til defensiv midtbane til spiss. Jeg scorer og kommer med assists regelmessig, fordi jeg har den riktige motivasjonen, og ikke minst, de riktige skoa.

     

    2. Som alle vet, har alle spillere forskjellige spilletyper, derav foskjellige skotyper tilpasset forskjellige skotyper. Man kan ikke akkurat se for seg Scholes og Rooney spille med Mercurial og Ronaldo spille med Laser.

    Tenkte bare å understreke :)

  4. Jeg er en sånn fyr som har forskjellige sko til forskjellige spilltyper, eller til de forskjellige typene humør jeg er i. Hvis jeg føler aggresiv og har lyst til å skyte mye, tar jeg på meg Nike T90 Laser eller Laser II.

    Hvis jeg føler meg oppfinnsom, tar jeg på meg Adidas Predator Absolute.

    Hvis jeg føler meg som en driblefant, tar jeg på meg Nike Mercurial Vapor IV.

    Hvis jeg føler meg defensiv, får jeg på meg Adidas Tunit +f50.7

  5. Jeg har prøvd å ta opp sanger direkte på pcen. Setter Audacity til sterio mix og den tar opp alt som går gjennom lydkortet. Men selv da er det drittdårlig kvalitet. Vet noen hva dette skyldes?

     

    Igjen, ingen effekter som er lagt til. Hvis den ikke går via noe annet, kan ikke Audacity hjelpe deg stort med mindre man legger ned flere timer til finpussing. Dette er da den vriene måten å få til lyd på, men det kommer ganske bra resultater hvis man er tålmodig.

     

    But then again, hvis man er av den utålmodige typen, burde man ikke bruke Audacity til noe som helst annet enn kun et recording - program. Hvis du vil ha en spesiell lyd, sørg for å ha den på forhånd, og plugge inn siden.

  6. Har egentlig aldri fulgt med på ham, har bare blitt kalt for MacGyver ved flere anledninger fordi jeg fikser det meste med det minste :p

    ...jeg tror at alt han gjør er mulig, så lenge man gjør alt helt perfekt i forhold til utførelsen.

    MacGyver kan drepe en mann med en tyggis og en fyrstikk. Teoretisk sett er det mulig, men i praksis skal man ha mere flaks enn "skill" for å kunne oppnå dette.

  7. Jeg har klart å knekke alle ribbeina mine på venstresida av kroppen, og det merka jeg hver gang jeg satt slapt med ryggen, hver gang jeg lo, svelget, hosta, spytta, pusta, ja, stort sett hva som helst. Anbefaler sterkt at du går til legen og hører med ham hva han/du kan gjøre for å få livet til å bli litt lettere.

    Jeg gadd ikke å dra til legen, og det endte opp med at jeg ble satt utenfor amerikansk fotball - trening i seks måneder.

  8. Hvis du bare har kobla instrumentet direkte inn i dataen og inn i Audacity, blir lyden slakta. Du må koble via en effektboks og en amp, så legge til effekter, og SÅ plugge inn i Audacity. Å legge til f. eks. distortion på Audacity til en gitar er ingen god idé. Bruk "mellomtjenere" mellom datamaskinen og instrumentet. Hvis du bruker direkte mikrofon, er dette heller ikke å anbefale.

  9. One step at a time :)

    Det er vel ingen av oss som kan foreslå hva du burde og ikke burde gjøre i forhold til hvordan du skal trene, det er bare du selv som kan kjenne etter i hva slags form du er og hvordan du burde ta det. Men som sagt, det er ikke vits i å ha altfor høye ambisjoner, da går utviklingen feil vei. Ta ett skritt om gangen, så kommer det seg etter hvert ;)

  10. Vet ikke om dette er rette forumet men tenkte at de ski/snowboard interesserte sikkert holdt til her. Vi er en gjeng som skal til Hemsedal om et par uker, og med oss har vi ei som er 18. Finnes det noen afterski steder med 18-års grense? Er de fryktelig nøye på å sjekke legitimasjon på jenter? Alderen på resten av gruppa varierer opp til 29, så vi fremstår nok ikke som rølp... ;)

     

    Det varierer litt, men det er nok av steder å velge mellom ;)

    ...men hvis hun er 18, hva er problemet?

×
×
  • Opprett ny...