Gå til innhold

aseem

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av aseem

  1. Dette virker som feil tidspunkt å strupe inn på midlene til cyberforsvaret.  Vi har sannsynligvis ikke engang sett starten på Russlands cyberangrep på Nato land og vestlige land som støtter Ukrainas kamp.  Private virksomheter i Norge, hvorav mange IT sikkerhets selskaper, har mange ansatte med tung kompetanse innen cyber sikkerhet.  Har noen vurdert å etablere et "cyber heimvern" der forsvaret kan trekke på (mobilisere) store kompetansepooler for å bistå i forsvaret av Norge ved større cyber angrep?

    • Liker 1
  2. Da synes jeg dere skal snu på det, og vise at dere kan levere kvalitetsstoff FØR dere forlanger betaling. Jeg er stort sett innom digi.no hver dag, men beklager å måtte si det, finner lite jeg er villig til å betale mye for. Som nevnt av andre, så er mange nyheter direkte oversettelser fra utenlandske (stort sett amerikanske) nettsteder, og enkelt å finne. Dersom dere viser at dere kan produsere egenutviklet kvalitetsstoff, så kan et betalt abonnement som er kombinert med tu.no være aktuelt. Men ikke med dagens innhold.

  3. I maskinen sitter det:

    * MSI K8N NEO4 Platinum, nForce4 Ultra,ATX

    * AMD Athlon 64 3500+ 2.2GHz Socket 939,

    * Asus Radeon X800XL 256MB GDDR3 2xDVI

    * 3 stk Western Digital Caviar 200GB S-ATA

    * 2 GB ram, TwinMOS PC3200 DDR-DIMM 1024MB Dual Pack

     

    Prøvde å starte maskinen igjen nå, og den kuttet etter ca 2 minutter. Merkelige greier......

    Den funka fint i nesten to år før den startet med dette

  4. Jeg har en desktop maskin som jeg bygde selv for et par år siden. Kjører Windows XP.

     

    Den dør plutselig og uten forvarsel. CPU og grafikk kort har gode kjølesystemer, og maskinen er rimelig fi for støv. Den døde nettop mens jeg satt og arbeidet med min andre PC. Dvs den hadde endel programmer kjørende, men den var ikke i bruk. Jeg slår aldri av maskinen, så den går døgnet rundt. Nå hadde den kjørt i ca. en uke.

     

    Når den dør, kan jeg ikke starte den igjen med "soft power" knappen i front, men må først slå av og på hovedstrømmen med bryter på PSU'en. Om jeg så starter maskinen, så går den i ca 2 sekunder før den kutter igjen. Lar jeg PSU'en være avslått lenger, så fyrer den fint. (varm PSU??)

     

    Jeg har en NorthQ 400W PSU. Kan det være noe feil med denne? Jeg kan se at nettverkslampene blinker etter at PC'en kutter, så noe strøm er det til hovedkortet, selv om jeg ikke får slått på maskinen igjen.

     

    Setter pris på noen hint om dette problemet. Jeg tror ikke det er varme komponenter, da ingen deler kjennes varme...

  5. Nå er det faktisk ikke terminalserver det er snakk om her men server virtualisering. (Citrix er jo mest kjent for terminalserver tilleggene)

     

    Citrix kjøpte det delvis opensource baserte XenSource som er en meget bra gratis (og betalbart) hypervisor for virtualisering av servere.

     

    Jeg anbefaler flere å teste dette. Vi kjører det selv i drift, og har bare positive erfaringer.

×
×
  • Opprett ny...