Gå til innhold

Knife

Medlemmer
  • Innlegg

    3 383
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Knife

  1. Hei, eg er en 16 år gammel gutt, som for noen mange månder siden begynte å eksprimentere med måter å tjenne penger på internett. Dere kan lese om mitt første nett penge prosjekt her, det failet og eg solgte side og bok rettighetene, men eg lærte mye.

     

    Nå er det slik at fra 24.nov til 24.dec tjente eg over 48,000kr på å selge mitt egent produkt på Warrior Forum og ClickBank. Alt dette på en månd. Av disse 48,000kr så har ClickBank sendt meg en sjekk på 15,000kr og eg har overført 20,000+kr fra PayPal (hvor eg har mesteparten av pengene) til mammas sitt kontonummer i frykt av å bli fratatt pengene. Men det sier seg selv at eg ikke kan forsette å overføre store svarte summer til mammas konto.

     

    Så då blir spørsmålet mitt, eg som er under 18, hvilken rettigheter/lover er det iforhold til skatt? Ka e det lureste eg gjør?

  2. hvis du bare er ute etter sex for en kveld kan du like godt kjøpe deg sex. jenter som gir på første møte er ikke noe å samle på uansett.

     

    Og hvorfor ikke det? Jentene vil da akkurat det samme som oss. Ha det gøy. Og når man har det gøy, så blir det ofte sex. De fleste av oss går ikke ut på byn på utikk etter ei å drikke vinn og spise kjeks med på lørdagskvelden. Vi går ut for å kose oss og ha det gøy, og samme gjelder det motsatte kjønnet.

  3. Hvordan er du fysisk til damer? Gir du mye high-five? Klemer? Danser du?

     

    Snakking og utsende er ikke hva som leder opp til en potensial sex-kanidat, men heller fysisk og dominernede kontakt. Som foreksempel hvor bra du er til å lede.

     

    Grab dama og led ho til dansegulvet, kjør heavy med fysisk kontakt (get the juice moving bro) og bam makeout.. Blir ikke mer rocket-science enn det.

  4. Jeg vet ikke om dette var helt riktig kategori å starte tråden under, men nå tror jeg at "samfunns" kategorien er mer til hjelp enn skole, fordi dette er ikke en tråd om hjelp med skole, men akkurat hvilke samfunns muligheter man har hvis man hopper av.. Okey, la meg begynne.

     

    Jeg har i en lang tid tenkte på dette å hoppe av i videregående og starte å arbeide. Forrdi facts to be told, så klarer jeg faktisk ikke mer skole, hvert fall ikke tre år til. Det er ikke bare skolen heller, men det er også noe med den sosiale settingen. Det er noe med at jeg har blitt mobbet hele barneskolen, også mobbet ut av ungdomskolen. Ikke ta meg feil, har massevis av venner fra skolen og klarer meg fint, men det er akkurat dette med klasserom, bøker og gjenger som får meg til å fryse opp og stoppe opp mentalt.

     

    Jeg er veldig aktiv innenfor datafronten og driver selvstendig med selging og programmering. Jeg har lansert to produkter, en 95+ siders bok om dommenavn investering og et hjelpemiddel for nett markedsføring, som selger bra og tjener gode penger. Er også i utvikling med en blogg.

     

    Eneste jeg vil nå er å reise. Jeg vil haike rundt, treffe mange folk og være selvstendig arbeidene på nettet mens jeg reiser. Som betyr at jeg må droppe ut av skolen, og mest sannsynlig aldri vende tilbake. Det er jo litt synd dette med at jeg ikke takler skole, da man fra oppveksten har blitt fortalt at om man skal klare seg så må man ha en utdanning.

    Men tenk om jeg ikke vil ha en utdanning? Tenk om jeg ikke gidder og waste bort 3-6 år, på noe jeg mest sannsynlig aldri kommer til å få bruk for og som kun bryter meg ned?

     

    Nå etter å ha gått 10 år på skole så føler jeg at eneste som er verdt å få med seg er språk og geografi. Matematikk, naturfag, samfunnsfag og gym.. Nei takk.

     

    Uansett om det er noe jeg interesrer meg for eller vil gjerne vite mer om så kjøper jeg en bok om det, som jeg alltid har gjort.

     

    Kom gjerne med innspill, tips og anbefalinger.

    Takk.

  5. Heeey wazzupp det er PIJUS! Nesten et år siden sist jeg var her i styrketrening avdelingen. Hvordan går treningen hulker?

     

    Uansett ja... Er det noen parker her i Bergen som har noe lunde "trenings stativer"? Foreksempel stativer som går an å ta pull ups i, dips stativer og slikt?

     

     

    Husker jeg fant en slik "park", eller enklere sagt skole, utenfor Bergen med alt en kunne ønske seg. Der var stativer, ringer og dips stativer satt opp over alt. Men er det noe slikt ikke så langt fra bergen sentrum?

     

    - Pijus

  6. For noen månder siden fikk jeg vite av legen at jeg hadde blodtrykk over normalen, altså høyt men fikk ikke noe råd da han sa at jeg burde sjekke meg seinere.

     

    Jeg har også ofte fått vite av venniner at hjertet mitt slår voldtsomt hardt og veldig kjapt. Også når jeg står opp om morgen pleier hjertet å løpe løpsk. Det var dog ikke før idag at jeg merket hvor hardt hjertet egentlig slo da pulsen i siden av halsen gikk så hardt at det fikk øreproppene til å bevege seg (så det i skyggen)...

     

    Trener styrkeløft 3 ganger i uken, spiser ok, ikke overvektig og ruser meg kun i helgene.

     

    Noen tips på hvordan håndtere dette?

  7. Jeg forstår deg fult og helt ut. Dessverre nok for din del så deller jeg ikke samme tanker og tro som deg angående for å være gammel for å være sukkessfull. Jeg kan nok i dine øyner være ung og mangle erfaring. Men jeg deler de samme erfaringen eldre og døde sukkesfulle personer gjennom å lest bøkene dems.

     

    Jeg kom på iden om å skrive en bok om domain invenstering etter å ha selv lest mange bøker om det og prøvd det ut. Seinere utviklet jeg mine egene methoder. Og det er egentlig ikke pengene som motiverer meg mest, men følelsen på å ha brukt over 200 timer og endelig være ferdig med det. Boken er også bare mer av et startprosjekt mot et større prosjekt i samme retning.

     

    Jeg vet at boken vil dele nye ider innenfor domain markedet.

  8. Samfunnet vil ha deg som en forbruker av en større verdens orden. Det vi alle er, er forbrueke, "we work shit jobs, to buy shit we don't need" fra en av de best selgnedne boken til Chuck Palahniuk. Løsningen? Spreng de største bankene og kredittkort hovedkontorene. Utslett pengene og vi alle vil begynne å jakte på elg i naturen. Vi vil alle begynne å leve livet slikt det burde leves.

     

    Fight Club heter boken.

  9. Av ren nysgjerrighet. Hvor mye tjener du selv sånn ca i året på disse invisteringene?

     

    Det får vi se. Husker tilbake når jeg nettopp hadde fylt 14 år og hadde fått bankkortet i posten. Dette bankkortet hadde jeg ventet et halvt år på fordi jeg skulle overføre 2000 kroner fra PayPal som jeg hadde tjent fra å selge et selvladt program (og de som er interensert i hva jeg solgte når jeg var 14 er væresegod å sende meg en meldning). Hvor mye kan kan tjenne? Spørsmålet er hvor mye man VIL tjenne.. Internett er en av de største penge maskinene idag og de største forfatterene og selgerene på warriorforum.com tjener vel et par millioner i året.

  10. Boken skal gies ut. Har ordnet alt fra redigering, pressekontraketer, bloggere og betalt og ordnet opp ClickBank. Boken handler om hvordan man skal tjenne gode og trygge penger ved å invenstere i så kalte Domains (eiendom på nettet). Boken tar for seg ved to selvutvikle programmer, prossesen ved å finne de mest verdifulle domainene, analysere forskjellige domains, bygge websider og hvordan man skal sukkessfult selge websiden.

     

    Denne boken er dog bare et startprosjektet av et mye større prosjekt.

     

    Boken er på rundt 85 sider (litt uklart etter redigeringen) og 17,000 ord.

     

    Forhåndsbestil min venn!

  11. Hvorfor er folk så negative? Seriøst skjerp dere. Å lage noe selv - å drive å lage noe fra kreativetetn - taper du ikke penger, det er investering i kunnskap og erfaringer!

     

    Det man virkelig taper penger på er den tven du kjøpte forigge månde eller fråsteriet du drev på med i helgen. Bøker, dop og investere i livskunnskaper jeg faktisk ikke ser i tap av penger, det er investere. Tingene derimot, tingene som samfunnet har fått deg til å jakte på for å øke selvfølelsen din, de bøttevise med klærene og den fantatiske skohyllen - er tap.

     

    You are NOT spending money when you buy books, you are INVESTING money. Napoleon Hill himself recommended to invest 10% of your income each month on education because that’s what he found successful men did. Most guys spend $0 on education, so it’s no wonder they never get anywhere. Unless you want to be one of them, buy books.

     

    Bare for å styrke mine ord.

×
×
  • Opprett ny...