Gå til innhold

breathe

Medlemmer
  • Innlegg

    161
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av breathe

  1. Alternativ 6.

     

    Åpne terminal:

     

    sudo mkdir /System/Library/Launchdaemons/Disabled

     

    sudo mv /System/Library/LaunchDaemons/com.apple.xprotectupdater.plist /System/Library/LaunchDaemons/Disabled/com.apple.xprotectupdater.plist

     

    sudo /usr/libexec/PlistBuddy -c "Delete:JavaWebComponentVersionMinimum" /System/Library/CoreServices/CoreTypes.bundle/Contents/Resources/XProtect.meta.plist

     

    Tada :)

    Åpne Terminal og kjør:

    sudo vim eller nano /System/Library/CoreServices/CoreTypes.bundle/Contents/Resources/XProtect.meta.plist

     

    Der ligger det en string med 1.7.11.22, endre den til 1.7.1.19

     

    Så restart Safari, det skal fungere.

     

    Eller

     

    Eplemenyen -> System preferences -> Security & Privacy -> Hengelås -> Advanced knappen -> Automatically update safe downloads list uncheck

  2. Liten presisjon: Chill er IKKE inkludert i tv-pakken. Det koster 79,- pr. mnd. ekstra. Du MÅ derimot ha grunnpakken for TV for å kunne kjøpe tjenesten for 79,- pr. mnd.

     

    Det stemmer ikke helt, Chill Inn er inkludert i TV grunnpakken. Det er kun dersom du vil se kanalene utenfor eget hjemmenett at det koster 79,- og da heter tjenesten Chill Out :-)

     

    Discovery er med i Chill Inn, i hvertfall hos meg. Den ble lagt til for en liten stund siden. Showtime ble også lagt til da.

     

    Discovery er med i Chill Inn. National Geographic også.

     

    burde ikke comoyo også nevnes?

     

    Comoyo er et veldig godt alternativ, har et aktivt abbonement på dette nå. Har sagt opp Altibox tv-pakken og skal kun leve på streaming. Da får jeg de mest aktuelle kanalene (minus viasat sine) for 129,- i måneden. Mangler bare Viasat sine kanaler og TV2, men for å være helt ærlig - vi ser ikke så mye på TV2, så det blir ikke noe stort savn, og TV3 play er en veldig god tjeneste. NRK har også en genial nett-tv :-)

  3. Ser for meg differensierte priser i forhold til variabelt innhold. Litt som TV-pakker. Bedre kvalitet på musikken for 20-30kr mer. For mange er det no-brainer å betale mer for høyere oppløsning på musikken, mens for andre er det bare tull.

     

    I motsetning til Wimp har Spotify allerede differensierte priser. 49,- for ubegrenset tilgang (dog ikke på mobile enheter) uten reklame, eller 99,- for ubegrenset tilgang, høyere kvalitet og bruk på mobile enheter.

     

    Årsprisen blir da 588,- for ubegrenset tilgang til musikkbiblioteket for billigste variant.

  4. Joda, men du har i prinsippet samme problemet der, og problemet blir enda større med overgangen/adapteret som du må ha mellom gammelt utstyr og iphone 5. Hvis docken har føringsspor som gjør at den for samme inngangsvinkel hver gang enheten dockes så elimineres sjangsen for dette betraktelig.

     

    Jeg vil tro det er marginale problemer med en slik dock. Da syns jeg du heller skal føre bekvemmelighetsargumentet :-)

  5. Aldri forstått greia med trådløs ladning når du fortsatt må plugge noe i veggen.

     

    Ulempen med en kabel som hele tiden taes inn og ut er at det kan bli varmegang hvis det er dårlig kontakt og da kan det ta fyr. Hvis man har trådløs ladning så slipper man det problemet og enheten kan trygt stå ubevoktet til lading.

     

    Man kan jo bruke en dock, så slipper du å dra kontakten inn og ut.

  6. Hvis dette blir en realitet vil det i tilfelle markere en trend der konsollverdenen beveger seg nærmere PC-spilling med tanke på oppgraderinger. Både Nintendo og Sony har tidligere lansert nye utgaver av gamle konsoller, men at spill skal støtte to delvis ulike plattformer samtidig blir en ny konsollhverdag.

     

    Hva med Nintendo DSi ? Den har fått kameraer, heftigere prosessor og mer minne...

  7. Men nå er jo MS sin virtual lite omgjengelig i forhold til hva du kan gjøre med VMWARE, så det ENESTE poenget må vel være å kunne teste OS'et. Men det kan du jo likevell... så ... vitsen?

    Du kan jo bruke en mindre begrenset virtualiseringsprogramvare enn Microsoft sin og kjøre VHD-en fra Linux med VMware. Jeg husker ikke fremgangsmåten men det skal være ganske enkelt å konvertere filen til en fil VMware kan bruke. Og vips så har man gratis Windows i Linux. (I hvert fall frem til 1. juledag.) Det bør gi en myk overgang til Linux de neste månedene og et spark bak i desember for å forlate Microsoft fullstendig. Jeg må bare stille meg undrende til Microsofts selvskadetendenser i det siste. (F.eks da de kuttet salget av deres beste desktop-OS)

     

    Poenget med disse imagene er beskrevet i lenken som artikkelen refererer til; å teste applikasjonkompabilitet i forskjellige nettlesere og OS.

     

    Internet Explorer Application Compatibility VPC Image

    Brief Description

    VPC Hard Disk Image for testing websites with different IE versions on Windows XP SP2, Windows XP SP3 and Windows Vista

     

    Forholdsvis fornuftig fra Microsoft, siden de aller fleste benytter deres operativsystem , i en eller annen form.

  8. Bortsett fra volumtaster, har ikke 6300 en eneste snarveistast. Ulempen er at du må bla deg frem i menyene før du kan begynne å ta bilder med telefonen.
    er det ikke bare å trykke navigasjonstasten opp slik som med andre nokia s40 telefoner? det er ett tastetrykk, så er man i kameramodus, er jo slik t.o.m på 3 år gamle 6610i

     

    Nå begynenr det her å bli en litt gammel test, men jeg synes det er viktig å påpeke at telefonen også har en 'Gå til' knapp, som du finner i standby mode (sammen med meny og 'Musikk' knappen.

     

    Gå til knappen er en snarveistast som viser deg de mest brukte funksjonene telefonen har, og du kan selv organisere rekkefølgen på denne menyen.

×
×
  • Opprett ny...