Gå til innhold

Libbe

Medlemmer
  • Innlegg

    44
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Libbe

  1. yttre diameter på 10

    indre på 7

     

    jeg trudde jeg sku dø da jeg fant ut at kuriama slangene er 9,5mm og 6,4mm... vannlekaaaaaaaaaasje :/

     

    sitter fortsatt å prøver å finne ut en løsning ( det lekker fra pumpen eheim 1046 mist som bruker NIPLER og ikke medfølgende hurtigkoblinger :/ så dermed blir det ett liiiiiite mellomrom mellom nippel og invendig slange og dermed lekker det, har festet HARDT med slangeklemmer, men selv ikke dette funker ) noen som kanskje har en løsning til mitt problem mens vi er igang ? :p

  2. rundt sommertider i fjor kjøpte jeg waterchill sitt komplette vannkjølingssett (cpu , gpu , mb) fra microplex, men nå røyk det ene rotorbladet inne i pumpen ( Hydor Seltz L20 II ), så nå ønsker jeg meg ny pumpe. Jeg tenkte å kjøpe '''AC aquastream vannpumpe, m/MIST logo http://www.microplex.no/rubweb/varer.asp?ARTNR=AC41020MI ''', og har sett etter nipler som passer både til pumpen og til slangene mine, men finner ikke noe som passer på lager hos microplex ( må ha tak i tingene fort )

     

    så da har jeg noen spørsmål, hvilke størrelse er kablene som er med i waterchill kittet?

    eventuelle fordeler/motdeler på undertrykk/overtrykk ved bruk av overganger ?

    garanti på pumpe? ( ønsker ikke tilbake den samme pumpen, maskinen holdt jo på å gå til h_____te )

    eventuelt , hva bør jeg kjøpe av deler for å få dette til å funke ?

    og sist, men ikke minst, passer radiatoren fra waterchill kittet inn i '''AC rad.grill, Chieftec,"airplex EVO 120" http://www.microplex.no/rubweb/varer.asp?ARTNR=AC32031 ''' ?

  3. som skrevet i emne så kræsjer pcen min når jeg ser film, samme hvilken codec og hvilken media player jeg bruker, men uansett, skjer bare plutselig, så stopper bildet og lyden, også står det bare slik til jeg kutter strømmen... trodde først det var noe galt med codec eller mediaplayer, men selv etter formatering så kræsjer den... noen som har noe som helst peiling på hva som kan være galt ?

  4. jeg heller ut alt vannet som er i tanken ( og litt til ) trekker ut kablene på begge sider av tanken ( hvor det nå ikke er mer vann i toppen ) holder den ene kabelen ned i sluken mens jeg BLÅSER inn i den andre... aka "OLSENBANDENMETODEN" som en kompis kaller den :D

    etterpå kobler jeg sammen og slenger i vann i tanken igjen :)

  5. ja, må virkelig si meg enig, mitt vann ekke helt "kaldt" selv :p

    og jeg har bare 1 2,8ghz @3,0, ett abit ic7-max3 hk og radeon 9600 pro fireblade med 1 stk 120mm radiator ( og jeg har 2 stk vifter på den, 1 på hver side av den(begge blåser seff samme vei) )

    kjøp en større radiator, eventuelt 2 stk, dette vil gi deg mye bedre ytelse enn en stor pumpe, da pumpen har mindre innvirkning enn radiator...

  6. Hei, har ett lite problem med ett kamera her, jeg klarte å formatere kameraet (canon ixus v3) , og vil recovere filene på det, men kameraet dukket opp som "kamera og scannere" under winxp, noen som har peiling på hvordan jeg skal klare å recovere filene ettersom at kameraet ikke dukker opp som harddisk eller noe slikt?

×
×
  • Opprett ny...