Gå til innhold

lDF

Medlemmer
  • Innlegg

    26
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av lDF

  1. Tobeass skrev (1 minutt siden):

    Og hva faen har det med alt det du har påstått i denne tråden å gjøre? 

    "Bibelen sier at IDF er en synder og kommer til å havne i helvete." - det er den type oppdiktning du kommer med.  

    Her postet vi samtidig gitt og du klikket bananas. Jeg gjentar derfor det du sansynlegvis ikke las i tiden:

    "Angående det jeg kommer med her, så får hver enkelt avgjøre om 2023 teorien kan være riktig eller ikke,  jeg har gitt flere ledetråder"

  2. Tobeass skrev (17 minutter siden):

    Du har enda ikke klart å hoste opp et eneste eksempel på hvor bibelen er "klar i sin tale" ihht. det du kommer med her. 

    OK. Jeg skal gi deg ett eksempel, siden du insisterer så pent på det. Bibelen er klar i sin tale på at Jesus er Messias, først i GT og deretter blir alt bekreftet og oppfylt i NT. 
     

    Angående det jeg kommer med her, så får hver enkelt avgjøre om 2023 teorien kan være riktig eller ikke,  jeg har gitt flere ledetråder. 

  3. Baranladion skrev (3 minutter siden):

    Hvordan var det med de andre teoriene? Var det slik at man oppdaget at puslebitene ikke passet helt, etter at endetiden burde vært der? 

    Så synes jeg denne guden din er litt merkelig.. slik jeg forstår religionen, så skal man legge sin tro og tilitt til gud, og at ved å tro og ære hen så vil man komme til himmelen. Hvorfor skal denne guden slippe hint om endetiden slik at vi kan finne ut av det, når dette ødelegger hele opplegget med religiøs tro?  Da mister man jo valget... blir som om vedkommende hadde vist seg og SÅ gitt folk valg om man vil tro og bli frelst, men slik er det jo ikke. 

    Bibelen er helt klar i sin tale. Å snakke om hvilket årstall trengselen starter eller hvor lenge den skal være eksakt, er flisespikkeri teorier. 

  4. bshagen skrev (5 minutter siden):

    Hvilken gud? Hvorfor skal et menneske som ikke engang vet om din gud tortureres til døde, uten at din gud gjør noe? Hvorfor tar din gud null ansvar for sin «skapelse»? 

    Det hele er brutalt, stemmer det. Det er slik det er, brutalt. Hva kan man gjøre? Mennesker er fult av det onde, derfor blir folk torturert og lider mye. Det onde er bare ondt. Du vil ikke finne rettferdighet på denne jorden, før Jesus kommer tilbake å kaster Satan til helvete vekk og opprettet fredsriket på jord, der det onde er bundet. 

    Er det rart Gud sier Han skal adskille godt og ondt engang for alltid, fordi Han ser det best slik. Tross alt.

    • Liker 1
  5. Selfuniverse skrev (9 minutter siden):

    Jeg har ikke blitt kjent med denne personen ennå. Er jeg dødsdømt, eller kan jeg overleve ved å bygge en bunkers, og lagre opp mat for 4 år?

    Er du heldig, så kan du se lyset i trengselstiden. Men står at jorden skal bli svært forblindet, så ikke helt godt å si hva som skjer i trengselstiden når sønn til satan skal forføre verden og påstå han er din frelser.

  6. Dette er en av flere bibel teorier angående denne tiden. Ingen vet dagen eller timen, men står vi skal passe på å ha olje på lampene våre, så vi ikke sovner inn og kommer for sent til opprykkelsen når Jesus rykker sine til seg - slik at satan sin sønn kan komme til jorden og lage totalt helvete, en trengsel jorden aldri før har sett.

  7. sofiemyr skrev (5 minutter siden):

    Jeg gleder meg med stor entusiasme at "noen" kan forklare hvilken kalender som skal brukes til disse profetiene - spesielt siden den vi bruker ble etablert ETTER alle bøkene i Bibelen ble skrevet - faktisk 1500 år etter

    En må bruke Guds kalender, den som Gud gav Moses. Hverken jøde eller hedning bruker rett kalender. I følge Guds kalender er vi nå i midten på året, og dette året er ett profetisk Shabbath år som begynte i slutten mars i fjor og er ferdig i mars/april 2023. Trengselstiden vil begynne første halvår av år 2023, altså 3.verdenskrig etterfulgt av ett enormt forvirring og kaos etterfulgt av at Anti-Krist kommer til jorden, ett monster forkledd som ett menneske, som påstar er fredsfyrsten, Messias, og jordens befolking vil bli bedratt. Alle som ikke følger han, blir drept av han, må lide martyrdøden, alle som nekter å ta hans merke, må lide martyrdøden. 

  8. Selfuniverse skrev (1 minutt siden):

    Hvilke planer har du for livet ditt fra når dette starter i 2023 og inn i denne perioden?

    Hva foreslår du at vi andre bør gjøre?

    Det som tror på Jesus og bekjenner ovenfor familie og venner at det har tatt i mot Jesus i sitt hjerte - det blir rykket vekk fra jorden, for å feire bryllup i himmelen med Jesus. Samtidig som anti-krist, sønn til Satan lurer verden trill rundt med å få jordens befolkning til å tro at det er han som er Messias og skal redde verden, alle som tar hans Satans merke kan aldri komme til himmelen, men går en sikker fortapelse i møte.

  9. Inspector skrev (Akkurat nå):

    1000 år til dommedag ??

    Du har akkurat hardnakket påstått at 2023 er året !!!  

    Har du fått i deg usunne hallusinogener ?

    Feil. 2023 er ikke dommedag. Det er bare en såkalt verdenskrig, hvor atombomber vil bli brukt, betyr ikke at verden dør ut, blir bare litt trengsel og sult og forvirring - men så kommer jo anti-krist å får kontroll på verdens matvareprogram og får på plass ett system og utfører mange mirakler - slik at menneskene på jorden blir svært begeistret - i alle fall en periode - helt til alt går "til helvete" - når jødene nekter for at han er Messias - og da samler han hele verden til krig mot Israel - og da får Jesus nok og kommer tilbake siden jødene faktisk roper på Jesus utrolig nok og da kommer Jesus på en hvit hest flygende ned fra himmelen sammen med alle det hellige og slår hodet av den satans antikrist og binder satan i 1000 år - slik at det blir fred på jord i 1000 år - før Satan blir sluppet litt løs etter 1000 år - før Gud kaster han til helvete engang for alltid og alle sjeler som spyttet Jesus i trynet. Da er godt og ondt adskilt engang for alltid. Og Gud skal lage en ny himmel og ny jord, hvor si skal ha det flott og fint, med våre nye perfekte kropper, slik kropp som Jesus fikk etter Han stod opp fra det døde. Ja han var 3 dager i dødsrikter og forkynte sin seier over døde - for alle sjelene der - for håpe flest mulig sa ja til Hans glade budskap. 

  10. Inspector skrev (10 minutter siden):

    Blasfemisk tøv fra trådstarter igjen.

    Bibelen er skrevet i en kontekst og formulert så diffust at man kan finne alle svar man ønsker, inkludert advarsler mot å tro på destruktiv kvasifilosfi….

    Bibelen er svært konkret. I trengselstiden skal det dø 1/3 av jordens befolking i 2 omganger, det hud og øyner skal etse bort på mennesker og dyr (kjemiske atomvåpen selvsagt). Til sammen skal minst halvparten av verdensbefolkning dø i krig og katastrofer forøvrig i løpet av noen ytterst få trengselsår før Jesus kommer tilbake og kutter hodet av anti-krist i Armageddon krigen. 

  11. Inspector skrev (12 minutter siden):

    Hva med å se deg selv i speilet når du spør om bevis ?

    Dommedagsprofetier har eksistert vesentlig lenger enn 35 år og ingen har slått til.
    Derimot har dommedagsprofetiene ødelagt livene og økonomien for en mengde mennesker. Har du ingen empati med disse ?

    Feil. Dommedag kommer ikke før etter tusenårsriket. Det er altså 1000 år til dommedag, altså 1000 år fra Jesus kommer tilbake.

  12. Mag ne skrev (6 minutter siden):

    Temmelig sikker på at bibelen inneholder advarsler mot den typen tolkning/regnestykker.

    Nei. Så absolutt ikke. Den oppfordrer sterkt om å følge med i tiden. Den sier derimot at ingen vet uken eller dagen på opprykkelsen eller Jesus gjenkomst, kun Faderen i himmelen. Derimot står det ingenting om at en ikke kan finne ut året, ja selv måneden. Bibelen oppforder sterkt å være våkne og følge med, så en ikke sovner inn og går fortapt. 

    Jesus selv ramser opp alle tingene som skal skje rett før Han kommer tilbake. Og alle tingene skjer i høyeste grad. Også det at jødene skulle få igjen landet sitt Israel etter å vært på flykt i hele verden, og at den generasjon som får oppleve det ikke skal dø ut før Han kommer tilbake.

  13. Inspector skrev (18 minutter siden):

    Sannsynligheten for at trådstarter har en økonomisk, politisk eller militær skjult agenda er større enn at han tror på vrøvlet.

    Denne typen svindel er ulovlig og tråden burde vært stoppet i ærbødig respekt for de som er bekymret for Ukrainas skjebne….

    Jeg har ikke økonomisk, politisk eller millitært skjult agenda. Har du bevis? Dette er seriøst og det er absolutt reelt utifra Bibelsk profetier og utrekningen er logisk og stemmer gjerne, men det må brukes litt tid på å studere den for at en ser at det faktisk ikke er tull, hver eneste puslebit i Guds kalender her kan synes å stemme faktisk. Selv om det er flere Bibel teorier om denne endetieden, som jeg har fulgt i 35 år, så er denne teorien her svært interesssant - siden alle puslebitene til nå ser ut til å passe perfekt og det er jaggu hundrevis om ikke tusenvis av biter i dette puslespillet - så da blir det for dumt å avfeie det som vrøvl, når bitene ser ut til å passe perfekt i alle kanter og retninger. 

    Vi må være svært verdifulle for evigheten, siden alt det kjempes om er oss. 

     

  14. bshagen skrev (8 minutter siden):

    Hvorfor kan ikke gud og Jesus bare fikse biffen med en gang? De har jo all makt, de kan jo bare *blunke* og *knipse med fingeren* så lever vi alle i paradis uten synd, nå med en gang? Er vi et slags eksperiment eller en slags form for et resultat av en gud med en svært mørk humor? Hvorfor er denne humørsyke guden deres så treig? 

    Det står faktisk at Gud angret på at Han skapte oss. Uansett, hvilken side satser du å komme på, når Gud engang for alle skal adskille det gode og det onde, fordi Han orker ikke mer av denne salige blandingen av godt og vondt i denne verden, Han ser det best å adskille det gode og det onde engang for all evighet. Såvidt jeg kan se, får en kun velge 1 gang.. Kanskje det er brutalt, hvem vet, Gud vet, Han er rettferdig sier Han. Vi er bare noen ynkelige skapninger av kjøtt og blod, hvorfor skal vi spytte på Gud, den hellige ånde, vår far i himmelen og Messias - alle med sine unike egenskaper - faderen lager planen, den hellige ånde administrerer planen og Messias utfører planen. 

  15. Dr.Robert Mawire forklarer klart og enkelt regnestykket på når Jesus kommer tilbake, år 2026.  Bibelen sier klart og enkelt at det skal være 3 1/2 år med stor trengsel på jorden før Jesus kommer tilbake. Dermed vil trengselstiden over jorden begynne i første halvdel  av år 2023, også kalt som Jakobs trøbbel, anti-krist perioden. Ut av en enorm global forvirring og krig på jorden kommer antikrist opp av asken som den falske Messias, han er sønn av Satan kledd i menneskedrakt, en djevelsk demon, ett beist, kanskje han kommer som ett romvesen, hvem vet, og påstar han har skapt jorden og alt og alle mennesker blir helt betatt og forført og lurt av denne nye verdenslederen, det hele skal ende katastrofalt totalt, til slutt kommer Jesus i 2026 og slår hodet av han.

    Bibelsk utrekning forklaring



     

  16. Viss vi leser i Bibelen kan vi anta at 3.verdenskrig faktisk vil starte i 2023, og ut av asken kommer anti-krist, alt i 2023. Deretter 3 1/2 år med anti-krist nye verdensorden rike frem til år 2026 hvor Jesus kommer tilbake til Jerusalem og vinner Armageddon krigen og oppretter fredsriket på jord.. Står at trengselstiden er på 7 år, men det første 3 1/2 årene er allerede brukt opp på Jesus sin tid frem til Han ble korsfestet. Dermed er det 3 1/2 år igjen, som Bibelsk utrekning tilsier vil begynne i år 2023. 

    Se 2 minutter video som forklarer hvorfor her:

    3.verdenskrig starter i år 2023 sier Bibelen

    ww23.jpg

  17. visst enn skal ta til etterettning alt vrøvlet som iblandt blir kastet mot det kristne her på forumet, så er jo en hel gjeng her inne rasister da, eller?

    Um Nei. Å kritisere en religion gjør deg ikke til en rasist og er det minst opplyste utsagnet jeg har lest på lenge.

    Å kritisere en religion kan sammenlignes med å kritisere et politisk parti eller en økonomisk politikk. Dessverre er det mange troende som raskt stempler sine kritikere for å være forskjellsbehandlere eller "rasisiter". Ikke for å skuffe de troende, men vi lever i et samfunn med ytringsfrihet og intoleranse til kritikk er stikk i strid med Ytringsfrihet.

     

    Jepp vi er enige. Jeg sa det i ironi og enn paralell til at moderator bl.a slettet flere av mine innlegg etter at jeg satte spørsmålstegn med islam ,haha! Så dermed måtte jeg jo poengterte at visst våre innlegg blir slettet og blokkert og det som verre er pga. rasisme, ja hvorfor får da alle det andre holde på med å krittisere det kristne? Uten at det går under begrepet rasisme *latter haha* Det var det som var mitt poeng, og ditt også forsåvidt :)

  18. Hva med å bare innse at vi er voksne nå? gud og jesus forsvant til innbiltland sammen med julenissen, tusser og troll.

     

    Åå kom igjen, ikke vær så innmari negativ nå da. Du oppfører deg nesten grusom jo.

     

    Voksne? hva har det med saken å gjøre? Ingenting min gode venn, ikke la folk lure deg til å tro noe annet. En bil er fortsatt en bil, om enn er voksen eller barn. Vi er forresten alle Guds barn, ja halleluja, Han som er vår skaper og far, en må da minst å vokst opp bak en gammel bondestein langt inni norges jungel for å ikke å ha fått det med seg. Men du gikk kanskje ikke på søndagskole du, det gjorde vel forsåvidt ikke jeg heller.

     

    Må Gud velsigne og bevare deg fra tusser og julenisser som ikke ønsker at du skal tro på det glade budskapet. Du er så heldig så heldig at du så enkelt og greit har fått det glade budskapet rett oppi fanget ditt, men samtidig så er det så trist så trist visst du ikke sier ja til det, fordi dem som har fått hørt budskapet så klart og tydelig men likevel støtet det bort fra seg, ja det er dem som skal få den størrste straffen i dødsriket ifølge din og min skaper.

     

    Måtte du berge din sjel før det er for sent, i Jesu navn. Amen.

  19. Kjære gode trådstarter, med full respekt for at du vil tvile litt nå, så synest jeg du skal fortsette å være kristen etter at du har tvilt, eller aller best fortsette å være "Jesus fan" selv om du tviler iblandt.

     

    Det er jo ikke sikkert du alltid måtte synest det er så kult å være kristen, men din skaper vet at det er kult, så bare sitt din lit til det, selv om du måtte synest det er så teit iblandt at du ønsker å kaste opp og at du tviler så mye at håret ditt begynner å brenne av frustrasjon.

     

    Uansett, det er ikke det som er poenget om det er så WOW eller AHA eller ikke.

    Og Gud har nå heller aldri lovet noen at livet her på jorden alltid skal være så "lett og rettferdig."

     

    Altså det er ikke magefølelsen det kommer ann på. Så lenge enn bare tror at Jesus er den som Bibelens Gud sier han er, nemlig han som redder oss vekk fra fortapelsen etter dette livet, selv hvor store syndere vi er, ja det er ikke mer som skal til. Altså magefølesen eller lykkefølelsen betyr ingenting.

     

    Stå på, du har min fulle respekt at du synest kristendommen er rævva iblandt, men om du ønsker det eller ikke, så er det kun Jesus Christ Superstar som kan redde deg fra fortapelsen...

     

    ...det er nå engang slik, at Gud har bestemt å adskille det gode og det onde engang for alltid. Så hvilken side velger du? Ja, vår skapers "spilleregler" kan virke brutale. Men slik er det, om du liker det eller ikke. Han har en plan, og det er å få flest mulig mennesker til å unngå fortapelsen, men husk selv Gud har sine regler han må følge, og det får konsekvenser for deg, alt etter hva du velger. Uansett du er fri til å velge hva du vil, men ikke klag til Gud visst du engang våkner opp i helvete og innser at du tok feilvalg. For hva vet du om helvete eksisterer eller ikke? tar du virkelig sjansen på å bli dømt til evig fortapelse og samfunn uten Gud? Er det virkelig verdt å ta den sjansen?...

     

    ...spesielt når jeg tror du innerst inne i ditt hjerte vet at Jesus er sant. Ikke la da deg påvirke av andre folk eller andre kristne for den saksskyld som måtte få deg til å få lyst til å banne og steike eller kaste opp av irritasjon. Eller at du har lyst til å kaste piler i hodet på Jesus, fordi du føler at livet er urettferdig og at Bibelen er teit...

     

    ...den er likevel likefullt sann, og uten din frelser som tar alle dine synder på seg, slik at du kan gå syndfri inn i Guds rike etter dette livet, ja uten Jesus så har ikke Gud noe annet valg enn å la deg gå fortapt. Fordi ingen mennesker kan komme inn i Guds rike uten gjennom Jesus det sier Gud selv, selv med den minste synd.

     

    Håper du bare ligger all tvil til side, og bare biter sammen tennene til du sitter tryggt og koser deg på himmeltoget, imenst du dessverre må se at verden forøvrig går til helvete.

     

    Gud velsigne deg min gode bror, amen.

×
×
  • Opprett ny...