Gå til innhold

lDF

Medlemmer
  • Innlegg

    26
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av lDF

  1. Her postet vi samtidig gitt og du klikket bananas. Jeg gjentar derfor det du sansynlegvis ikke las i tiden: "Angående det jeg kommer med her, så får hver enkelt avgjøre om 2023 teorien kan være riktig eller ikke, jeg har gitt flere ledetråder"
  2. OK. Jeg skal gi deg ett eksempel, siden du insisterer så pent på det. Bibelen er klar i sin tale på at Jesus er Messias, først i GT og deretter blir alt bekreftet og oppfylt i NT. Angående det jeg kommer med her, så får hver enkelt avgjøre om 2023 teorien kan være riktig eller ikke, jeg har gitt flere ledetråder.
  3. Kverulant, jeg kaster ikke perler for svin.
  4. Bibelen er helt klar i sin tale. Å snakke om hvilket årstall trengselen starter eller hvor lenge den skal være eksakt, er flisespikkeri teorier.
  5. Du bare kverulerer i alle retninger, jeg kaster ikke perler for svin.
  6. Kan ikke du bare ta å arrestere Putin da? Jesus kommer for å arrestere satan sin sønn.
  7. Det hele er brutalt, stemmer det. Det er slik det er, brutalt. Hva kan man gjøre? Mennesker er fult av det onde, derfor blir folk torturert og lider mye. Det onde er bare ondt. Du vil ikke finne rettferdighet på denne jorden, før Jesus kommer tilbake å kaster Satan til helvete vekk og opprettet fredsriket på jord, der det onde er bundet. Er det rart Gud sier Han skal adskille godt og ondt engang for alltid, fordi Han ser det best slik. Tross alt.
  8. Gud valgte deg ut før det hele startet, så enten er du skrevet i livets bok eller så er du det ikke. Tror du ikke på Jesus innen rimelig kort tid, så er du sansynlegvis ikke innskrevet i livets bok. Brutalt men slik er det.
  9. Er du heldig, så kan du se lyset i trengselstiden. Men står at jorden skal bli svært forblindet, så ikke helt godt å si hva som skjer i trengselstiden når sønn til satan skal forføre verden og påstå han er din frelser.
  10. Dette er en av flere bibel teorier angående denne tiden. Ingen vet dagen eller timen, men står vi skal passe på å ha olje på lampene våre, så vi ikke sovner inn og kommer for sent til opprykkelsen når Jesus rykker sine til seg - slik at satan sin sønn kan komme til jorden og lage totalt helvete, en trengsel jorden aldri før har sett.
  11. En må bruke Guds kalender, den som Gud gav Moses. Hverken jøde eller hedning bruker rett kalender. I følge Guds kalender er vi nå i midten på året, og dette året er ett profetisk Shabbath år som begynte i slutten mars i fjor og er ferdig i mars/april 2023. Trengselstiden vil begynne første halvår av år 2023, altså 3.verdenskrig etterfulgt av ett enormt forvirring og kaos etterfulgt av at Anti-Krist kommer til jorden, ett monster forkledd som ett menneske, som påstar er fredsfyrsten, Messias, og jordens befolking vil bli bedratt. Alle som ikke følger han, blir drept av han, må lide martyrdøden, alle som nekter å ta hans merke, må lide martyrdøden.
  12. Det som tror på Jesus og bekjenner ovenfor familie og venner at det har tatt i mot Jesus i sitt hjerte - det blir rykket vekk fra jorden, for å feire bryllup i himmelen med Jesus. Samtidig som anti-krist, sønn til Satan lurer verden trill rundt med å få jordens befolkning til å tro at det er han som er Messias og skal redde verden, alle som tar hans Satans merke kan aldri komme til himmelen, men går en sikker fortapelse i møte.
  13. Det skjer ikke før det skjer, og nå skjer det. Dette er ikke en dommedagsprofeti må du forstå. Dommedag er ikke før etter tusenårsriket, altså over 1000 år fra nå.
  14. Feil. 2023 er ikke dommedag. Det er bare en såkalt verdenskrig, hvor atombomber vil bli brukt, betyr ikke at verden dør ut, blir bare litt trengsel og sult og forvirring - men så kommer jo anti-krist å får kontroll på verdens matvareprogram og får på plass ett system og utfører mange mirakler - slik at menneskene på jorden blir svært begeistret - i alle fall en periode - helt til alt går "til helvete" - når jødene nekter for at han er Messias - og da samler han hele verden til krig mot Israel - og da får Jesus nok og kommer tilbake siden jødene faktisk roper på Jesus utrolig nok og da kommer Jesus på en hvit hest flygende ned fra himmelen sammen med alle det hellige og slår hodet av den satans antikrist og binder satan i 1000 år - slik at det blir fred på jord i 1000 år - før Satan blir sluppet litt løs etter 1000 år - før Gud kaster han til helvete engang for alltid og alle sjeler som spyttet Jesus i trynet. Da er godt og ondt adskilt engang for alltid. Og Gud skal lage en ny himmel og ny jord, hvor si skal ha det flott og fint, med våre nye perfekte kropper, slik kropp som Jesus fikk etter Han stod opp fra det døde. Ja han var 3 dager i dødsrikter og forkynte sin seier over døde - for alle sjelene der - for håpe flest mulig sa ja til Hans glade budskap.
  15. Bibelen er svært konkret. I trengselstiden skal det dø 1/3 av jordens befolking i 2 omganger, det hud og øyner skal etse bort på mennesker og dyr (kjemiske atomvåpen selvsagt). Til sammen skal minst halvparten av verdensbefolkning dø i krig og katastrofer forøvrig i løpet av noen ytterst få trengselsår før Jesus kommer tilbake og kutter hodet av anti-krist i Armageddon krigen.
  16. Feil. Dommedag kommer ikke før etter tusenårsriket. Det er altså 1000 år til dommedag, altså 1000 år fra Jesus kommer tilbake.
  17. Nei. Så absolutt ikke. Den oppfordrer sterkt om å følge med i tiden. Den sier derimot at ingen vet uken eller dagen på opprykkelsen eller Jesus gjenkomst, kun Faderen i himmelen. Derimot står det ingenting om at en ikke kan finne ut året, ja selv måneden. Bibelen oppforder sterkt å være våkne og følge med, så en ikke sovner inn og går fortapt. Jesus selv ramser opp alle tingene som skal skje rett før Han kommer tilbake. Og alle tingene skjer i høyeste grad. Også det at jødene skulle få igjen landet sitt Israel etter å vært på flykt i hele verden, og at den generasjon som får oppleve det ikke skal dø ut før Han kommer tilbake.
  18. Jeg har ikke økonomisk, politisk eller millitært skjult agenda. Har du bevis? Dette er seriøst og det er absolutt reelt utifra Bibelsk profetier og utrekningen er logisk og stemmer gjerne, men det må brukes litt tid på å studere den for at en ser at det faktisk ikke er tull, hver eneste puslebit i Guds kalender her kan synes å stemme faktisk. Selv om det er flere Bibel teorier om denne endetieden, som jeg har fulgt i 35 år, så er denne teorien her svært interesssant - siden alle puslebitene til nå ser ut til å passe perfekt og det er jaggu hundrevis om ikke tusenvis av biter i dette puslespillet - så da blir det for dumt å avfeie det som vrøvl, når bitene ser ut til å passe perfekt i alle kanter og retninger. Vi må være svært verdifulle for evigheten, siden alt det kjempes om er oss.
  19. Det står faktisk at Gud angret på at Han skapte oss. Uansett, hvilken side satser du å komme på, når Gud engang for alle skal adskille det gode og det onde, fordi Han orker ikke mer av denne salige blandingen av godt og vondt i denne verden, Han ser det best å adskille det gode og det onde engang for all evighet. Såvidt jeg kan se, får en kun velge 1 gang.. Kanskje det er brutalt, hvem vet, Gud vet, Han er rettferdig sier Han. Vi er bare noen ynkelige skapninger av kjøtt og blod, hvorfor skal vi spytte på Gud, den hellige ånde, vår far i himmelen og Messias - alle med sine unike egenskaper - faderen lager planen, den hellige ånde administrerer planen og Messias utfører planen.
  20. Dr.Robert Mawire forklarer klart og enkelt regnestykket på når Jesus kommer tilbake, år 2026. Bibelen sier klart og enkelt at det skal være 3 1/2 år med stor trengsel på jorden før Jesus kommer tilbake. Dermed vil trengselstiden over jorden begynne i første halvdel av år 2023, også kalt som Jakobs trøbbel, anti-krist perioden. Ut av en enorm global forvirring og krig på jorden kommer antikrist opp av asken som den falske Messias, han er sønn av Satan kledd i menneskedrakt, en djevelsk demon, ett beist, kanskje han kommer som ett romvesen, hvem vet, og påstar han har skapt jorden og alt og alle mennesker blir helt betatt og forført og lurt av denne nye verdenslederen, det hele skal ende katastrofalt totalt, til slutt kommer Jesus i 2026 og slår hodet av han. Bibelsk utrekning forklaring
  21. Viss vi leser i Bibelen kan vi anta at 3.verdenskrig faktisk vil starte i 2023, og ut av asken kommer anti-krist, alt i 2023. Deretter 3 1/2 år med anti-krist nye verdensorden rike frem til år 2026 hvor Jesus kommer tilbake til Jerusalem og vinner Armageddon krigen og oppretter fredsriket på jord.. Står at trengselstiden er på 7 år, men det første 3 1/2 årene er allerede brukt opp på Jesus sin tid frem til Han ble korsfestet. Dermed er det 3 1/2 år igjen, som Bibelsk utrekning tilsier vil begynne i år 2023. Se 2 minutter video som forklarer hvorfor her: 3.verdenskrig starter i år 2023 sier Bibelen
×
×
  • Opprett ny...