Gå til innhold

Angel Dust

Medlemmer
  • Innlegg

    114
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Angel Dust

  1. Hmm.. :)

     

    Jeg booter den virtuelle maskinen med en slik recovery plate og ved hjelp av den velger jeg hvilket image som skal gjenoprettes og det går fint. Helt til den er ferdig og Windows 7 starter opp, da får jeg feilmelding og blåskjerm.

     

    Lurer da også på om det lar seg gjøre å starte med en ren Windows 7 installasjon virtuelt og legge inn det jeg trenger, for så å lage et image som jeg leser tilbake på en fysisk maskin. Eller om jeg vil få samme problem da?

  2. Har laget en liten VBA-kode som spinner gjennom en rapport og sender til 130 forskjellige mail-adresser. For å slippe å trykke Tillatt for hver mail som sendes kjøpte jeg en liten sak som skulle fikse dette, men fikk det ikke til.

     

    Når jeg nå starter opp Access (flyttet til annen pc) får jeg melding om at det er en brutt referanse til et par dll-filer. Noen som kan hjelpe meg å finne frem til hvor man deaktiverer dette for godt?

  3. I mai tok jeg image av maskinen min etter ren installasjon av Windows 7 samt alle programmer jeg trenger. Så fikk jeg nå den lysende ideen å gjenopprette denne imagen i et virtuelt miljø (VMware workstation) for å gjøre noen oppdatering på imaget før jeg så legger det inn på maskinen min, og kanskje også på laptop (det gikk fint sist selv om hardware er helt forskjellig).

     

    Men, når jeg har gjenopprettet image vil ikke Windows starte, og greier heller ikke å fikse med windows-platen.

     

    Hva kan årsaken til dette være?

     

    Hadde jo tenkt å ha en virtuell maskin for hver virkelig maskin for å kunne holde image oppdatert til enhver tid, men det lar seg kanskje ikke gjøre?

  4. Har laget en kobling i Excel mot en spørring/query i Access. Problemet er at tallene som ligger i Access ikke lenger er tall når de kommer opp i Excel, om jeg prøver å summere så går ikke det fordi det er noe med formateringen. Jeg har satt feltet til format Tall i Access, men fortsatt problem.

     

    Ser at når jeg i Excel går i en slik celle og trykker F2 og Enter så blir det gjort om til tall.

     

    Noen som kan hjelpe meg her?

  5. Årsak funnet; hvert element i slettede elementer har en Endret-dato, det er denne datoen som er utgangspunkt for arkivering. Denne datoen var 11.02.2010 på de fleste elementer, antakelig fordi jeg da måtte gjenopprette hele mappen.

     

    En manuell løsning skal visstnok være å eksportere med noen dato-filter på mottatt-feltet. Tester dette nå.

  6. Jeg tror jeg har funnet problemet:

    Skjemaet var laget på grunnlag av en spørring. Så var det i ettertid lagt til nye felter og kobling mot andre tabeller som var manuelt "dratt" inn i skjemaet fra "Legg til eksisternede felt"-listen. Disse feltene var da ikke tilgjengelig i spørringen som var grunnlaget for skjemaet, det så jeg når jeg høyreklikket på et av feltene i ovennevte liste og "Rediger postliste". Så når jeg la til feltene i postlisten gikk det fint.

  7. Nå har jeg levert tilbake disken og byttet til Lacie så får ikke testet dette enda (kjøper sikkert en til og kan teste da).

     

    Jeg prøvde imdlertid det du skriver, bortsett fra Safe remove, men da jeg koblet til den andre tolket han den som om den hadde bokstad W.

×
×
  • Opprett ny...