Gå til innhold

Artorp

Medlemmer
  • Innlegg

    292
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Artorp

  1. Stemmer L R, jeg gjorde for dårlig jobb med å sjekke brukeranmeldelser og ble litt paff av at 85 % av reviews klager på dårlig eller manglende produkt. Om jeg mottar batteriet kan det jo svikte etter noen måneder etter anmeldelsene å dømme og ønsket derfor å være litt frampå med å avbestille. Jeg har bestilt samme batteri (trenger det snart og ønsker ikke å vente på et batteri som kanskje er defekt) fra Amazon fra et annet selskap som er basert i Hong Kong, men det stoler jeg på siden selgeren har gode anmeldelser og jeg har refundert via Amazon før uten problemer eller ekstrakostnader.

    Tror jeg bare venter på at batteriet kommer (eller ikke), og så sjekker om det fungerer før jeg tar saken videre. Så får jeg bare være mer påpasselig på hvor jeg kjøper fra i fremtiden.

    • Liker 1
  2. Hei 🙂

    Batteriet til den gamle Acer-laptoppen min ble brukt opp og jeg googlet litt og fant nettsiden acerlaptopbattery.co.uk som hadde samme type og virket å være UK basert. Jeg bestilte ukritisk med kredittkort via paypal og fikk da en bekreftelse fra på at jeg har kjøpt fra et selskap som heter "Shenzhen Aolisite Electronic Co., Ltd.". Det virket rart så jeg googlet nettsiden og den er operert av et selskap basert i Hong Kong og i følge trustpilot er det veldig mange som enten ikke får leveransen sin, får feil modell, eller får defekt produkt. Dette gir meg kalde føtter og jeg ønsker derfor å heve kjøpet, og heller kjøpe fra en mer pålitelig selger.

    Jeg kontaktet supporten til nettstedet og ba om å få kansellert ordren. De svarte at det ikke var mulig ettersom produktet var sendt (ifølge postnl tracking status er varen ennå ikke sendt fra varehuset da). De påstod også at dersom jeg ikke plukker opp varen vil den bli destruert av tollen, og at jeg heller skulle kontakte dem igjen når pakken er ankommet for detaljer.

    Jeg mener dette er urimelig og jeg ønsker ikke å muligens måtte betale toll, sende i retur med sporing, og kanskje betale allverdens returneringsgebyrer. Siden selskapet tydeligvis er basert i Kina er jeg også usikker på hvilke forbrukerrettigheter jeg har.

    Hvilke forbrukerrettigheter har jeg egentlig? Dersom varen ikke dukker opp er vel saken grei og jeg kan sikkert heve kjøpet via kredittselskapet, men hva bør jeg egentlig gjøre om jeg får en pakke som jeg ikke ønsker? Har det noe å si at nettsiden gir inntrykk av å være britisk men egentlig er kinesisk?

  3. RAM skal ikke være noen problem, ditt nåværende hovedkort har maks støtte for DDR3 og det har også din nye.

     

    Kabler og kontakter bør følge med strømforsyningen og kabinettet. Vifter har egne kabler. Strøm til viftene kobler du til hovedkortet eller direkte til strømforsyningen.

     

    Vær obs på at du ikke kan ha montert den ekstra harddisk-stativet i kabinettet, ellers vil du ikke ha plass til grafikkortet:

     

    Cooler Master Case RC-344-KKN2 Maximum Compatibility:

    VGA card length:
    250mm / 9.8 inch (with the 2nd HDD cage)
    363mm / 14.3 inch (without the 2nd HDD cage)

     

    GTX 970 er 269mm i lengden.

     

    Er ingen problem å bygge selv, bruk youtube/google flittig. Et par tips:

    • Ikke prøv å tvinge noe på plass med unødig kraft
    • Noen strømkabler fra PSU ser bedre ut om du sender de bak kabinettveggen som hovedkortet er festet i isteden for foran grafikkortet.
    • Ikke smør thermal paste utover CPUen, plasser en dråpe i midten og plasser kjøleren over, den vil selv spre gørret jevn over. Se: https://www.youtube.com/watch?v=-hNgFNH7zhQ

     

  4. Må jammen si at å øke vanskelighetsgraden virkelig øker utfordringen med å overleve bølgene med roboter. Har spillt en del MannUp-mode og der gjelder det ikke bare å være god på å sikte, men man må ha rett klassekomposisjon og samarbeide for å overleve. Det hente ofte at vi tapte fordi vi valgte å fokusere ned tanker mens giganter vandret forbi. Dersom en vennegjeng sitter med MvM og ønsker utfordring anbefaler jeg at dere øker vanskelighetsgraden (er mulig å stemme på det, stem på å bytte bane så vil man kunne stemme på vanskelighetsgrad), eller rett og slett prøve MannUp. Har dere ikke full lobby har man større sjanser for å møte på kompetente der, så vidt jeg har erfart, men igjen er det ærlig talt unødvendig å betale for å få låst opp de vanskeligere bølgene.

  5. som en dude i comments-seksjonen på videoen sa, så sier scout i videoen "hes not here is he"

     

    Scout sier faktisk "He's not here, is she?" ifølge undertekstene levert av Valve. ;)

     

    Er glad Valve ikke avslørte noe, en stor del av sjarmen bak pyromanen er at man ikke vet hva som skjuler seg bak masken. Tanker om de nye våpnene? De var heldigvis relativt billig å crafte, så har fått litt tid til å leke rundt med dem.

     

    Baby Face's Blaster: Trodde opprinnelig at å ofre hopping skulle resultere i at denne var søppel, men etter litt testing viser det seg at det er overraskende enkelt å komme opp i fart og da går det lett å unngå skudd uten å trenge å hoppe. Største irritasjon er rett og slett at den er veldig svak, tror den meatshotter på rundt 70 damage, og det krever derfor mer arbeid for å ta ned heavies osv. Ikke kan man hoppe heller, så som regel blir det en hit-and-run våpen. Har hatt ett par gode backcaps takket være denne da.

     

    Pretty Boy's Pocket Pistol: Går fint med Blaster'n for å unngå fall-damage slik at man ikke behøver å hoppe. Man blir betydelig mye svakere mot pyros, men har ikke sett det som et stort problem, prøver som regel å unngå å komme i nærhet av pyros. Det mest spennende imo er +15 hp, som gir en betydelig fordel. Den føles nokså svak i forhold til pistolen, men blir nok å bruke denne om ikke annet på grunn av den ekstra helseboosten.

     

    The Hitman's Heatmaker: Veldig greit våpen, føles som en fikset versjon av Bazaar. Man kan fortsatt insta-drepe lette klasser, og reduksjonen på bodyshots gjelder bare når man er scoped, så 200 hps soldater kan fortsatt tas ned med en headshot + noscope. Som regel er de skadet fra før av, så har ikke merket så mye til nettopp det. Focus virker litt glorete, gir traces ala machina som gjør det veldig åpenbar at en sniper sikter på deg. Lyden er digg da, og gjør det kanskje vanskeligere å bli obs på at det er en sniper i nærheten som skyter. "Headshot kills cause decapitation" er grunn nok til å velge denne. :D

     

    The Cleaner's Carbine: Som selv-preserverende våpen er denne nokså søppel, som regel kommer du bare i nærkontakt med en annen fiende, og da hjelper ikke crits-on-death særlig. Bytter lett ut denne med jarate eller smg. Fungerer kanskje bedre på frontlinjen med huntsman.

     

    The Beggar's Bazooka: Spamvåpen, rett og slett. Beste strategi er å fylle på raketter og så sikte løpet i fiendens generelle retning, og håpe at noen raketter treffer. Airshots er ute av vinduet, og om man ikke har pre-loaded raketter kan man fort dø om man blir tatt på senga. Man bruker raskt opp alle rakettene om man konstant fyrer av tre om gangen, så hjelper å holde seg i bevegelse og plukke opp våpen. Veldig morro å bruke, men savnet fort presisjonen til stock RL. Går greit å raketthoppe med, fullførte de to første stegene av jump_adventure uten problemer.

     

    The Scorch Shot: Veldig middelmådig flaregun. Særdeles svak i nærkamp, er best egnet for sjikanering over lange avstander og muligens for å svekke innkommende uber. Er mulig å fjerne stickies med denne, men det har man detonator for som i tillegg har en rekke andre bruksområder. I nærkamp kommer man sterkere ut av det ved å bruke flaregun eller shotgun.

    • Liker 2
  6. ToreBarsk, som augi2323 nevnte fungerer Source Multiplayer Dedicated Server fint for dette formålet. Når serveren har startet kan du legge til bots og sette innstillinger via konsollen. Wikien har flere nyttige kommandoer relatert til dette: http://wiki.teamfortress.com/wiki/Bots

    Du kan vurdere å sette passord med "sv_password" om du vil være sikker på at ingen uvedkommende kommer inn (btw, sv_password og rcon password er to forskjellig ting). Da må man isåfall bruke konsollen in-game for å koble til, ved å skrive "connect xx.xx.xx.xx:yyyyy; password hunter2" der xx.. er ip, yyyyy er port og hunter2 er passordet. Sender deg link til steam-kontoen min, bare å ta kontakt om du lurer på noe annet. Lykke til :)

    • Liker 1
  7. Heisann Occi! Mener jeg la deg til tidligere :)

     

    Som regel (les: alltid) kan det lønne seg å kjøpe ting på markedet istedet for å kjøpe i butikken, der items er overpriset til de grader. The All-Father er en veldig populær misc item, og går nå for 4-6 nøkler på markedet. Merk at nøkler og metall brukes som penger i tf2-markedet. Markedsverdien for nøkler ligger nå rundt 1.40 USD, som tilsvarer rundt 1,1 euro (markedsverdien for nøkler er lavere enn det de kjøpes for i Mann Co store). Går du markedsveien kan det hende du må ut med rundt 5 euro for en All-Father, som er betydelig lavere enn de 10 Euro den koster i MannCo.

     

    Husk også at linken Sangesland viste til bare er pekelinjer på markedsverdien til items, selv om den kan gi et godt estimat. I bunn og grunn har items bare den prisen som spillerne selv tildeler dem, markedet lever sitt eget liv og prisen på items er dynamisk. For eksempel lot den siste oppdateringen til TF2 Frying Pan bli brukt av scout, sniper, pyro, medic og heavy, i tillegg til soldier og demoman som opprinnelig var de eneste som kunne bruke våpnet. Derfor kan vi forvente at prisen på dette våpnet går opp noenlunde, selv om tf2spreadsheet ennå ikke er oppdatert.

     

    Det sagt, så er det også andre faktorer som spiller inn, som for eksempel om et item er blitt gitt som gave, om den kan craftes, byttes, kvaliteten på våpnet (vanlig, vintage, strange osv.) og i enkelte tilfeller kan det være noe spesielt med nettopp "dette" våpnet, som gir det et høyere verdi. Derfor er det vanskelig å avgjøre en items verdi etter et bilde. Det beste er å linke til en side som viser backpack, slik som tf2b.com.

     

    Jeg sjekket backpacken din, og tror nok du ikke har nok til å kunne bytte til deg en All-Father. Begge hattene dine er ikke craftable, og går derfor for mindre. (Også en grunn til at man bør unngå MannCo, hatter kjøpt der går for mindre på markedet). De fleste bruker heller strange våpen enn vintage, så vintage våpen går for opp til 1 reclaimed hver, ofte mindre. Det finnes derimot enkelte vintage våpen som er mer verdt, nemlig de med unormale nivåer. Hvert våpen har sitt eget nivå, f.eks har alle frying pan "Level 5". Enkelte vintage våpen har nivåer som avviker fra normalen, og da selger de gjerne for mer, men det markedet er veldig nisjé. Flare Gun generelt har level 10, men ditt er level 82; så den bør du være ekstra forsiktig med å bytte bort! I beste fall kan man få en refined metal ekstra, men jeg vet ikke om nivå 82 er en særlig attraktivt tall.

     

    Tokens har stort sett like stor verdi som vanlige våpen.

     

    Ellers har du en crate 41, den var verdt noe en stund like etter at den kom ut, men har nå gått ned til vanlig pris. De to stranges går heller ikke for så mye, kanskje 1 refined om du møter rett person.

    • Liker 3
×
×
  • Opprett ny...