Gå til innhold

kaninkoker

Medlemmer
  • Innlegg

    304
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kaninkoker

  1. ikke dumt. Har eid et par 770 pro, men solgte de etter et år. Flott hodetelefon, men syns personlig at bassen ble en smule overkill. Greia er at jeg eier oxo hd25 som er en slags crossover til DJ bruk og trening. mulig kjøp av momentum da blir litt mye, selv om de er større og gir et bedre lydbilde. Men må si X1 frister, hørt mye bra om de.

  2. Hallois. Sliter litt med valg av hodetelefoner her. Valget står mellom Momentum eller philips fidelio X1(eller andre så klart). Er ute etter et par lekne og dynamiske hodetelefoner i prisklassen 2-3000 kr. for referanselytting bruker jeg q701 m dacmagic og en liten hodetelefonforsterker, men enkelte sjangere kan føles litt "flate" Noen tips?? :)

  3. Vel, det kommer litt Ann på hva du skal ha den til tenker jeg. Ved større systemer er vel en dyrere og kraftigere dac det rette valget, men når det er sagt syns jeg den lille dragonflyen gjør en glimrende jobb! Testet den ut både med mine Akg q701 som er ganske kravstore og opp mot et større system. For akg'ene ble jeg veldig overasket over hvor mye den løftet lydbildet, men merket at en separat hodetelefonforsterker og var på sin plass. Selv når jeg brukte den til et større høytsllersystem hørte jeg også stor forskjell.

     

    Hvis jeg skal sammenligne den med en annen dac jeg har for stasjonært bruk som er ca like dyr (cambridge dacmagic) er det ikke mye. Så ja, selv om den er såpass liten er det mye trøkk i den vil jeg si!

     

    Personlig kjører jeg den sammen med en fiio e11 for å få litt Extra trøkk med tanke på hodetelefoner med høy inpedans eller liknende. Det fungerer veldig bra.

     

    Skal jeg konkludere så vil definitivt anbefale dragonflyen. Med tanke på omtale har den vunnet noen priser for årets audioprodukt osv og hvis den ikke faller i smak kommer det med en garatiseddel. Passer perfekt til portabelt bruk, men hadde nok vurdert en liten hodetelefonforsterker i tillegg for å litt Extra 'punch' til tungdrevende hodetelefoner. Og ja, den Jan måle seg med større og dyrere dacer i mine øyne. :) Go and Get it!

  4. Om du skal bruke 2000 kroner på en amp/dac, så forslår jeg heller en combo med O2/Odac, som du får til omtrent samme prisen.

     

    For portabelt bruk så er dragonflyen helt glimrende. Utrolig kjekk sak ved bruk av laptop eller liknende, hvis man er ute etter bedre lyd på en veldig enkel og praktisk måte. Designet er det heller ikke noe å si på. hvis du skal ha et mer stasjonert oppsett til rundt 2000 ville jeg sett på kombinasjonen fiiO E9/E7 som også skal være veldig bra. ;)

  5. Hmm.. Jeg er redd jeg syntes det var litt for mange hindringer for øyeblikket, selv om resultatet sikkert hadde blitt ordentlig bra..! Men, utsolgt, masse styringer med å tilpasse til øret selv, sendinger frem og tilbake, og ingen volumknapp/mikrofon som bonus gjorde at jeg mistet litt lysten.. Beklager! :( Men, tusen takk for forslaget!

     

    Andre forslag? :)

     

    Hvorfor ikke bare kline til med de noe dyrere Shure SE530? Slitesterke, avtagbar kabel og fantastisk lyd! Er en stolt eier av et par selv, og angrer ikke en sekund. Go for it, ;)

  6. Kjøpt i det siste :

     

    The chemical Brothers - Further

     

    Groove Armada - Black Ligth

     

    Cder jeg Har fått :

     

    Røyksopp - Melody A.M

     

    Basement Jaxx - Remedy

     

    The chemical Brothers - Surrender

     

    Faithless - Insomnia ( single)

     

     

    Det Var noen cd'er og flere skal det bli! (LP'er også) :)

  7. Hei!

     

    Jeg skal kjøpe to skjermer til spilling og generell bruk. Jeg har ikke tenkt å svi av alt for mange gullmynter på dette, så jeg håper dere kan hjelpe meg å finne to skjermer i 1000-kroners klassen.Kan gå litt over budsjett.

     

    Alt fra 22-27"

     

    Håper noen kan hjelpe meg:)

  8. Ja, jeg ville kalle de byttbare. Har ikke hørt de, men kjenner bose sounden. Ikke noe særlig å skyte av bortsett fra støreduksjonen på norn av de dyrere modellene.

     

    Når det kommer til evt hva du skal bytte dem til kommer det jo ann på om du skal bruke dem portabelt, eller som stasjonære hodetelefoner.

     

    Kan legge ved noen jeg syns er verdt å skjekke ut, alle under 2000 ca som er portable

     

    Sennheiser HD25-I-II 1300,-

    Beyerdynamic DT 1350 2000,-

    Audio-Technica M 50 1300,-

    V-Moda M80 1500,-

     

    Alle tre hodetelefonene er meget gode, men de leverer jo forskjellige lydsignaturer så det kommer vel ann på hva du vil ta deg råd til, og hva salgs lyd du foretrekker. Simple as that.

     

    Stasjonære hodetelefoner (Full-Size)

     

    Beyerdynamic DT 770 1400,-

     

    Når de lommer til disse store hodetelefonene setter de gjerne pris på en forsterker eller en såkalt DAC. Gjelder forsovet de portable også, men ikke så mye.

  9. Ble visst en audiofil jul i år gitt! Q701 på meg, kan ikke slutte å smile fordi disse låter jo helt fantastisk, mer dynamikk enn k701 men ikke for mye av det gode til forskjell fra dt770. Nå trenger jeg bare en amp så blir det saker. Darkvoice 3322 m q701 en god kombo? Og btw, hvis jeg bytter ut de orginsle kablene med silver dragon fra moon.... Noe forskjell? Rent kosmetisk syns jeg de ser helt råe ut, men er det verdt prisen?

  10. Takk for svar! Må presisere at jeg var litt uklar i forhold til beskrivelsen av situasjonen.

     

    PCen ble kjøpt for 4 måneder siden så dermed har ikke reklamasjonstiden utløpt.

     

    Ikke nødvendigvis. Om det er en produksjonsfeil vil som regel produsent få flere henvendelser og du vil kunne finne flere med samme problem på samme modell. Dersom du ikke finner flere med samme problem er det sannsynlig, men ikke garantert, at feilen skyldes feil bruk, og da får du ikke dekket reparasjon i henhold til forbrukerkjøpsloven.

     

    Jeg må pressisere at problemet ikke oppstod før i oktober da jeg allerede hadde brukt pcen i ca 3 måndeder. Jeg har lest på nettet, og har ikke funnet noen med sammen problemet. Noe som er verdt å nevne er at modellen som jeg kjøpte (ASUS k53SV) var helt ny og dermed er det vel færre som har den?

     

    En annen ting er at jeg ikke har sendt den inn fordi jeg fikk den til å lade ved sette inn laderen i en spesiell vinkel. Er det mulig at ved å sette den inn i denne vinkelen at jeg har foråsaket skaden selv? Selv ser jeg ikke på dette som veldig sannsynlig. Kan noen presisere hva som er forskjellen mellom reklamasjon og garanti hehe?

     

    De første 6 mnd er bevisbyrden ved reklamasjon hos selger. Etterpå hos kjøper.

     

    Du har krav på å få feilen utbedret, bare pass på å poengtere at du har hatt problemer med ladding siden dag én.

     

    De kan da forsøke å reparere feilen, og hvis de ikke klarer det på 2 forsøk (dvs samme feil 3 ganger på rad) kan du kreve omlevering (helt ny PC) eller pengene tilbake. Husk å ta backup hvis du har noe viktig på maskinen.

     

    De kan selvsagt gi deg ny PC med en gang, eller tilby deg en ny alternativ modell som er tilsvarende god som den du har problemer med.

     

    Jeg har IKKE hatt problemer med ladingen siden dag 1, dette startet i oktober, før dette har jeg altså ikke hatt noen problemer. Men som sagt så skjønner jeg ikke hvordan jeg skal ha foråsaket feilen? Om det hadde vært problemer siden dag 1 ville dette øket sannsynligheten for å få dekket skaden? Men samtidig ville det virket litt usannsynlig hvis jeg valgte å vente så lenge med å sende den inn. Om jeg sender den inn for produksjonsfeil så er dette en ting, men garantien gjelder jo enda uansett, og hva med reklamasjon? Lurer på dette fordi jeg ønsker å vite hva som er mest gunstig for meg i forhold til min situasjon.

×
×
  • Opprett ny...