Jump to content

LogouT

Medlemmer
 • Content Count

  123
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Heisann! Sitter og kikker på nye laptoper, og har funnet fram tre mulige alternativer. Jeg er imidlertid svært åpen for andre alternativer med lignende spesifikasjoner. Bruken er nettsurfing, office, filmtitting og gaming av lettere spill (WoW og lignende). Her er alternativene: Asus: http://www.mpx.no/k/ki.aspx?sku=610091#extra HP: http://www.mpx.no/k/ki.aspx?sku=610750#extra TimelineX 5820TG: http://www.elkjop.no/product/data/barbar-pc/ASLXPTN02288/acer-timelinex-5820tg-15-6-barbar-pc 5742G: http://www.mpx.no/k/ki.aspx?sku=619164#extra (6GB-versjonen ser av en eller annen grunn ut til å koste det samme). Hvordan er disse opp mot hverandre? Timelinen er jo noe dyrere, men skal visstnok ha en del bedre batteritid? Har imidlertid lest at 14"-versjonen ikke kan bruke skjermkortet (Radeon 5650) uten å være tilkoblet strøm? Gjelder dette også 15"-versjonen? Det er jo i så fall en mulig deal breaker... Tips og vurderinger mottas med takk.
 2. Etter litt mer ettertanke tror jeg det blir en Acer Timeline. http://www.elkjop.no/product/data/barbar-pc/ASLXPTN02288/acer-timelinex-5820tg-15-6-barbar-pc Regner med den kjører vel så godt?
 3. Ja, det er det jeg sitter og vurderer... Men den jeg har hatt til nå har jeg tatt med meg relativt sjeldent, så jeg tenkte det kunne vært digg med litt stor skjerm til filmtitting og spilling. Men det er kanskje unødvendig?
 4. Hei! Jeg er på jakt etter ny laptop, i prisklassen 5-7000. Planen er å bruke den til nettsurfing, Office osv. - men også filmtitting og litt spilling (da lettere spill som WoW og lignende). Turer utenfor huset med laptopen vil være relativt sporadiske, og dermed vurderer jeg å gå for en 17", med mindre noen skulle ha store innvendinger. 15" er imidlertid også aktuelt. Har kikket litt rundt i tilbudsjungelen, men tenkte det var muligheter for gode tips herfra. Så langt har jeg blitt interessert i denne: http://www.lefdal.com/product/data/barbar-pc/PADV74137SO/hp-pavilion-dv7-4137 Synspunkter på den overnevnte? Andre gode/bedre alternativer? Tips mottas med takk.
 5. Takk for veldig informativt innlegg! Da har jeg oversikten.
 6. Heisann! Jeg har nylig kjøpt meg en Huawei U8230, som leveres med Android 2.1. Så langt fungerer alt greit, bortsett fra en ting. Jeg får ikke aktivert mobilt nettverk uten å aktivere dataroaming. Slik jeg har forstått det, er dette en funksjon som fort kan bli kostbar, spesielt siden jeg ikke har et abonnement med fastpris på datatrafikk (One Call Faktura). Når jeg går inn på Innstillinger -> Trådløst og nettverk -> Mobile nettverk får jeg opp NWN Internet under Navn på aksesspunkt, altså Network Norway, og Telenor 3G under nettoperatører. Med andre ord ser alt ut til å stemme. Jeg har også muligheten til å "aktivere mobildata som alltid er på", men det ser ikke ut til å gjøre noen forskjell fra eller til. Så, som nevnt innledningsvis er jeg nødt til å aktivere dataroaming for å kunne bruke internett når jeg ikke har tilgang på trådløst nettverk. Uten å gjøre dette, får jeg ikke tilgang til verken 3G eller Edge. Spørsmålet er: Finnes det en måte å gjøre dette på så jeg slipper å ha dataroamingen aktivert? Og hvis ikke, hvor kostbart blir det egentlig å ha dataroamingen aktivert?
 7. Nei, har ikke fått ordrebekreftelse på mail enda. Hvor lang tid skal det ta, cirka?
 8. Bestilte en Dell Vostro 1510 nå, Kimare. Fikk også byttet ut skjermen med harddisken, uten mellomlegg i prisen. Riktignok fikk jeg oppgitt en totalsum på rundt 5500,-, husker ikke den nøyaktige summen. Hva kan det komme av at min er billigere enn tilbudet du fikk oppgitt? Så vidt jeg kan se har jeg akkurat de samme spesifikasjonene ... Kan være at han oppga prisen inkludert mva, men uten frakt. Kjenner du til fraktkostnadene?
 9. Har du fått maskinen nå, Kimare? Den virker interessant. Har skjønt det slik at det er mulig å få den levert med XP? Det gjør i tilfelle maskinen enda mer fristende ...
 10. Jeg håper ikke du har rett, dicktator. Hvilken oppgave tenkte du på i 2MZ? Hadde også den eksamenen. Læreren min sendte klage til fylkesmannen i dag, forresten. Venter i spenning på utviklingen.
 11. Nei, det har vel aldri vært diskutert hvorvidt cos^2 x er en gyldig funksjon eller ikke. Men som Phantom_Lord påpeker er det snakk om en oppgave som er helt utenfor 3MZ-pensum. Dessuten er det faktum at kun noen har fått beskjed om at dette er en trykkfeil grunn nok til at oppgaven skal strykes.
 12. Jeg vet ikke, men jeg skulle forvente det. Har ikke fått fatt i faglærer enda, men skal prate med ham snarest. Korstog til Stortinget, anyone?
 13. Jeg hadde også denne eksamenen i dag. Gikk stort sett greit på 1, 3, 4 og 5. Toeren gikk ikke i det hele tatt - og det var ingen som kom inn til oss og fortalte oss om feilen. Jeg spurte til og med eksamensvaktene om de kunne spørre faglærer om det var trykkfeil, men de var ikke akkurat særlig behjelpelige. Men at det var feil i oppgaven er jo en gledelig overaskelse. Såfremt den blir kuttet, selvfølgelig.
 14. Når alt kommer til alt, dreier det seg ikke om penger, status eller skjønnhet, men om hvem som har de mest blankpolerte bevegelsene. Les mer
×
×
 • Create New...