Gå til innhold

TheBoz

Medlemmer
  • Innlegg

    1 547
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TheBoz

  1. sk0yern skrev (22 timer siden):

    En test som ofte kan være grei å starte med er i f.eks Chrome, trykk F12, klikk på network-fanen.
    Forsøk så å besøke en av sidene som laster tregt, og se om det er enkelte elementer som laster tregt, eller ikke laster i det hele tatt.

    Takker for tips. Jeg kjører Firefox men ser at det er samme funksjon der. Skal følge med litt.

  2. Hei!

    Jeg har fiber fra Eidsiva (100/100 Mbit), og har slitt med det noen dager nå. Aldri hatt problemer før. Problemet er at enkelte nettsider i perioder laster tregt, video og audio streaming hakker. Er samme på både Windows 10, ipad og iphone. Har feilsøkt masse, ping er stabil, ikke pakketap (både internt og eksternt), hastighet er som lovet når jeg måler. Router er restartet uten at det ble noe bedre. Er samme problem både med kabel og trådløst. Jeg følger med på båndbredden som blir brukt og er ikke noe tegn til at linjen er overbelastet. Hva kan dette være? Står litt fast her nå, og vet ikke hva mer jeg skal feilsøke på. Har sniffet litt med tcpdump og wireshark, og ikke funnet noe unormalt.

  3. syar2003 skrev (47 minutter siden):

    Du har satt et tvillingsim inn i en enhet som ikke kan håndtere samtaler. Da blir det slik:

    Innk. anrop sendes til begge sim-kort - Ruter kan ikke håndtere tale/samtaler så anropet avvises i enheten - Du får ikke noe anrop på iPhone.

    Problemet er urelatert til hvilken opertør du har. Løsning bruk ett frittstående sim-kort i ruteren (vanlig eller datasim)

    Takk for informasjonen, lærer noe hver dag! Tenkte kanskje tp-link skrapet hadde noen bugs, men da er det nok normalt!

  4. Kjell Olaf Winther skrev (10 minutter siden):

    Ville ikke brukt tvillingsim i router. Jeg har datasim i min router 2 meter fra meg. Din router står 4 km fra deg ??

    Kan tvilling sim gi sånne problemer? Er bare midlertidig så er ikke så mye vits å bestille datatvilling nå, siden det blir rettet fort håper jeg. Men problemer var så rart at jeg ville forstå hva det kom av. 

    Den mobile router står 4 km unna hos min far. Har selv fiber her jeg bor. 

  5. Hei!

    Nettet hos min far er nede (adsl) så har satt opp en tp-link router med sim kort. Det fungerer helt greit, men når den står på kan jeg ikke motta samtaler på min iphone. Kjører hovedkortet i iphonen min og tvillingsim i routeren. Det som skjer er at samtaler kommer inn, ringer ikke men vises i samtaleloggen. Innringeren kommer så til mobilsvar. Å ringe ut og sende meldinger på vanlig måte fungerer. Slår jeg av routeren fungerer alt som normalt. Talkmore abb.

    Hva kan dette være? Bor ca. 4 km unna der routeren står, så er ikke noe lokalt. Jeg er ganske inne i nettverk, men dette problemet skjønner jeg ikke stort av. Talkmore hadde heller ikke noe godt svar.

  6. Er ikke bare strøm som er problemet. Her for noen uker siden gikk hele mobilnettet og store deler av fastnettet ned i hele Ottadalen, det vil si Lom, Skjåk og Vågå. Det var på grunn av en fiber som røk. Her er det ikke ring struktur enda så signalene har ikke alternative veier å gå. Men fiberen ligger vist klar og skal vist bli tatt i bruk i løpet av året. Vi har gjort oss alt for avhengige av mobilnettet!

×
×
  • Opprett ny...