Jump to content

HerOptimus

Medlemmer
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)
 1. endelig remake av Full Throttle har ventet på dette. siden de begynte med remake
 2. Har det oppdatert maniac mansion some du kan spille inne i DOTT de må få oppdatere alls spillene til lucas arts. jeg ønsker meg Full Trottle oppdatert.
 3. Eg må beklage å se att jeg har kjøpt Diablo Hellfire i norge de hadde det i bergen på en av de gode gamle spill butikkene/cd butikkene her. kjøpte og expantion til D2 på samme dagen de kom ut og fikk tskjorte med diablo2 LOD den var sweet
 4. jeg ser bruken til "Metro" med touch skjerm jeg har ikke noe i mot tiles som de har i metro eneste jeg ikke liker er att det tar hele skjermen for å få opp en meny. vist de hadde bare gjort dette her når de kom med windows 8 og jeg tror folk hadde vert fornøyd med desktopen ingen klage på att menyen ikke er bra.
 5. Er helt ening det er den beste kontrollen til nå. mangen som ikke forstod hvoran du skulle holde kontolleren att du faktisk ikke skulle bruke pekefingeren på triggerene bak.
 6. Det beste de hadde gjort med Diablo3 var å gå tilbake til Diablo 1 standarden. der alle klassene kunne bruke alt utstyret eneste som gjorde det vanskliger e for en warrior til å bruke spells var att han ikke kunne få så mye inteligence var og mye gøyere og gå i tristram hele tiden. det som skjer med chapterene er att ett av chapterene er kjedelig feks i D2 der chapter 3 er forferdelig kjedelig. D3 er chapter 2 kjedelig.
 7. Min mening er att Microsoft skulle ha gitt oss ett valg etter hva type maskin du har.. jeg ser fordelen med den nye start menyen men med mitt bruk har jeg ikke brukt den så mye. jeg bruker mer Windows knappen X og iconer på desktopen. det er mye bra i Windows 8 eks er task manager den er fantastiks. "metro" føler jeg att de har glemt att vi har noe som heter multitasking. er vanskelig å åpne start menyen og lese nyheter samtidig for metro tar jo over hele skjermen. sitter du på en 24" skjerm kan du ha mangen programmer oppe ikke bare 2-3. som du har i metro.. jeg har sett vist du har en multi gesture pekeplate er metro mye bedre. vist windows hadde lagt brukerene velge etter hva system og hvordan brukeren jobber ville de hatt ett OS flere hadde vert glad i.
 8. Hmm jeg har en gammel 3dfxcool musmatte, jeg fikk den gratis i 1999 da jeg kjøpte en vifte der. den gjør susen den en fantastisk god musmatte. på denne musmatten har sikkert gåt flere mil. har skiftet flere mus en mus matte.
 9. vist jeg husker riktig i Transport tycoons glansdager i 94,95 hadde jeg 450 milliarder på bok da tiden gikk ut altså etter 100 år. etter det tok jeg alle pengen å investerte i en by da skal jeg si den byen ble stor tilslutt. elsker TTD har spilt de hvert år siden 94 så vist jeg rekner på det er det det spillet jeg har brukt mest tid på ever. WOW tipper jeg er på en andre plass. akkurat nå men kommer vel kansje å bli slått av POC. som og er ett genialt spill.
 10. jeg fikk problemer med SATA driverene mine på 64 bit OSet(Sata driverene funker supert i Vista 64bit.). var litt problemer med 32 bit og men der klarte jeg å få instalert driverene. håper de klarer å få driverene mine å funke på instalasjon for jeg var tenkts å pansjonere IDE diskene mine. uten å skifte maskin vare.
 11. kan jo ikke klage over 1,5 mill solgte spill vell. og vist du ser på hva spill som kom ut i november i fjor var det ikke få store titler. jeg satt hjemme og siklet over hva spille jeg ville ha men ikke kunne kjøpe alle:(
 12. Er ingen av de gode, gamle som jobber der lengre så tror faktisk jeg heller foretrekker at de lager SW-spill. Det de KUNNE gjort er å la andre selskaper(som Telltale Games, eller selskapet til Tim Schafer) lage Full Throttle, DoTT eller Monkey Island-oppfølgere også kan Lucas Arts gi det ut. Elns. De som har laget dette: http://www.dagbladet.no/art/spill/pc-spill/3492443/ kunne feks. fått lov til å lage det. Det er veteraner fra Lucas Arts og Sierra blant annet som står bak. Ser fantastisk ut! dette er det spillet jeg gleder meg til i år. har faktisk ventet på dette spillet i flere år nå. men er faktisk ingen norske butikker som har forhånds bestilling på dette spillet. no jeg synest er rart siden spillet kommer i slutten av månden
 13. Jeg kan faktisk ikke kjønne hvorfor lucasarts prøver seg på noe annet enn star wars. jeg husker når de skulle komme ut med Full trottle 2 og hadde begynt med Sam & max. så kanselerte de begge spillene for å da komme ut med 2 spill som ikke solgte noe i det heletatt. grunnen de kanselerte full trottle og sam & max var fordi de ikke trodde de spillene skulle håve inn mye penger. og satset på spill som var som alle andre spill på markedet som ikke tjente penger i det hele tatt. mener att lucas arts skal gå tilbake til gamle dager og satse på adventure spill. de har jo jævla mangen gode spill tittler der som de sitter å ruger på. jeg såg en video av dette spillet og jeg tenkte hva fanen er det de holder på med. ikke rart att de holder på å legge ned hele spill greien.
×
×
 • Create New...