Gå til innhold

gutteenn

Medlemmer
  • Innlegg

    40
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av gutteenn

  1. Hei! Er i ferd med å kjøpe nye stativhøyttalere. Litt info først:

    Stue: ca. 25 kvm
    Forsterker: Rotel RA-06
    Type musikk: Mye forskjellig, men stort sett rolig musikk med behov for klar lyd. Eksempler på noen av mine favoritter er; Leonard Cohen, Otis Redding, Simon & Garfunkel, Thåstrøm, Madrugada osv.
    PS! Jeg spiller med platespiller! (Pro-ject Debut Carbon DC)

     

    Jeg har sett på disse:
    - System Audio Aura 1

    - B&W 686

    - Q Acoustics Concept 20

     

    Alle disse ligger på rundt samme pris. Hva ville dere valgt for meg? Jeg må i ulike butikker for å hørre de, så det er litt vanskelig å sammenligne av den grunn av hver butikk har ulikt lytterom, samt ulik forsterker.

    Jeg har vurdert å kjøpe brukt, men er litt redd for dette.

  2. Hei! Jeg har kjøpt meg en liten leilighet på 68 kvm, og tenker da å kjøpe nye høyttalere og platespiller. Kan jeg få ett greit sett for 10 000 kr? Jeg vil ha litt små høyttalere, da jeg ikke liker mange av disse svære gulvstående høyttalerne. Jeg vil også koble høyttalerne til TV-en. Jeg gikk til Soundgarden med det samme spørsmålet. Butikkarbeideren på Soundgarden anbefalte da at jeg kjøpte ett par med aktive høyttalere til platespilleren. Hva synes dere om dette? Dette er hva han satt sammen for meg da:

    Høyttalere: http://www.soundgarden.no/hoyttaler/tradlos/system-audio-saxo-1-active-tradlos-hoyttaler-sort-hoyglans.html

     

    Platespiller: http://www.soundgarden.no/stereo/platespiller/pro-ject-debut-carbon-dc-platespiller-sort.html

     

    RIAA-trinn: http://www.soundgarden.no/pro-ject-phono-box-ii-sort.html


    Jeg hørte på det i butikken, og var svært fornøyd med lyden, men vil dette være "mest lyd" for pengene? Noen synspunkt? Jeg er selv ganske grønn på dette.

  3. Mine foreldre har en Volvo med 1,6 motor, som er mye sprekere en min, så tenkte at det kanskje var likedan med Honda eller Subaru. Eg kjører ca. 16 000 i året, dette går på for det meste på turer fra 2-4 mil til jobb osv. Men uansett så har eg funnet bil nå! Den har ikke firehjulstrekk, men eg er nesten forelsket. Det er en Mazda 6 2003-modell. Prøvekjørte den og ble helt hekta. Den er nydelig å se på, den har go plass, har mye komfort, er driftsikker, og jevnt over likte eg den bare veldig bra!

  4. Eg kjører for øyeblikket en 2000-modell Mazda 323F, Bilen har stive fjøringer, noe som gir et snev av sportslig kjørekomfort, men ellers er eg ikke veldig fornøyd med bilen. Er misfornøyd med girkassen, den er trang og ikke spesielt behagelig å anvende. Har prøvd andre av samme type, alle er like. Bilen er også veldig treig, noe som nesten sier seg selv når det ligger en 1,5 under panseret.

     

    Eg ønsker å kjøpe en "ny". Da tenker eg en 2001-2003-modell cirka. Vi har hytte på fjellet, eg har derfor sett litt på Honda HRV 1,6 og Subaru 1,6 og 2,0, som begge er firhjulstrekkere. Mine hovedkriterier vil være at bilen er god å kjøre på vinteren, det skal være kjørekomfort, den skal ikke sluke så alt for mye bensin(noe eg har hørt rykter om subaru gjør), at den er driftsikker er også selvfølgelig viktig(rekner likevel ikke med en såpass gammel bil er feilfri). Interiøret og utsendet på bilen bryr eg meg svært lite om. 1,6 er jo fortsatt en liten motor, men noen som har erfaring med Honda HRV og Subaru Impreza 1,6 og motoren dens? Eg lurer også på om noen har noen har erfaring med disse bilene generelt? Eg kjører sjelden med full bil så har ikke noe bruk for større biler som Honda CRV,

  5. Eg skal kjøpe bruktbil for rundt 50-60 tusen. Mine favoritter etter mye lesing er Mitsubishi Carisma, Mazda 626 og Mazda 323.

     

    Trenger en driftsikker bil uten overraskende store reparasjoner. Vil ha en bil som er behagelig å kjøre, men som det samtidig er kanskje bittelitt futt i.

     

    Har lest at Mazda 626 sin 1.8 liters motor er ganske svak og dårlig, og at bilen er dårlig på glatt føre, noen erfaringer med dette? Liker utsende til bilen og etter hva eg har hørt er den meget driftsikker.

     

    Har ikke hørt noe dårlig om 323, men med en 1.5 liters motor tenker eg at den må være litt svak, eller?

     

    Mitsubishi Carisma vet er egentlig lite om.

     

    For 50-60 tusen har eg sett eg kan få rundt 2000-2002 modeller med ikke så alt for høy kilometer på alle de tre modellene.

     

    Takker for erfaringer, tips eller råd på forhånd!

  6. Er på let etter bil. Liker ikke stasjonsvogner eller småbiler (VW Polo f.eks), og vil ikke ha en bil som er gamlere en 1999, helst ikke gamlere en 2000. Vil heller ikke ha en bil som tar for mye drivstoff, helst ikke en motor med sylindervolum større en 1,8.

     

    Viktigste kriteriene min er at den skal være driftsikker og være behagelig å kjøre. At den kanskje ser litt bra ut er heller ikke negativt, men er mest opptatt over at innsiden skal se bra ut.

     

    Har sett på biler som forskjellige Saab'er, Mazda 323(coupe-versjonen), Honda Accord, Ford Focus og Nissan Primera, mye japansk kan du se. Liker godt tyske biler som Mercedes og Audi, men Mercedes er vel litt over min prisklasse om eg ikke vil ha gamlere bil en 1999-modell. Har blitt frarådd å kjøpe Audi av en bilmekaniker, som mente at Audi'er i denne prisklassen var det mye problem med.

     

    Noen råd?

  7. Skal kjøpe meg bil, til en pris på maks 65 000. Tenker ikke så alt for mye på utsende. Vil ha en bil som er driftsikker og god å kjøre, må også være 4 dører på sidene. Er bare 19 år og har egentlig ikke den store bruken for god plass, men god plass er fortsatt et pluss. Mazda 323 har eg sett på, de liker eg. Noen andre forslag til andre biler? Eller noen med erfaring med Mazda?

  8. Eg får snart lappen og vil kjøpe meg en bil, til toppen 65 000kr. Liker veldig godt Audi A3, Mercedes C- og E-klasse og ford mondeo og focus. Hvor får eg mest for pengene og en mest mulig sikker bil?

     

    Kriteriene mine er:

    Sedan

    diesel er et pluss (men kan også ha bensin)

    Ikke gamlere en 1998

    Driftsikker

    Ikke alt for dyrt med deler

    Ikke alt for tørst på drivstoff, helst ikke mer en 0,8 liter i milen

    Behagelig på veien

    4 dører

     

    Likte denne:

    http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=26486253

    Men den er bakhjulsdrift, har noen erfaring med det? eg er helt uten peil ihvertfall.

  9. Kjæresten min har fått herpes i underliv. Hun var litt sen med å gå til legen så det ble ganske gale. Hun har så vondt at hun er blitt sykemeldt og har fått både tabletter, salve og stikkpiller, som du sikkert kan tenke deg ser det forferdelig ut. Hun sliter med å gjøre det meste, sier det er som å rive opp sting fra et sår bare hun går. Hvor lang tid kan det ta før hun blir bedre? Kan dette være farlig? Er veldig urolig for henne.

     

    Takker for svar på forhånd.

    • Liker 1
  10. Eg trener styrke 5 dager i veka på eit sportssenter. Opplegget mitt er: Mandag: bryst. Tirsdag: rygg. Onsdag: Biceps og triceps. Torsdag: Føtter. Fredag: Skuldre.... Tricepsen blir brugt når jeg trener både bryst og skuldre, og i tillegg kommer den dagen der eg trener den spesielt. Er dette alt for hard trening for tricepsen eller klarer muskelen ristituere etter denne store belastninga hele 3 dager i uka??

×
×
  • Opprett ny...