Jump to content

Xebeche_

Medlemmer
 • Content Count

  58
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja. Men det virket heller ikke. Men nå er alt greit igjen. Må bare finne en god Android OS som jeg kan kjøre samtidig. Brukes til spilling
 2. Jeg reinstallere Windows uten problem for 2 dager siden. Men skulle installere en ekstra os i Chrome som fucket opp alt. Skal installere Windows igjen men nå får jeg en feilmelding jeg ikke kommer ut unna..... Hva gjør jeg nå? SE bildet
 3. Hmm. Prøvd etcher og en annen lignende app på macen. Ser ikke ut som om noen av dem klarer å lage en boot disk. Egentlig ønsker jeg et program hvor man kan lage en boot disk når man er inne på cloudready. Litt håpløst. Ser ut som en venn lager det via sin Pc. Jeg får ikke brukt jobb pc siden den har admin begrensning ikke Mac heller....... Blir litt gal. I tillegg så mistet lexar minnepenn alt Minne. Og et utilitydisk program må installeres noe jeg ikke får gjort på min Pc.... Fffffffff Finnes det et boot program som kan kjøres via browser?
 4. Takk. Og den pennen kan jeg da bruke på Pc etterpå. Tenker på en annen chromebook versjon som phoniz eller kanskje steam os Linux. Anbefaling?
 5. Hvor finner jeg Rufus? Jeg har bare cloudready på denne PC nå. Jeg kommer liksom ingen vei. Men kan jeg lage en via Mac og bruke den på pc?''
 6. Hei. Jeg har hatt problemer med en 2014 modell HP 15aw020no. Notebook. Windows var helt forferdelig treg. Selv om jeg fulgte alle mulige oppskrifter paa nettet. Da bestemte jeg meg for aa installere cloudready chromebook paa pc. Det funket PC gaar som bare F...... Men problemet er at cloudready folger ikke oppsett for playstore.... Da er jeg like langt siden tanken var at ungene kunne spille paa denne pc. For aa installere ny chromebook ios maa jeg inn paa windows igjen, den er jo borte. RECOVERY F11 fungerer ikke paa HP. Men Windows skal jo ligge klar der. JEG maa ha produktnokkel for aa installere windows igjen. Har en jobb PC men jeg faar ikke laget noen installasjonsprogram paa USB stick der fordi den er laast. NOEN TIPS? Kan jeg lage det via MAC? ALTERNATIV er LINUX. Finnes det en ferdig installeringsboot som kan legges inn paa en USB uten aa lage det paa et program som skal lastes ned Tenkte jeg skulle ha inn Phoenix Ios chromebook, den er veldig bra til gaming. Uansett virker Cloudready utmerket, bortsett ifra gaming da.....
 7. De bor en en vanlig enebolig og er antall som en vanlg Norsk familie. Men jeg snakkker også generelt fordi jeg kjenner igjen denne lukta på også andre utlendinger. Lukten har ingen ting med Røyking å gjøre. Hadde det luktet røyk hadde jeg visst det. For den lukta klarer jeg ikke overhodet. Kan nok være en viss form for røkelse eller mat.
 8. Jeg har hørt at mennesker ifra europa lukter melk for de i Asia. Mistenker at lukten jeg snakker om kan være Røkelse.
 9. Nei jeg har ikke sett på det. Har installert ubuntu. Jeg har ikke hatt helt tid til å sette meg inn i den. Men det er alltid litt krøll ved installasjoner osv. Med Krøll mener jeg hazle. Vil ha det så enkelt som mulig. Trolig også litt spilling.
 10. Kan man laste ned spill som er på google play? Feks Pubg Mobile eller Call of Duty Mobile?
 11. Hei aller først. IKKE SVAR PÅ DENNE DERSOM du kommer med rasistiske holdninger. Jeg er ikke RASIST. Bare så det er sagt. KUN SERIØSE SVAR! Min datter har en bestevenn som kommer ifra Midtøsten. Tror det er Syria. Familien er kjempehyggelige høflige ressursterke osv. Alt er helt topp og bra. De er i ferd med å bli godt integrert i Norge. Ordentlige folk. Tror de er muslimer, men det spiller heller ingen rolle for jeg driter i grunnen i det. Jeg tror på Odin....:) Det er en ting jeg har tenkt på, det gjelder forsåvidt ikke bare disse men også andre gjerne ifra Somalia. Når vår datter er på besøk hos dem lukter det veldig spesielt av klærne hennes også håret. en merkelig lukt. Hva er denne lukta? SKjønner ikke hva dette er. Det setter seg inn i klær og de må vaskes eller henges ut for skikkelig lufting. Er det maten? Røkelse eller hva er dette? Samme gjelder ofte Somaliere på fotballlaget til guttungen. Ønsker å vite hva dette er. Hva kan jeg gjøre med det. KUN SERIØSE SVAR!
 12. Hei jeg har en PC som er Jævla treg. Vi har nesten aldri brukt den. Har innstallert Linux på den. og den går 100 ganger fortere. Men brukervennligheten for Linux er ikke spesielt bra for barna. Tenker litt på chromebook. Mener å ha lest at man kan installere chromebook på PC og at dette skal gå mye raskere enn windows. Hater tregheten til windows. Noen som har en seriøs og riktig oppskrift på konvertering uten masse clickbates osv på nettet?
×
×
 • Create New...