Jump to content

nobb

Medlemmer
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Har et tilsvarende problem selv, så jeg har søkt litt rundt og funnet denne her: http://www.multicom.no/DriveLink-Combo-USB3e0-harddisk-adapter-for-2e5-3e5-5e25-IDE-og-SATA-via-USB-3e0-SHARKOON/cat-p/c/p6634328 Denne tror jeg skal ta de fleste harddisker, men er det noen der ute som vet om man kan overføre filene som bilder fra en harddisk til en annen om operativsystemet er installert på disken man skal overføre ifra?
 2. Hei. Jeg har ei datamaskin som er kaputt, vet at hdd fungerer og skulle gjerne reddet bilder som er på den, noen som vet hvordan jeg kan gjøre dette uten å måtte formaterer hdd? har sett på en slik enhet, http://cdon.no/elektronikk/k%c3%b6nig_2.5%27%252f3.5%27_usb_3.0_hdd_docking_station-12248437 er den mulig å bruke? takk for all hjelpen
 3. nobb

  Skal kjøpe playstation 3

  gjør det enkelt! http://www.elkjop.no/product/spill-konsoll/konsoll/PS3GOW3BUN/sony-playstation-3-slim-god-of-war-iii
 4. kan vel ikkje bli bedre grafikk enn det allerede har? Oo
 5. Det er så mange som spiller at det ikke går an å komme seg inn... Jeg klarte det hvertfall ikke igår.
 6. øyet klarer ikke å se mer enn 60fps uansett.
 7. som sagt ja, så er Borderlands ganske vansklig alene, men fy ** hvor gøy det er når man spiller med andre.
 8. da ser jeg fram til å møte deg online =)
 9. uttdyp hvorfor xbox er bedre online enn ps3?
 10. da lure e på ken du har snakka med? altså, jeg har begge konsollene, men jeg spiller ikke på xboxen i hele tatt. jeg vil absolutt kunne påstå at ps3 sin online del er like god som xbox sin og på xbox betaler du. altså, det jeg prøver å si er at det ikke er noe forskjell på online delene til xbox og ps3, det går fin an å invitere venner i gamene på ps3. OM du velger xbox og ikkje kjøper ny maskin blir det faktisk ganske mye penger uansett. trådløst nettverk 600 + gold membeship 500 + harddisk over 1000. altså man bruker over 2000 på ting til xboxen, ps3'en får du for 2700 kr. dessuten om du skal ha en blu ray også blir det 2000 til. altså 4700 Jeg råder deg til å ta ps3, jeg er ingen fanboy, men jeg har begge konsollene og kan dermed ha et litt objektivt syn. Men ettersom xbox også kommer med noen gode spill har jeg den også, så om du har råd til det hadde jeg bare tatt begg, og spilt hipps som happs. Jeg hadde også en test, jeg lastet ned battlefield 1943 til begge konsollene, og det var faktisk best grafikk på ps3. og det med at det tar lang til å komme i en game på ps3 er bare tull, det er masse makkverk på xbox med NAT og firewall, jeg rukte flere timer på å komme online med xboxen, ps3'en var bare å skrive inn wep og ferdig. konklusjon. ps3'en er ei bedre maskin ettersom den har alt du trenger, hdd, blu ray, wifi..
 11. Windows Mobile 6.5 kommer nok ikke før i høst, det er gratis oppgradering på HTC Diamond 2 og HTC Touch Pro 2. Ikke så mange flere modeller så vidt jeg vet.. Men det er jo sannsyneligh at XDA developers får til en gratis oppgradering til 6.5 for andre windows mobile mobiler.. Men det vet jeg ikke da.. tror du det blir gratis for htc touch hd siste versjon?
 12. neppe om det er noe mere enn det som de selv kommer ut med, og nå som 2009 er ute er nok det ingen oppdateringer på 08.
 13. Hei! Jeg vurderer å kjøpe den siste htc hd telefonen, men jeg ser at den er med windows 61, og 6.5 er jo på markedet mener jeg på (?) uansett, er oppgraderingen fra 6.1 til 6.5 gratis? Takk for alle svar.
 14. Å hvordan får jeg det til å fungere? :S det kunne de tatt med i artikkelen
×
×
 • Create New...