Gå til innhold

molnesblakken

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av molnesblakken

  1. I går skulle jeg flashe biosen på mit abit kt7-raid hovedkort.

    jeg fulgte oppskriften steg for steg. jeg skrev komandoen "runme" og trykket enter. Flashingen startet og ett vindu som viste prosessens gang kom på skjermen. Nederst på skjermen stod det at jeg ikke måtte slå av maskinen. Men når vinduet viste at 2/3 av flashingen var over bare sluttet d og skje noe.

    Jeg har ikke turt og slått av maskinen ennå. Er d noe jeg kan gjøre eller er det bare og kjøpe nytt hovedkort?

  2. Jeg var litt upresis. Jeg har ikke tenkt og kjøre raid. men jeg har to fysiske harddisker en ATA-66 og en ATA-100 som jeg ønsker og koble på hovedkortet. Er ide slot 3 og 4 kun for og kjøre Raid? ATA-66 og 100 har vel med hastigheten på harddisken og gjøre? kan en koble en ATA-100 og ATA- 66 på IDE slot 1 og få fullt uttbytte på kapasiteten på ATA-100 disken. Eller kjører IDE 1 og 2 kun ATA-66? Eller kan en koble ATA-100 disken til IDE 3 eller 4 og ATA-66 disken til IDE 1

  3. Har et Abit KT7-Raid hovedkort. Skal koble til en ATA-100 og en ATA-66 harddisk. Hvilke IDE slotter på kortet skal jeg koble til diskene? IDE 1,2,3, eller 4.

    Tidligere har jeg bare hatt en ATA-66 harddisk og den har vært koblet på IDE1. Men jeg har fått forståelsen av at IDE1 og 2 kun er for ATA 66 harddisker.

  4. Hei jeg sliter litt med og få formatert og partisjonert en harddisk selv. Jeg har en hardisk med XP og Win98 fra før. har kjøpt ny harddisk og vil ha installert XP på den og bruke den som master. Jeg prøvde og velge boote fra cd istedet for floppy i bios. jeg hadde bare den nye hardisken tilkoblet når jeg slo på maskinen, men maskinen bootet ikke. win XP stod i cd romen. Er d noen som har noen tips her?

  5. Jeg har en maskin med en 600Mhz Duron prosessor med vifte. Og skal bytte ut prosessoren til en 1,2Ghz Duron prosessor. Jeg vet ikke hva viften jeg har heter, men er det sannsynlig at jeg kan benytte samme viften videre? Hvis ikke, hvilken vifte skal jeg kjøpe, eller hva er det jeg skal se etter ved kjøp av ny vifte?

×
×
  • Opprett ny...