Gå til innhold

lahebo

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av lahebo

  1. OMG! Gidd å henge seg opp i at den ikke har intern minijack. Hvor mange mobiltelefoner er det som har det egentlig. Jeg vet i alle fall bare av én. Å å gi telefonen minus for dette, når ingen Sony Ericsson-telefoner har minijack, synes jeg bare er latterlig. Men så kan jeg jo av erfaring være enig i at Sony Ericsson BURDE vurdere å putte inn en minijack i fremtidige musikktelefoner. Jeg er ikke akkurat veldig glad i den ekstra ledningen jeg må bruke for å kunne plugge i headsettet mitt.

    For å si noe annet. Jeg har nettopp kjøpt denne telefonen, så jeg vil si meg enig i at kameraet er helt idiotisk plassert. :S

  2. Ha.. tror jeg har en anelse hva det er, både i css(+html), javascript, iframe og antagelig ved hjelp av flash kan man legge en usynlig link over en troverdig link. Så når du tror du trykker på noe går du ett helt annet sted, fesk en side med annonser eller kode som prøver å utnytte hull i nettleseren din. Men siden de kaller det Clickjacking går jeg ut ifra at koden kaprer klikket i det du trykker, så url ser riktig ut om du skulle finne på å se ned i statusbaren i nettleseren før du klikker..

     

     

    Jeg håper det ikke er dette, for da er det jo latterlig at de gjør noen stor greie ut av det, og det er jo websidene som må sikre mot dette (ved å ikke tillate brukere å poste tingene over).

    Akkurat samme tenkte jeg. Og da er det klart at "NoScript" hjelper. Du må bare være så smart at du skjønner at du skal sette på blokkering av scripts som default.

×
×
  • Opprett ny...