Gå til innhold

swahili

Medlemmer
  • Innlegg

    369
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av swahili

  1. Morten21 skrev 26. september 2011 - 13:22:

    Se på det sånn her da, fra 1 - 10, hvor 10 er best, noe ala jessica alba.

     

    Noen av de jentene jeg havna med er typ nede på 4-5 på skala..

     

    Ikke verre.... Skjeia ut på en som var maks 2,5. Sånn hakket over mongo. Ho merka jeg bæda på det etterpå, så hun ga meg penger for at jeg skulle føle meg bedre hahahahaha

    • Liker 1
  2. har tenkt på som lagringsenhet, men har allerede online backup via jotta + dropbox, så vil egentlig ikke begynne å rote meg bort i mer servergreier som jeg egentlig ikke har peiling på. Har to rom "inne" i veggen, så leker med tanken på å plassere dataen inne i veggen og strekke en kabel til skjermen og så bruke trådløs mus og tastatur evt. en app som kan kjøres via iphone for å vise film?

  3. Heisann

     

    Jeg har to patos 410 mk2 høyttalere, men mangler forsterker. Høyttalerene skal stå på soverommet, så skal ikke spille alt for høyt, men vil ha bedre lyd enn det jeg nå får fra noen små høyttalere + sub fra clas ohlson.

     

    Folk jeg har snakket med mener jeg bør kjøpe en dedikert stereoforsterker istedenfor sorround, og dette stemmer vel?

     

    Ellers ønsker jeg å kunne koble til iphonen og dataen, men da trenger jeg vel en dac for å få god nok lydkvalitet?

     

    I første omgang er jeg allikavel ute etter en rimelig løsning.

     

    Håper på raske svar. Tusen takk!

  4. Heisann

     

    Har en relativt treg data som står og støver bort + en skjerm og jeg fikk lyst til å gjøre ett eller annet med denne. Kansje feil tråd å poste i, men trenger tips.

     

    Kan jeg installere noe linuxgreier å bruke den som mediepc? Tenkte å ha den stående på rommet og må være avslått om natten, så rask oppstartstid kan være greit. Kansje feste skjermen til et veggfeste fra skråtaket så jeg kan se på film i sengen?

     

    Alle gode tips er velkommen!

     

    Mod kan flytte tråden hvis dette blir feil.

  5. Heisann

    Nå har tiden kommet for å ta en større sikkerhetskopi av alle bildene. Jeg har en bildemappe på harddisken som snart bikker 200 gb og jeg har allerede en backup på en annen harddisk, men vil gjerne ha en backup på nettet også. Hva vil være den raskeste og rimeligste løsningen for noe slikt? Det er en grei blanding av litt videofiler, raw filer og jpeg filer.

     

    takk for raske svare

  6. takk for svar. Angående brukervennlighet vil jeg nesten si det er ett fett med tanke på at jeg lærer fort, men jeg tenkte mer angående rolling shutter og jellyeffekt. Denne har jeg klart å oppnå maksimalt med mitt nikon d90, og dette er ikke ønskelig. Håndholdt med canon syns jeg ser mye bedre ut, og jeg vet at mye som ligget på nettet er filmet med såkalte rigger, men også når det kun er filmet med kamerakroppen og objektiv så ser det bedre ut enn nikon. Men ellers takk for svar.

  7. Heisann alle sammen

    Det har seg sånn at jeg nå sikler veldig på å gå til innkjøp av et canon 7D og selge nikon utstyret mitt, først med tanke på videomulighetene og det jeg har sett av film fra canon. Jeg vet det er mulighet for å filme med nikon også, men mine erfaringer med det har vært heller dårlige og derfor vil jeg prøve med i canon verden.

     

    I første omgang lurer jeg på hvor mye et 2 år gammelt nikon d90, tokina 11-16 f 2,8, nikkon 50 f1.8, speedlight sb 900, nikkor 18-105 og nikkor 55-200 5.6 vil være verdt og er det lurt å selge det samlet eller hver for seg?

     

    Håper på raske svar. Tusen takk!

  8. Heisann

    Det har seg sånn at jeg nå ser behovet for en backup av alle bildene mine. Men spørsmålet er egentlig, bør jeg velge en harddisk med firewire tilkobling når jeg kun skal bruke den til backup? Jeg tenkte også å kjøpe en harddisk til å bruke som scratch disk når jeg redigerer video og bilder og da ser jeg helt klart at jeg må ha en med firewire. Så spørsmålet blir egentlig.

     

    Firewire eller ikke til backup? Og evt. hvilken harddisk? Disse skal brukes på en imac.

     

    Tusen takk for alle svar

  9. Jeg har bestemt meg og kommer til kjøpe imacen med tanke på design, plass og fordi jeg har bedre erfaringer med hd redigering på imac enn pc. Dette har nok litt med at jeg ikke har hatt verdens beste stasjonære windowsmaskin før, men fungerer det for meg så tar jeg det gjerne. Jeg har også en del andre i klassen med både macbook pro og imac og alle de er storfornøyde. Kommer til å kjøpe 27" imac med i7 prosessoren og 8 gb ram. Takk for all hjelp!

  10. Tusen takk for et godt svar. Regner med når du mente forskjeller angående de to så tenkte du på mac pro som i den stasjonære. Og som du sier, hadde jeg drevet virkelig profesjonelt så hadde også budsjettet lagt seg der etter. jeg er bare 17, blir 18 om noen mnd. og må også spare litt penger til bil. Tror nok jeg vil bli fornøyd hvis jeg ender opp med en imac slik jeg vil ha den. Men skriv gjerne opp en liste på et windowssystem til samme pris

×
×
  • Opprett ny...