Gå til innhold

Blodhemn

Medlemmer
  • Innlegg

    550
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Blodhemn

  1. Er det mulig å resette det du har valgt når du har fått lvl ? Som Magicka, Health og Stamina.

     

    Kan ikke resette, men du kan omfordele det med console. F.eks hvis du har 200 magicka og 100 helse, men vil omfordele slik at du har 150 i hver så blir kommandoene slik:

     

    player.setav health 150
    player.setav magicka 150

     

    Bare ikke gi deg poeng du ikke har fra før så kan det ikke akkurat sees på som juks ;)

  2. Jeg kan sympatisere med at Nordene vil styre seg selv, men Ulfric Stormcloak fyller meg ikke akkurat med sommerfugler. Møtte ei litta jente i en mining by, hun kalte Ulfric for en "bad man". Jeg vet ikke om jeg leser for mye mellom linjene her jeg, men jau.

     

    Det virker som Imperials har mer orden i sakene, men jeg er sjelden vennlig disponert mot folk som prøver kappe hodet av meg, det er en sånn prinsippsak.

     

    Håper bare jeg kan få kjøpt hus i Solitude uten å velge side. Kan se ut som jeg forblir nøytral enda litt lenger.

  3. Vil min pc klare å kjøre dette spillet greit? Hadde jo vært morsomt og spilt det på så høy grafikk som mulig:

    XFX Radeon HD 5850 1GB GDDR5

    Corsair XMS3 DDR3 1600MHz 4GB CL8

    Intel Core i5 Quad Processor i5-750

     

    Var litt i tvil om jeg skulle kjøpe det til xbox, ps3 eller PC, men det er helt klart PC-versjonen som frister mest.

     

    Skyrim har ikke noen spesielt krevende grafikkmotor, det er trossalt et konsollspill i bunn. Det Skyrim derimot har hatt er ganske dyktige grafiske artister som har tatt denne motoren og laget et ganske pent spill.

     

    Med andre ord; ja, jeg tror PCen din klarer drive dette spillet helt fint.

  4. Noen som har oppdaget at Skjermen flimrer mellom en helt svart skjerm og selve spillet kjempe fort før? isåfall, vet dere en fiks? har prøvd google, men fant ikke noe

     

    Noen :p? Har merket at dette skjer ved Dungeons og at det kommer en sånn vann lyd når det skjer

     

    Dette skjedde med meg også, i caves med vann faktisk. Karakteren min startet også svømmeanimasjoner på land. Veldig festlig når han prøvde svømme opp en trapp. Ikke like festlig når jeg døde fordi svømmeanimasjonen avbrøt attackene mine.

     

    Anyway, jeg hadde slått av vsync i .ini fila. Når jeg slo det på igjen så forsvant problemet.

     

    Eneste stedet jeg har disablet V-Sync er i nvidia kontroll panelet, men takk, skal prøve dette når jeg kommer hjem fra jobb!: )

     

    Måten jeg fant ut at det var vsync som var årsaken til mine problemer var fordi jeg leste om en fyr med samme problemene som hadde disablet vsync i driverpanelet. Så jeg håper det fungerer for deg også :)

  5. Noen som har oppdaget at Skjermen flimrer mellom en helt svart skjerm og selve spillet kjempe fort før? isåfall, vet dere en fiks? har prøvd google, men fant ikke noe

     

    Noen :p? Har merket at dette skjer ved Dungeons og at det kommer en sånn vann lyd når det skjer

     

    Dette skjedde med meg også, i caves med vann faktisk. Karakteren min startet også svømmeanimasjoner på land. Veldig festlig når han prøvde svømme opp en trapp. Ikke like festlig når jeg døde fordi svømmeanimasjonen avbrøt attackene mine.

     

    Anyway, jeg hadde slått av vsync i .ini fila. Når jeg slo det på igjen så forsvant problemet.

  6. Tips om å få rask level i magi kan jeg gi deg! Om du drar til Whiterun og starter questen om å bli med i guilden som heter The Companions, så vil du i starten bli bedt om å vise hva du kan med en av NPC'ene. For å fullføre dette må du slå han med ett våpen eller unarmed. Det vil si du kan stå å kaste destruction magi på en NPC som aldri dør så lenge du vil og fortsatt få skill lvl :)

     

    Det er vell egentlig kanskje bug abuse, men du velger selv om du vil gjøre det eller ikke!

     

    Det høres flott ut, men jeg er uheldigvis allerede medlem i Companions :)

  7. Tror jeg endelig har laget meg en person som jeg faktisk liker! Først hadde jeg en som jeg brukte sverd/skjold på, jeg ble level 24 på den. Etter en liten stund ble jeg lei og bestemte meg for å lage en ny person som jeg skulle bruke magi på, denne fikk jeg til level 20. Ble også lei av den, og nå har jeg laget meg en ny som jeg bruker pil og bue på, virker veldig gøy.

     

    Har komt meg til level 22 i hoved level, level 60 i pil og bue, level 100 i ''smithing'' osv :)

     

    Du orker starte på nytt så mange ganger ja? Er lvl 30 med 80ish i one-handed, smithing og block. Har fått det jeg kommer til å få ut av denne typen combat synes jeg. Er bare vanlige swings lett krydret med powerattacks som jeg finner uimponerende. Det byr ikke på mange utfordringer annet enn å håpe at jeg tåler mer en fienden, og hvis jeg ikke gjør det; drikke en potion.

     

    Skulle gjerne prøvd magi, men jeg tror neppe jeg kommer til å starte på nytt. Det jeg trenger er en respec mod.

     

    Eller bruke console for omorganisering av perks og håpe noen her har tips til å trene magiskolene fort ;)

  8. Kjapt spørsmål, funker invasions på samma måte om phantoms(+/- 10lv ekke det?) eller er det bare helt kake å få kontakt med hosts? Komt meg inn i "blade of the darkmoon" og hadde lyst til å prøve å straffe noen av de soppene som plaget med i anor londo :tease:

     

    Hvis det er sånn med lv og at jeg må rerolle for pvp sopp blire grining..

     

    Invading phantoms må være innen level range ja, og det er +/-(dittlvl * 0.10)

    Kanskje formelen er litt mer liberal etter patchen.

  9. Har slått Phalanax bossen nå, døde ikke en eneste gang, kanskje fordi royal sin spell, er altfor OP, one hit på vanlige fiender, haha. Har 6k souls nå, usikker på hvor mye bør brukes på oppgradering av stats, og hva jeg bør kjøpte etc.

     

    Også hvilken verden jeg skal begynne med nå :p

     

     

    https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1154963&st=0

     

    Takk

     

    All right, hvorfor er magi så OP egentlig? Føler ikke akkurat det er så mye vits for meg å bruke reapier når soul killer hva det heter dreper de på et skudd :p

     

     

    Magi lar deg gjør ganske mye skade på kort tid, og fra avstand, den kombinasjonen er ganske sterk i et spill som straffer deg for feil. Med det sagt så vil du nok bruke mer melee etterhvert, til dels på grunn av at magispellene ikke skalerer voldsomt, mobs får mer helse, og at vanlige våpen blir sterkere. Det blir fort upraktisk å bruke spells på små mobs.

     

    Men så får du spells som firestorm som kan drepe bosser på 1-2 casts og så er magi OP igjen.

  10. Har slått Phalanax bossen nå, døde ikke en eneste gang, kanskje fordi royal sin spell, er altfor OP, one hit på vanlige fiender, haha. Har 6k souls nå, usikker på hvor mye bør brukes på oppgradering av stats, og hva jeg bør kjøpte etc.

     

    Også hvilken verden jeg skal begynne med nå :p

    Den du klarer. 1-2 bør gå ganske greit. 2-1 også.

     

    Bruk alle souls på stats om du ikke har noe mer pressende, hvis du dør på vei til blodflekken din så mister du alle souls, og da er det bedre at de ligger i stats. Spar opp hvis du finner noe du vil ha. Sparing sånn i tilfelle har en lei tendens til å bite deg i ræva.

    Og magic er ganske OP i Demon's Souls generelt sett, Firestorm spesielt ;)

  11. Hvor finner man armor i starten, utenom på første merchant? (og han har bare chain). Startet en defiler, og trenger sårt armor, har seff fått hollow armor, og kjøpt litt chain. Dog det bråker! Har lyst på lett armor.

     

    Hvis du valgte Master Key som gift så kan du få grei armor i Valley of Drakes, Brigands Armor. Fra Valley of Drakes så kan du sikkert også komme deg til Darkroot Basin og finne Black Leather armor der om jeg ikke tar feil. Du kan også komme deg ned i Blighttown fra VoD, der skal det være to fulle sets, crimson mage og shadow noe. Men der kan det kanskje være litt vrient å overleve så tidlig.

     

     

    Mitt råd ville være å bare fortsette vanlig, du snubler nok over et OK sett snart.

  12. Lightning-våpen er det smeden i Anor Londo som smider.

     

    ja, det var han jeg var hos.

     

    anyways hva skal jeg med lightning mace når jeg har lightning spear?

     

    Har hørt at droprate influenseres om bossen er død eller ikke, så har dette noe og si i Anor Londo? Noe jeg bør farme før jeg dreper bossen(e) ?

     

    Du må ha et våpen som er +10 og akkurat +10. Du må også velge modify weapon, og så 'sidescrolle' til lightning modification.

     

    Jeg lagde meg en lightning uchigatana når jeg allerede hadde lightning spear og forskjellen var ganske enorm, gjorde mye mer skade med uchigatana. For ikke å snakke om at moveset er mye bedre.

    Jeg synes alle thrust våpnene som ikke senker guard straffes i dps for det. På papiret er dpsen lik, men i praksis så virker den mye lavere.

     

    Med det sagt, så synes jeg mace har ganske dårlig moveset, så det er ikke våpnet jeg ville valgt å oppgradere.

     

    Når det gjelder boss død så vet jeg ikke om det påvirker droprate. Jeg har i allefall ikke opplevd noen merkbar endring. Men det kan påvirke events. Som f.eks hvis du har tatt bossen i et område så kan du ikke lenger få NPC invasion events (Som Maneater Mildred, Kirk of Thorns osv)

    • Liker 1
  13. Men hvordan i alle dager kommer jeg meg tilbake til Sen's fortess?

    Du får ein viss gjenstand for det ganske snart. :thumbup:

     

    Men inntil då står det faktisk ein gargoyle heilt i byrjinga av Anor Londo. Du såg han sikkert ikkje fordi du hadde ryggen til, men han tek deg altså med til Sen's Fortress når du vil.

     

    En annen ting som er frusterende er at jeg har X antall våpen og armour, men jeg har bare brukt det samme hele tiden. e.g. drake sword, og stone armor. Når man først finner de, så slår ingenting det, med mindre man trenger poison/curse resist.

    (bruker lightning spear+3 nå foresten)

     

    Så jeg aner ikke hva jeg skal oppgrader for og få bedre armor (stone kan jo ikke oppgraderes).

     

    Siste armor jeg fant var elite knight og havel.

    Du kan heilt fint bruka dei våpna du har no gjennom heile spelet, ingenting i vegen med det. Eller, Drake Sword er snart litt ubrukeleg i forhold til Lightning Spear.

     

    Det er jo drikjedelig. Har jo funnet sikkert 30 forskjellige våpen, noen av de må da kunne brukes, men gidder ikke waste masse souls og shards på og oppgradere for og finne ut at de ikke er bedre en drake sword alikevel.

    Har feks mace+10, men den suger.

     

    Besøk smeden i Anor Londo og gjør Mace om til Lightning Mace, så tenker jeg du ser den blir en del bedre. Men jeg ville kanskje valgt et våpen med litt bedre moveset. Stats vil ikke ha noen ting å si når du gjør om til lightning så du kan gjerne velge det våpnet med moveset som appelerer mest til deg. For meg var det Uchigatana, et dexterity våpen, til tross for at jeg har en strength build.

     

    Eller du kan bruke Lightning Spear du burde ha funnet i Sen's Fortress.

     

    Du må ha ganske høye stats før regular upgrade path (+11 og høyere) blir bra, og da gjerne bare med våpen som har A eller S stat modifiers.

     

    Så første gjennomspilling så er det nok lightning våpen som gjelder. Med mindre du har vært heldig med et drop. Black Knight våpnene skal være ganske fine.

  14. eeeeh, med "der nede" mener du blighttown, eller great hollow?

     

    Uansett er jeg forvirra hvor jeg skal gå nå. Sif ulven? eller blighttown bossen?

    Er vel ingen andre steder som er åpnet....

     

    Han mente nok Great Hollow, og jeg ville nok si meg enig der. Det er i grunn ikke noe spesielt viktig der nede. Måtte vært om du ville være med i drage covenanten som jeg har glemt navnet på.

     

    Hvis du klarte komme deg til Sif, så burde du i grunn kunne ta ham også. Pyromancy er ganske effektivt mot ham hvis du har oppgradert hanska di. Ellers gjelder det å holde seg under magen hans. Du kan også rulle for å unngå sweep attackene. Når han gjør 720 grader sweepen så er det lettest å rulle inn mot magen hans.

     

    Men det mest naturlige for deg nå ville nok være å ta Blighttown bossen, da kan du ringe den siste klokka for å åpne Sen's Fortress. Det burde ikke være noen fiender der som vil gi deg enorme problemer. De telegraferer angrepene sine veldig tydelig, og er ganske lette å unngå. Etter Sen's Fortress så er det Anor Londo, her kan du få litt problemer hvis du er lavt level.

     

    Takke for oppklarende svar!

     

    Har ikke noen peiling på hva covenants er, og hvorfor jeg bør velge den og den. I skogen før Sif er det jo mobs, som gir vanvittig bra med souls, og leste ett sted at hvis man blir med i forest covenant kan man ikke drepe disse.

     

    Hva er bra/dårlig med de som er åpne for meg nå? Er vel egentlig bare forest og cleric?

     

    Hva covenants gir deg varierer kraftig. Way of the White, den første covenanten du finner, gir deg ingenting annet enn at det er mindre sannsynlig for at du blir invadet av andre spillere.

     

    Forest Covenant gir deg noe småtterier, men blant det viktigste der er Ring of Fog, en ring som gjør deg vanskeligere for fiender å oppdage. Den har jeg funnet fin å ha flere steder. Og det er riktig at du ikke kan drepe mobs i skogen hvis du er med i Forest covenant, noen kan du drepe, men best å ikke ta sjansen, hvis en av de dør (selv om de faller utenfor og dør ved et uhell) så vil de se på det som et betrayal og hive deg ut av covenanten. Hvis du vil inn igjen så må du betale soul level x 2000 hos Velka i klokketårnet der du slåss mot Gargoylene.

     

    Skal være andre Covenants som er mulig for deg å bli med i, men du må nesten først finne de. En kjekk ting å vite er at hvis du besøker Velka og får han til å melde deg ut av Covenants så teller det ikke som betrayal. Selv meldte jeg meg inn i Forest Covenant, oppfylte kravene for Ring of Fog og så meldte meg ut hos Velka og fortsatte farme fiendene i skogen :)

     

    Covenants er egentlig ikke så voldsomt viktig. Noen av de er mest for PvP. Noen gir deg spells du ellers ikke ville fått. Noen gir deg våpen eller andre hjelpsomme items, men ingenting som er livsviktig for å fullføre spillet.

     

    Hvis du ikke er bekymret for å ødelegge opplevelsen ved å lese guides så er Dark Souls Wiki veldig kjekk. Personlig så bruker jeg internettet så lite som mulig. Seiere føles så mye bedre når jeg klarer det på egenhånd. Men det er mange skjulte vemmeligheter i spillet som det er greit å vite om på forhånd ;)

    • Liker 1
  15. eeeeh, med "der nede" mener du blighttown, eller great hollow?

     

    Uansett er jeg forvirra hvor jeg skal gå nå. Sif ulven? eller blighttown bossen?

    Er vel ingen andre steder som er åpnet....

     

    Han mente nok Great Hollow, og jeg ville nok si meg enig der. Det er i grunn ikke noe spesielt viktig der nede. Måtte vært om du ville være med i drage covenanten som jeg har glemt navnet på.

     

    Hvis du klarte komme deg til Sif, så burde du i grunn kunne ta ham også. Pyromancy er ganske effektivt mot ham hvis du har oppgradert hanska di. Ellers gjelder det å holde seg under magen hans. Du kan også rulle for å unngå sweep attackene. Når han gjør 720 grader sweepen så er det lettest å rulle inn mot magen hans.

     

    Men det mest naturlige for deg nå ville nok være å ta Blighttown bossen, da kan du ringe den siste klokka for å åpne Sen's Fortress. Det burde ikke være noen fiender der som vil gi deg enorme problemer. De telegraferer angrepene sine veldig tydelig, og er ganske lette å unngå. Etter Sen's Fortress så er det Anor Londo, her kan du få litt problemer hvis du er lavt level.

  16. Patch 15 replays kunne ikke spilles av direkte med exe under Patch 15 heller. Fikk alltid memory access error. Så jeg tror neppe det er denne siste spøkelsespatchen sin feil. Jeg kunne derimot spille av patch 14 replays, men har ikke testet patch 14 replays etter "patch 16" opplegget.

     

    Og alle replays, som Ghaundan sier, lagres lokalt.

     

    Når beta kommer tilbake for fase 2 så vil det heller ikke være mulig å se gamle replays med fase 2 klienten, de har ingen planer om å opprettholde bakoverkompatibilitet ovenfor beta replays. Det samme vil gjelde launch klienten og fase 2 beta replays. Det skal være blue poster om dette, men kildehenvisning har aldri brydd meg særlig, og jeg bryter dessuten ut i utslett av å lese blizzard forums.

     

    Edit: Gadd lete opp kilde alikevel.

     

    When the second phase of beta begins shortly before the release of the game it will include a new patch. This patch will be removing all previous version folders. Any replays created during the first phase of the beta will no longer be viewable once the next phase begins.

     

    http://forums.battle.net/thread.html?topicId=25172121561&sid=5000

    Sticky på general forumet gitt.

     

    Du trenger da virkelig ikke replay launcher. Det er bare å dra replayen (selve fila) på sc2-ikonet ditt :p

     

    Offline replay thingy :p

     

     

    Og dette funker for deg nå? Med nyere replays?

  17. Jeg sitter og ser på Husky sin Terran basic opener tutorial nå for å være ærlig, vet ikke om jeg orker å fortsette å bli skuffet på HVER ENESTE patch.

     

    Blizzard arbeider med å gjøre Ultralisken brukbar. Tror ikke Zerg vil lide noen nød til slutt. Om du ikke liker måten du må spille Zerg etter alle endringene er noe annet.

     

    Selv ser jeg fram til å se resultatet av roach-endringen. Det var altfor mange roaches i spill. Håper dette inspirerer til andre og mer interessante unitkomposisjoner.

     

    Blizzard kan godt kompensere for denne endringen, f.eks ved å gi roach tilbake 2 armor. Men å buffe ling, som noen foreslår her, tror jeg kan være ganske farlig. Om lings er særlig sterkere vil de være veldig farlige tidlig i runden. Samt auto-surround og uendelig store kontrollgrupper gjør de uhyre lett bruke.

  18. Battle.net 2.0 har vært stabilt for meg siden patch 10. Men det er fremdeles forferdelig kronglete å navigere. View Profile av motstandere i gamle matchlogger er grået ut av ingen grunn som jeg kan forstå. Score Screen grafen er fin, men kunne vist mye mer informasjon. Build order i Score Screen er også snodig, den ene lista fortsetter mye lengre enn den andre. Fremdeles total mangel på chat rooms.

     

    Men så må det vel sies at de forbedret Battle.net 2.0 ganske kraftig med siste patch, og da ikke bare stabiliteten. Nå har vi i allefall en Back-knapp :)

  19. Er glad jeg er i beta ...

     

    Håper i det lengste jeg slipper å forholde meg til ett fysisk produkt, og kan betale over nett og laste ned.

     

    Vil anta blizzard lar deg kjøpe via butikken sin og laste ned derfra.

     

    Starcraft 2 vil bli å få kjøpt digitalt i Blizzard Store, men ikke på launch dagen. De har sagt at den blir tilgjenglig "kort" tid etterpå.

     

    Med kort antar jeg de mener lenge nok til å få melket det som er å melkes ut av salget av fysiske kopier.

  20. Tenker på at det er masse arbeid med å drive på med queens og whatnot når man har 3-4 exp.

     

    Det er en del arbeid nå i allefall. Før patch 9 så var det mulig å samle alle Queens og Hatcheries i samme kontrollgruppe, velge Queen, trykke R for Spawn Larva, holde inne shift og så klikke på Wireframe Portrettene av Hatcheriene i kontrollgruppa. Smartcasting systemet ville automatisk velge nærmeste Queen med nok energy for hvert Hatchery.

     

    Fra Patch 9 kan du ikke lenger kaste spells på bygninger via Wireframe. Dette påvirker selvfølgelig også Chrono Boost.

×
×
  • Opprett ny...