Gå til innhold

Dext

Medlemmer
  • Innlegg

    114
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Dext

  1. Spoiler

    Kan gi et lite hint om at det kan være lurt å ta turen over broa sørover fra der man starter (et stykke øst først). Jeg dro dit først nå etter å ha spilt en god stund og tatt en del valgfrie "vanskelige" bosser osv. Dette området er også helt valgfritt; men det er enkelte (og noen også permanente) ressurser der som kan være veldig nyttige.

    Nevner det mest fordi det hadde gjort det relativt mye enklere for meg om jeg hadde tatt turen dit tidligere.

     

  2. MrMarbles skrev (1 time siden):

    Fikk bestilt dette nå.
    Merkelige greier, var ikke tilgjengelig i browser på PCen, men var det på mobilen, så måtte febrilsk forsøke å betale der 😅. Har fått ordrebekreftelse, men tviler jo egentlig litt på at det går ettersom det var såpass sent  ~18:22-25.

    Har fortsatt et lite håp om at Strix OC 3090 fra Power dukker opp, men har ikke hørt noe derfra etter "vi vet ikke når det kommer".

    (Evt Suprim 3080 fra Dustin...)

  3. idleman_2 skrev (3 timer siden):

    Ser ut som mitt bestilt strix 3090 OC kort er på vei fra power

    Har du fått en leveringsbekreftelse eller noe slikt? Står bare på "klargjøres til sending" hos meg slik som hos Supervisor:

    Supervisor skrev (7 timer siden):

    Bestilte 3090 Rog Strix OC hos Power for 2 dager siden. Håper det blir sendt i dag. Prisen var heller ikke så ille med tanke på siste prisutvikling.

  4. Ser ut som det blir gtx780, dog hvilket det blir er litt usikkert. Ble ganske fristet til å ta en nærmere kikk på EVGA og Gigabyte variantene også nå. Grunnen til at jeg valgt ASUS var at kjøleren deres har et veldig godt rykte på seg for både å være stille og kjøle veldig godt. Tok en kikk på en test hvor Asus faktisk var 8 grader kaldere under load enn EVGA og GIgabyte variantene var.

     

     

    Angående i7 vs i5, er jeg egentlig mest gira på i7 ettersom jeg veldig fort kan måtte trenge hyperthreading. Og da tenker jeg heller at jeg får ta den utgiften og ha en prosessor som sannsynlgivs varer litt lenger enn i5 vil gjøre. (Det har seg også slik at jeg relativt nylig skaffet meg en laptop med en i7 og da kan jo ikke den stasjonære få en dårligere prosesor :D )

  5. 1) Supert.

    2) Fortsatt litt usikker på gtx770 vs 780 så de blir stående.

    3) Da satser jeg på mx100.

     

    Jeg lette litt rundt og fant dette hovedkortet til å erstatte det gamle:

    https://prisguiden.no/produkt/msi-z97-gaming-7-208758

    Er det eventuelt noen andre hovedkort å ta i betraktning? Ser det er veldig mange kort der ute som i praksis er veldig like så det er litt vanskelig å finne et som utmerker seg veldig.

  6. Hei sann. Det begynner å bli på tide for litt nye hardware i huset og hva er bedre enn en ny stasjonær.

     

    Bruksområde vil stort sett være spill, men jeg liker muligheten til å drive med litt redigering av ymse slag. Driver også og programmerer en del.

    Forløpig ser handlelisten (veldig inspirert av Black refinery) slik ut:

    https://prisguiden.no/liste/149369

     

    Merk, det er ikke en PSU på listen fordi jeg sitter på en ekstra:

    https://www.komplett.no/silver-power-sp-ss750m-750w-psu/591222

     

    Punkt 1)
    Er det noe i veien for at denne PSUen skal fungere med resten av oppsettet? Har lest litt om Haswell og energisparingsfeatures, men virker som man stort sett skal kunne slå de av.


    Jeg har både 2 skjermkort og 2 SSDer på listen ettersom jeg er litt usikker på hva jeg skal gå for. Jeg har en aversjon mot å kjøpe AMD igjen ettersom jeg har opplevd mye problemer med drivere osv med nåverende oppsett (Det ville da sannsynligvis være snakk om å bytte til ett R9 290 kort i så fall).

     

     

    Punkt 2)
    Jeg er veldig gira på å skaffe en pc jeg kan ha en stund (3+ år), så jeg er litt usikker på om jeg burde holde meg til gtx770 eller gå for 780. Må si det frister litt med 780 for mer krutt men prisen er jeg ikke like fornøyd med. Er det virkelig verdt det til ~1400 kr ekstra?

     

    Kan også nevne at jeg bruker 2 skjermer, den ene med oppløsning 1920x1200 og den andre 1920x1080. Og jeg bruker da stortsett bare en skjerm om gangen til spill.

     

     

    Punkt 3)

    Er det noe stort poeng i å ikke gå for mx100? Jeg sitter per dags dato på en samsung 830 256 GB som jeg er veldig fornøyd med, så jeg vil tro at 840 EVO er et godt produkt, men mx100 virker som litt mer bang for the buck.

     

     

     

    Andre innspill er også velkommen :)

     

     

    Edit:
    Har ikke Windows på lista ettersom jeg sitter på en ekstra Windows 7 key fra tidligere.

  7. Heisann! Vi har fått noen tekniske endringer på konkurransesystemet, som gjør at det ser ut som siden laster på nytt etter at dere trykker på knappen for å sende inn svar. Hvis dere da blar nedover siden vil dere imidlertid se en bekreftelse på at svaret er registrert :)

     

    Det burde være greit å fikse. Skal fungere fint å inkludere ' onsubmit="return false;" ' (da uten ' ') i form.

    Det blir da sende slik ut <form method="post" onsubmit="return false;">. Eventuelt onsubmit="Funk()"

     

    Funk(){

    //Do stuff

    return false;

    }

  8. Jeg burde spesifisert, om man bruker lenken jeg postet hele tiden (lag en favoritt med den f.eks) så sender den deg alltid til den amerikanske siden. Om man i stedet bare skriver www.ign.com så funker det en stund (en dag eller noe sånt) men den vil alltid prøve å omdirigere deg til den norske siden.

     

     

    Tldr;

     

    lag favoritt med url: http://www.ign.com/?setccpref=US og du slipper unna den norske IGN siden

     

    Edit, det er mulig at man også må slette cookies og cache assossiert med ign den første gangen for at det skal fungere over tid.

     

    Personlig bruker jeg metoden med å lage en favoritt, men når jeg nettopp sjekket på laptopen hvor jeg ikke hadde brukt denne metoden måtte jeg slette cookies og cache for at det skulle funke, og etter det var det bare å bruke favoritten så fungerer det som forventet.

  9. Hei

     

    Jeg har et lite dilema. For øyeblikket sitter jeg med 2 HDD i datamaskinen, hvor den ene på 750 GB stort sett har alt av installerte programmer samt OS, og nummer 2 på 2TB har, bortsett fra steam, kun bilder og videoer etc, mao. ikke installerte programmer.

     

    Det jeg har tenkt til å gjøre er å reformatere disk 1, etter at SSDen er oppe og kjører, og har fått kopiert over alt jeg trenger av dokumenter osv.

     

    Men det som jeg lurer på er hvordan disk 2 kommer til å oppføre seg om jeg aksesserer den i fra en ny windows installasjon. Jeg kommer til å slette alt i steam-mappen untatt steamapps og steam.exe slik at det i praksis reinstallerer seg selv på nytt, men kan det skje noe tull med rettigheter til filer eller liknende? Samme spørsmål om resten av innholdet, men jeg går ut i fra at det ikke burde være noe problem.

     

    Totalt er det jeg lurer på om jeg vil trenge å reformatere begge diskene for å få de til å fungere normalt med en ny windows installasjon, eller om windows vil være såpass grei at jeg slipper å gjøre noe med disk 2.

  10. Mange gode minner herfra. Var enda ikke kjent med Samus med unntak av en litt rar karakter i Super Smash Bros, og dette var etter en del år som nintendogutt med Zelda og Mario hele veien.

     

    Fikk nys om et interessant skytespill som faktisk hadde co-op på Gamecube, og Metroid Prime 2 ble innkjøpt.

     

    Opplevelsen var ikke i nærheten av det jeg hadde forventet meg, og jeg er ikke annet en glad for det. Stemningen, musikken, historien, gameplay osv osv. alt bare klaffet. Det gikk med andre ord ikke lang tid før spill nummer en også kom i hus, og selv om noe av spillmekanikken var noe utdatert i forhold til toern (primært Scan, knøttliten hitbox var litt vanskelig å bli vant med.) så klaffet spillet like bra.

     

     

    Når spill nummer tre kom på Wiien var jeg jo i ekstase, dette hadde jeg jo ventet lenge på. Bare synd at spillet manglet litt av sjelen de foregående spillene hadde. Nå var det ikke lenger Samsus strandet alene på en planet, men flere planeter og reise til, samt mange andre karakterer å forholde seg til.

     

    Stort sett var jo også treern et veldig godt spill men det vekker ikke i nærheten av samme godfølelsen og nysgjerrigheten som de to første.

     

    Håper det kommer ytterligere spill fra Retro i Metroid-universet, og helst noe som er mer likt Prime 1 og 2 enn 3!

×
×
  • Opprett ny...