Gå til innhold

Shaetano

Medlemmer
  • Innlegg

    78
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Shaetano

  1. Dette skal windows finne av seg selv, har aldri hatt problemer med dvd brennere jeg har koblet til, bruker du sp2? hvis den er mange år gammel kanskje det ikke er drivere i standard xp uten sp. Når du sier røska ut den gamle ble dette gjort uten og skru av pc? prøv annen kabel, den gamle dvden og oppdater drivere til hk, ser du mangler driver til audio i tilleg. Har du mulighet ville jeg testa dvdbrennern i en annen pc

  2. Hei, hadde en hd krasj her om dagen og da sto tilfeldigvis en SilverCrest MD-256 USB-Stick koblet til. Denne kommer nå opp som en tom minnepinne i xp. Jeg har prøvd og bruke getdataback for ntfs uten hell. Dette programmet finner bare en partisjon på 2mb som jeg regner med er der for passordprogrammet som heter disksafe. Regner med at det er denne passordbeskyttelsen som hindrer meg i og finne dataene.

    Det er litt kritisk at disse dataene blir gjennoprettet siden det mangler annen backup :no:

    Noen der ute som har noen gode tips?

  3. Det kommer litt an på hvilken produsent det er? den enkleste måten jeg har vært borti er vel abit sin liveupdate. Den fikser alt i windows/linux på en enkel måte og gjør alt selv ved neste reboot. Jeg selv har asus og det er bare og laste ned ønsket bios, putte den på en diskett, husker ikke helt hva man trykte under oppstart men det er bare et par tastetrykk, så skrive inn HELT riktig filnavn på ny bios og voila du er oppdatert :)

  4. Hei

     

    Fått et litt kjipt problem her, når jeg skrudde av pcen funket disken helt fint (WD160), men når jeg skrudde på pcen neste gang så var den ene disken min borte.. Det virker som boot sectoren(tror det er det det heter) har forsvunnet, så innholdet på disken nå virker uformatert når jeg åpner i disk managment eller partition magic.

    Jeg har kjørt GetDataBack for NTFS og den finner alle filene og mappene. men disken vises ikke i xp, men under oppstart står den der som den skal.. altså ikke noe galt med disken tror jeg, men "den lille biten av disken" som styrer partisjoner etc har forsvunnet... noen som har forslag om et prog som kan fikse dette for meg? vil nødig miste noen data på denne disken.

     

    Kan jo alltids få kopiert de tapte dataene over til en annen disk men det kan bli snaut med plass.. :yes:

     

    ikke helt go denna beskrivelsen altså men håper non skjønner hva jeg mener... :p

  5. Hei!

     

    Har fått non problemer med min Eizo T965, plutselig når jeg satt her og holdt på med non saker her så kom det non småblaff over skjermen, slutta med non blåblaff over skjermen og den ble svart, fikk den aldri igang igjen ordentlig..

    Gikk ut fra at det var skjermkortet da jeg ikke fikk no bilde på en annen skjerm jeg testa. men når jeg går over til onboard skjermkortet mitt og tester skjermen får jeg den igang og den kutter ikke med no bøåblaff men her kommer greia.. dere veit de to strekene som tvers over skjermen på trinitron skjermer, disse har jeg nå syv av som går på skrå oppover :scared:

    Har prøvd og resete skjermen men det hjelper ikke desverre, lurer på om det er no håp? Må jeg sende den inn på reparasjon?

     

    Tenkte jeg kanskje skulle ta og blåse den rein med no trykkluft men veit ikke om det er no vits, siden jeg kjøpte den da den kom var den jo svindyr så jeg vil jo helst ha den i endel år framover :thumbup:

×
×
  • Opprett ny...