Gå til innhold

Helstrøm

Medlemmer
  • Innlegg

    146
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Helstrøm

  1. Jeg sliter med at internettilkoblingen min faller ut relativt ofte med jevne mellomrom.

    Får den velkjente Unidentified network trekanten og må altså både disable/enable netverkskortet, samt kjøre ipconfig /release /flushdns.for å få det opp igjen, og selv da er det ikke alltid det kommer før det går 5 min.

     

    Jeg har sett etter om det er noen services som kjører i bakgrunnen som kunne vært problemet. Det er ingen spesielt mistenkelige services. Har også prøvd å resette TCP/IP stacks, samt prøvd reinstallering / rollback av nettverksdrivere.

     

    Jeg vet egentlig ikke hva det kommer av, men jeg mener å huske at problemene begynte å oppstå etter at jeg installerte Cisco AnyConnect VPN i forbindelse med at jeg trenger det for å printe ut dokumenter eller få tilgang til skoletjenester hjemmefra.

     

    Har nå også avinstallert VPN programmet uten at dette hjalp særlig.

     

    Bor i et kollektiv og benytter kabel for å koble meg på nett men problemene oppstår altså kun for meg.

     

    Noen som har vært borti noe lignende eller har noen forslag til hva jeg kan prøve?

     

    Vil helst unngå formatering.

  2. Hei! Har vært på utkikk etter ny telefon i noen uker nå, og ønsker meg altså en Android telefon som koster mellom 2000 og 2500 kr. Jeg har sett på HTC One V, Sony Xperia Sola, Samsung Galaxy S Plus og en del andre telefoner, men sliter litt med å velge meg ut den beste telefonen til mitt bruk.

     

    Punkter som er viktige for meg:

    - Telefonen bør være noenlunde responsiv og kjapp

    - Android 4.0 er et stort pluss

    - Over middels / God oppløsning på skjermen

    - Designet er også til en viss grad viktig, men alt er relativt

     

    Punkter som ikke er viktige for meg:

    - Kamera er av liten betydning

    - Tastatur (Bruker appen Swiftkey X)

    - Byggekvalitet trenger heller ikke være så veldig viktig, ettersom at det ikke er sannsynlig at jeg kommer til å ha mobilen over veldig mange år.

     

    På forhånd takk for alle gode svar :-)

    EDIT: Pris er ikke så enormt nøye, men helst ikke over 3000kr

  3. Hei! Jeg har et problem med min Sony VAIO VPCEB4x1E Laptop.

    Jeg får altså ikke oppdatert grafikkdriverene mine fra AMD sine sider. Jeg går ut ifra at det er fordi det er meningen at jeg skal bruke VAIO Update for å oppdatere driveren, men den har altså aldri funnet en eneste oppdatering siden maskinen ble kjøpt.

     

    Jeg lurer på om det er noen som har vært borti lignende problem evnt. med lignende modeller med AMD skjermkort i? Eller eventuellt vet om en workaround slik at jeg bare kan bruke AMD sine egne drivere? På forhånd takk!

     

    EDIT: Er også verdt å nevne at maskinen opprinelig bruker Hybrid graphics (dvs. Intel / AMD)

  4. Synes det er så varierende kvalitet på flerspillermodusene i spill nå til dags, at jeg kan ikke annet enn å si meg fullstendig enig med Pete Hines. Det er mange spill hvor det er helt unødvenig med flerspiller, eller at det er overflødig. Mange spill har også dårlig kvalitet på flerspillerdelen.

    Greit at det forlenger levetiden til spillet, men er enspillerdelen god så kan det være en grunn i seg selv til å beholde spillet.

  5. Nå har jeg ikke satt meg inn i saken, men dersom Google hadde patentert deler av Android, så kunne vel egentlig Apple gått i den samme fella? Det virker for meg som at Apple har planlagt dette, og rett og slett lurt dem inn i patentfella.

     

    Det jeg sliter med å skjønne er hvorfor HTC blir saksøkt, når patentene som er brutt ligger i selve Android operativsystemet?

×
×
  • Opprett ny...