Gå til innhold

olesaue

Medlemmer
  • Innlegg

    100
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av olesaue

  1. OK. har du prøvd å endre hvilken av de som er standard?

     

    Vil anta at, uten at jeg vet sikkert, at SigmaTel er det integrerte lydkortet og at NVIDIA High Definition Audio er knyttet til skjermkortet, og dermed også HDMI? Skal du ha lyd fra minijacken ville jeg prøvd å sette SigmaTel som default...

     

    Forsterkeren din har ikke HDMI inngang forresten?

     

    Jepp, har prøvd både SigmaTel og NVIDIA High Definition Audio... Fortsatt bare TV-lyd.

     

    Forsterkeren har ikke HDMI inngang nei..

     

    Og forresten, spilte nettopp litt FIFA, og da kom lyden i headsettet (koblet ut forsterkeren, og inn headsettet), men når jeg trykte play på tastaturet, som playa Spotify, fikk jeg musikken ut TVen.

  2. Hei, spiller for øyeblikket CoD MW2 og tenker å spille litt CoD Black Ops.

    Men problemet er at jeg ikke har noe spessielt god PC. For et par mnd si oppgraderte jeg litt, kjøpte ny RAM og nytt skjermkort. Sliter fortsatt med Black Ops og kjører ikke MW2 på full grafikk. Har dere noen tips til oppgraderinger jeg kan gjøre uten å betale en formue? Kan og tenke meg at det ikke er mulig å få denne PCen så god for en billig peng. Men her er litt nyttig informasjon:

     

    818120.jpeg

    -------------------------------

    818121.jpeg

    -------------------------------

    818122.jpeg

    -------------------------------

    818123.jpeg

  3. Hei, har en halvgammel DELL-pc, som jeg fikk av en kamerat for litt over en mnd si, siden det har jeg alltid koblet PCen til TVen hos mamma (variert mellom VGA og HDMI), og jeg har nå vet en uke hos pappa hvor jeg brukte en liten pc-skjerm med VGA.

     

    Da jeg frakta PCen hjem til mamma etter en uke hos pappa, funket det ikke. Jeg kobler til HDMI1/DVI på TVen, og velger den inputen på innstillinger. Det funker og får signal i DELL loading screen (BILDE), og når loadingbaren er sånn 90% ca, nesten ferdig, står det stilt på skjermen i...1-2 min ca, så kommer det "No Signal" på skjermen. Jeg prøvde med VGA-ledningen, samme skjedde bare det kom ikke "No Signal", skjermen ble bare helt svart.

     

    Funket til vanlig PC-skjerm for...12 timer siden når jeg var hos pappa, tviler på at noe skjedde under fraktingen, i og med at jeg hadde den liggende rolig på fanget.

     

    Kjøpte et nytt skjermkort for ca 1 mnd siden også.. (LINK)

     

    Håper på noe hjelp...takk på forhånd!

  4. Hei, kjøpte meg ny telefon i begynnelsen av mnd.. Nokia N8.

    Jeg koblet meg på nettet hjemme og brukte Facebook osv osv. Men når jeg går ut døra, er jeg tydelgivis fortsatt kobla til nettet? Så jeg bruker helt hinsides med penger... Fikk varsel fore t par dager siden om at jeg har brukt 150(!!)MB denne mnd. 150MB*12,5kr = 1875kr...

     

    Hvordan kan jeg få stoppet dette? Trenger hjelp snarest!

  5. Hei, kjøpte meg en billig og helt ok PC fra en kamerat for en ukes tid siden. Men den driver ikke WoW lagfritt på full grafikk (får å si det som det er, så kan jeg ikke skru høyere enn "Fair" på grafikken), går rundt med 18fps~ i fullskjerm. Er jo ikke akkurat kjekt.

     

    Så, jeg tenkte å bestille meg noen nye PC-deler, og kjøpte 6gb minne og et skjermkort, og evt. ny prosessor senere.

    Skjermkort:

    Minne: x3 http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=336009 = 6gb

    Skjermkort: http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=612854

    Et par bilder:

    780174.jpeg

    780175.jpeg

    780176.jpeg

     

    Vil skjermkortet passe mitt hovedkort? Vil jeg drive mye-krevende spill greit nå? Som WoW, CoD: BO og lignende.

  6. Hei, kjøpte meg ny datamaskin igår, den har diverre ingen trådlaust nettverkskort, så eg må bruke kabel. Eg koplar til ledningen, eg får tilkobling og alt det der, men når eg skal innpå nettstader, får eg feilmelding, om at nettstaden ikkje kan bli funnen. Dvs. at eg ikkje kjem meg innpå ting som krever internett. Er forresten ein brukt PC.

     

    Litt info:

    Eg har eit intergrert "nettverkskort", som bare tar inn ein kabel. Eg bruker Windows XP og ein DIR615 D'link router.

     

    Noken som veit kva eg kan gjere?

  7. Hei, kjøpte idag ny maskin av ein kamerat, en DELL maskin, men er usikker på hvilken modell det er.

     

    Uansett! Problemet mitt er at når jeg skrur på datamaskinen, kommer den ikke forbi BIOS. Når jeg starter den blinker det bare en grå strek oppe i venstre hjørne. "BIOS-strek" om dere skjønner. Har prøvd å bytte alle ledninger, kabler, forskjellige skjermer/TV, tatt inn og ut mus/tastatur, til og med bytta padde!

     

    Den funka hos han kameraten for to dager siden, men vil ikke slå seg på lenger.

     

    Noen som har peiling? Hilsen en meget frustrert Ole!

     

    EDIT: Må legge til at jeg hadde EKSAKT det samme problemet med forrige DELL-pc! Helt uten videre.

  8. Hei, vil begynne med at jeg går studiespesialisering VG1 og er 16 år.

    Jeg lurer virkelig på hvordan dere foretrekker å lese til en prøve!

     

    Jeg har alltid hatt veldig dårlige karakterer i fag, og gikk ut 10. klasse med 3 i snitt. Har ikke alltid gått like mye inn for å få karakterer, men nå på VG må jeg, virkelig! Angrer virkelig på hva jeg har gjort skolegangen min til.. Jeg skal ha naturfag prøve på torsdag, om næringsstoff osv, ikke at det er det vanskeligste stoffet, kan litt fra før.

     

    Men uansett, hadde og en geografi prøve forrige mandag, som gikk veldig dårlig, selv jeg satt hele helga å leste. Hvordan leser dere til prøver? Jeg får vanligvis en 40-60 sider å lese, når jeg leser bruker jeg lang tid, men klarer nettså ikke å registrerte hva jeg leser og det blir bare mye ord i hodet mitt jeg ikke lærer noe av. Jeg leser ikke for fort i hvertfall! Da jeg leste til den geografi prøven, svarte jeg på alle "kontrollspørsmålene" etter hvert tema. Og leste alle sidene en gang!

     

    Tips mottas med varme.. sliter virkelig!

  9. hei. Bruker en Harman Kardon AVR 3550, med tilkobla en sub, center og front høyttalere.

    fant idag ut at det var på tide å koble til bak-høyttalerene og kutta høyttalerledninger og kobla de til. da jeg starta musikken på dataen og skulle spille av, spilte jeg i kanskje 10-20 sekund, så kommer det en melding på displayet på forsterkeren som sier "PROTECT", lyden blir veldig lav, så går det 3-4 sekund og forsterkeren slår seg av. Noen som vet hva problemet er? noen sier jeg bør sjekke høyttalerledningene. har sjekka de, fant ingen problem, og kobla alt inn og ut. men fortsatt den samme meldingen får jeg.

     

    som det står på en harman kardon guide:

    "If the PROTECT message ever appears, turn off the AVR and unplug it. Check all speaker wires for a possible short. If none is found, bring the unit to an authorized Harman Kardon service center for inspection and repair before using it again."

     

    takk for svar. er ikke så alt for teknisk av meg. hehe.

  10. Om folk sier at kostholdet har noe å si, er det bare å ignorere det..... Det vet jeg fordi jeg selv har et bra kosthold. Spiser ikke noe drittmat. Går mye i grønnsaker, frukt og magert kjøtt. Uansett.... Nok om det....

     

    Jeg har løst mine kviseproblemer med Basiron (fåes kjøpt på Apoteket for ca. 120 kr).

    HUSK en god fuktighetskrem for ansiktet. Basiron tørker ut huden. Derfor er det viktig å tilfører huden fuktighet. NB! Brukt fuktighetskremen når du har fått vasket av kvisekremen, f.eks etter du har dusjet.

     

     

    Tull. Jeg var ett skikkelig kvisetryne før. Nå som jeg har endret kostholdet mitt for godt, og spist skikkelig sunn, så har jeg ikke sett en kvise på LENGE. Selfølgelig, dette er forskjellig fra person til person, men som regel har det mye å si.

     

     

    TULL!!!!!!

    Kosthold har nada å si, jomindre du er ALLERIGSK mot noe enkelt noe. (eksempel: egg, tomat, ost.. kan være helt tilfeldig) Så det du sier, er bare tull, ja...

     

    Har hørt dette av den øverste hudlegen på Haukeland i Bergen, rekner med han kan det betre enn deg, på 15-16 år. :)

  11. Hei, broren min på 12 år har lyst til å begynne å trene styrke på styrkerommet oppe på idrettsanlegget, i og med at det er gratis.

     

    Jeg vet at mange sier det er farlig å begynne å trene i ung alder, men har og lest at det er bare en myte og at du bare kan peise på sålenge du har fyllt 12 år! Les mer her.

     

    Men jeg lurer litt på, har dere noen tips? Evt. treningsprogram til lille gutten. Han er 12 år, veier 41kg og er ca.. 1.56-1.60 høy.

     

    Han kan jo såklart ikke begynne med benkpress, med tanke på at bare stangen veier 20kg. Men markløft, knebøy, vekter osv?

     

    Takk for hjelp.

×
×
  • Opprett ny...